Dim-sat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Το extra εχει εξαιρετικό περιεχόμενο, πολλά first parties οπως spiderman, returnal, demons souls, και προφανώς οπως είπαν κ αλλα παιδιά, δεν θα σου βάλει day one τα αποκλειστικά, αλλά μετά από 12-24 μήνες. Έχεις ομως συνολικά καμια 300 αρια παιχνίδια, όλων των ειδών, κ αν δεν καίγεσαι να παίξεις day one τα single player, είναι μια value υπηρεσία. 1
safridia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Dim-sat είπε Το extra εχει εξαιρετικό περιεχόμενο, πολλά first parties οπως spiderman, returnal, demons souls, και προφανώς οπως είπαν κ αλλα παιδιά, δεν θα σου βάλει day one τα αποκλειστικά, αλλά μετά από 12-24 μήνες. Έχεις ομως συνολικά καμια 300 αρια παιχνίδια, όλων των ειδών, κ αν δεν καίγεσαι να παίξεις day one τα single player, είναι μια value υπηρεσία. Το deathloop που ηθελα ειναι μονο για PS5 και εχω μονο το PS4, μεγαλη αδικια και γκαντεμια
Dim-sat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, safridia είπε Το deathloop που ηθελα ειναι μονο για PS5 και εχω μονο το PS4, μεγαλη αδικια και γκαντεμια Νομίζω δεν κυκλοφορεί για το ps4 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 10:12 ΠΜ, Tsino είπε Που μπορούμε να δούμε ποια είναι free sto extra και ποια επι πληρωμή ? Αυτά που είναι επι πληρωμή είναι δικά σου ή όταν λήξει η συνδρομή χάνονται ? https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/ 1η κατηγορια οτι περιλαμβανεται extra + premium, 2η κατηγορια τα επιπλεον που βρισκεις στο premium
di maria kun Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Άσχετη ερώτηση. Όταν βάζουν το κλασσικό drop είτε black friday είτε Πάσχα τα καταστήματα επίσης κάνουν prime match. Πέρσι πχ και οι γνωστές αλυσίδες και τα σκρουτζ το κατέβασαν εκείνη την περιοδο όπου και το αγόρασα σε κάρτα. Τώρα γιατί το έχουν 60 ευρώ και όχι 45
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, di maria kun είπε Άσχετη ερώτηση. Όταν βάζουν το κλασσικό drop είτε black friday είτε Πάσχα τα καταστήματα επίσης κάνουν prime match. Πέρσι πχ και οι γνωστές αλυσίδες και τα σκρουτζ το κατέβασαν εκείνη την περιοδο όπου και το αγόρασα σε κάρτα. Τώρα γιατί το έχουν 60 ευρώ και όχι 45 Είναι επίσημο price drop, οπότε προφανώς ισχύει σε όλες τις μορφές. Ο μόνος λόγος για να πάρεις φυσική κάρτα, είναι για να την κάνεις δώρο ή να την χρησιμοποιήσεις αργότερα. (πχ αφού δεν γίνεται downgrade τώρα στην συνδρομή).
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, di maria kun είπε Άσχετη ερώτηση. Όταν βάζουν το κλασσικό drop είτε black friday είτε Πάσχα τα καταστήματα επίσης κάνουν prime match. Πέρσι πχ και οι γνωστές αλυσίδες και τα σκρουτζ το κατέβασαν εκείνη την περιοδο όπου και το αγόρασα σε κάρτα. Τώρα γιατί το έχουν 60 ευρώ και όχι 45 Την ερχομενη βδομαδα. 1
crisrullz24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Εγώ έχω το plus έως της 29/11, παρόλαυτα αν πάω να κάνω τώρα upgrade σε extra/premium η προσφορά του 25% μπαίνει μόνο για τις υπόλοιπες 10 μέρες και έπειτα λέει ότι θα χρεωθώ κανονικά την original τιμή του πακέτου (120€ πχ για premium ). Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα?
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, crisrullz24 είπε Εγώ έχω το plus έως της 29/11, παρόλαυτα αν πάω να κάνω τώρα upgrade σε extra/premium η προσφορά του 25% μπαίνει μόνο για τις υπόλοιπες 10 μέρες και έπειτα λέει ότι θα χρεωθώ κανονικά την original τιμή του πακέτου (120€ πχ για premium ). Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα? Δηλαδη σου δινει εκπτωση σε ενα ηδη πολυ μικρο ποσο (φανταζομαι (120/365) * 10 πχ premium?). Αν ναι, ανανεωσε για τις επομενες 10 μερες, και στακαρε και 1 χρονο ακομα.
di maria kun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Είναι επίσημο price drop, οπότε προφανώς ισχύει σε όλες τις μορφές. Ο μόνος λόγος για να πάρεις φυσική κάρτα, είναι για να την κάνεις δώρο ή να την χρησιμοποιήσεις αργότερα. (πχ αφού δεν γίνεται downgrade τώρα στην συνδρομή). Αυτό ρώτησα οι τύποι ακόμα στα σαιτ τους τα πουλάνε χωρίς έκπτωση. Και γω αυτό θέλω να το αγοράσω και να κάνω την ανανέωση σε δεύτερο χρόνο. Αλλά ο nek4d μάλλον είναι θέμα χρόνου να ανανεώσουν τις σελίδες τους
Alexis_s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Χαιρετώ την παρέα, νέο μέλος και πρώτη φορά γράφω. Λοιπόν στο Eneba έχει προσφορά την 50αρα κάρτα στα 41.40€ μαζί με τα 3€ που χρεώνει σαν τέλος εξυπηρέτησης βγαίνει 44.40€. Την αγοράζεις από εκεί την περνάς στο λογαριασμό σου στο psn κάνεις την αγορά του Essential πακέτου στα 45€ και σου μενουν και 5 ευρουλακια στο λογαριασμό... 1
crisrullz24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δηλαδη σου δινει εκπτωση σε ενα ηδη πολυ μικρο ποσο (φανταζομαι (120/365) * 10 πχ premium?). Αν ναι, ανανεωσε για τις επομενες 10 μερες, και στακαρε και 1 χρονο ακομα. Μου δίνει έκπτωση μόνο για τις υπόλοιπες 10 μέρες που απομένουν στην ήδη υπάρχουσα σύνδεση μου, ενώ μετά θα με χρεώσει κανονικά 120€ και όχι 90€ όπως θα πρεπε.
Tsino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μην το φοβάσαι. Αναβάθμισε για το υπόλοιπο και καπάκι αγόρασε την ετήσια που σε ενδιαφέρει... Upgrade σε αφήνει να κάνεις με την έκπτωση. Downgrade δε σου τη δίνει. Το έκανα και δούλεψε. Πήγα από essential σε extra
crisrullz24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Tsino είπε Μην το φοβάσαι. Αναβάθμισε για το υπόλοιπο και καπάκι αγόρασε την ετήσια που σε ενδιαφέρει... Upgrade σε αφήνει να κάνεις με την έκπτωση. Downgrade δε σου τη δίνει. Το έκανα και δούλεψε. Πήγα από essential σε extra Έκανες upgrade ενώ είχες ακόμα μέρες στη συνδρομή σου? Και η νέα τιμή ήταν με έκπτωση 25%? Γτ εδώ μου λέει ότι θα χρεωθώ κανονικά το full price 120€ όμως?
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, crisrullz24 είπε Έκανες upgrade ενώ είχες ακόμα μέρες στη συνδρομή σου? Και η νέα τιμή ήταν με έκπτωση 25%? Γτ εδώ μου λέει ότι θα χρεωθώ κανονικά το full price 120€ όμως? Γιατι το μηνυμα δεν εχει αλλαξει λογω bf. Οταν πας ομως να κανεις ανανεωση, σου εμφανιζει την μειωμενη τιμη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα