ioann1s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Είχα συνδρομή essential μέχρι 30/05/2023, την έκανα extend για άλλα δυο χρόνια με κάτι καρτούλες που είχα πάρει στα 40€ τη μία και στο καπάκι add funds με eneba και μετά πληρωμή 75,78€ για upgrade σε Extra μέχρι της 30/05/2025. Άρα καλά βγαίνει ο κάθε χρόνος
Tsino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, crisrullz24 said: Έκανες upgrade ενώ είχες ακόμα μέρες στη συνδρομή σου? Και η νέα τιμή ήταν με έκπτωση 25%? Γτ εδώ μου λέει ότι θα χρεωθώ κανονικά το full price 120€ όμως? Ναι και εμένα η συνδρομή μου έληγε μέσα Δεκέμβρη έκανα το upgrade με 3 ευρώ και μετά ανανέωσα για full 12 μήνες το extra σε τιμή black friday Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Tsino
chris_g92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Εγώ είχα βάλει premium τους τελευταίους 2 μήνες του essential για κάποια παιχνιδάκια παλιά. Τώρα επειδή έχω premium δεν με αφήνει να βάλω extra γιατί είναι υποβάθμιση χαχαχαχαχαχα α ρε αλητείες αυτή η Σόνυ. Λες και έχουμε συμβόλαιο και με δεσμεύει.
eko13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Είναι εξοργιστικο πάντως που τίτλοι είναι ακριβότερο στο ελληνικό στορ, σε σχέση με το αμερικάνικο!! Αντε να δεχτώ με το τουρκικό το κάνουν σχεδόν ολοι, αλλα σε σχέση με το αμερικάνικο?? Πάντως είναι μεγάλη η διαφορά του έξτρα, δεν με το εσενσιαλ... Αξίζει η μετάβαση, ένα παιχνίδι είναι η διαφορά. Και μόνο που έχει το Βανχαλα φτάνει για να δικαιολογήσει την διαφορά. 1
feelihipo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, eko13 είπε Είναι εξοργιστικο πάντως που τίτλοι είναι ακριβότερο στο ελληνικό στορ, σε σχέση με το αμερικάνικο!! Αντε να δεχτώ με το τουρκικό το κάνουν σχεδόν ολοι, αλλα σε σχέση με το αμερικάνικο?? Πάντως είναι μεγάλη η διαφορά του έξτρα, δεν με το εσενσιαλ... Αξίζει η μετάβαση, ένα παιχνίδι είναι η διαφορά. Και μόνο που έχει το Βανχαλα φτάνει για να δικαιολογήσει την διαφορά. στην Αμερική δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος στην τιμή, βέβαια πριν καταστραφεί το ευρώ και πάλι ήταν πιο ακριβα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από feelihipo
Jumbi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, feelihipo είπε στην Αμερική δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος στην τιμή, βέβαια πριν καταστραφεί το ευρώ και πάλι ήταν πιο ακριβα Ωχχ, ποτε καταστραφηκε το ευρω και δεν το πηρα χαμπαρι?! Τι να τα κανω τωρα τα κατεστραμμενα ευρω που εχω?! 😝
dimislyris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σας.Πως μπορω να αλλαξω το πλανο του ps plus απο premium σε essential?Εχω κανει cancel την πληρωμη αλλα δεν μπορω να αλλαξω το πλανο.Προσπαθω να αγορασω το essential τωρα λογω εκπτωσης και δεν με αφηνει. Μετα απο επικοινωνια με την sony μου επιβεβαιωσαν οτι ΔΕΝ γινεται να αλλαξω απο premium σε essential πριν το τελος του ενεργοποιημενου πλανου,που ειναι 28/11,και 29/11 θα χρεωθω 60ευρω αντι για 45 που εχει τωρα λογω bf.Και δεν μπορω να αγορασω voucher-key μεσω ps store ουτε να παω σε φυσικο καταστημα γτ κανενα μαγαζι δεν εχει βαλει σε προσφορα τις συνδρομες.Τις εκπτωσεις τις εχει μονο το ps store!!!Ελεος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα