pictorino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λόγω black Friday μπήκαν προσφορές στο ψηφιακό κατάστημα της Sony. Συγκεκριμένα, έχουν έκπτωση όλα τα tiers του Ps Plus με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής: Essential 45€, Extra 75€ και Premium 90€. https://www.playstation.com/en-gr/ps-plus/#subscriptions Επίσης, ξεχωρίζουν οι τιμές παιχνιδιών όπως το The Last of Us Part II στα 10€ . https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA10249_00-THELASTOFUSPART2 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από pictorino 5
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Τα tiers στην ελληνική αγορά φέτος...ούτε με τηλεσκόπιο.στο essential θα γυρίσω από το extra,δεν ξετρελαθηκα. 1
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Se7en92 είπε Essential και extra Ποια η διαφορα? Game catalog και ubisoft classics.δες από το link του ts τις διαφορές. Edit:είχα κάνει αναβάθμιση σε extra. Οι φίλοι που κατέβασα από το game catalog θα είναι διαθέσιμοι αν κάνω downgrade σε essential?γνωρίζει κανείς;
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Se7en92 είπε Essential και extra Ποια η διαφορα? Τεράστια ρε μαν το ένα σου δίνει 2 παιχνίδια το μήνα συνήθως κακιάς ώρας και τι άλλο ένα κατάλογο τύπου gamepass με εκατοντάδες.
pictorino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Game catalog και ubisoft classics.δες από το link του ts τις διαφορές. Edit:είχα κάνει αναβάθμιση σε extra. Οι φίλοι που κατέβασα από το game catalog θα είναι διαθέσιμοι αν κάνω downgrade σε essential?γνωρίζει κανείς; Αποκλείεται να συνεχίσουν να είναι διαθέσιμοι όσοι τίτλοι έχουν το σημάδι extra. . Μόνο οι 2 τον μήνα που έδινε το essential και αυτοί μόνο αν μπήκαν στην βιβλιοθήκη. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από pictorino
Tsino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, Rattlehead said: Τα tiers στην ελληνική αγορά φέτος...ούτε με τηλεσκόπιο.στο essential θα γυρίσω από το extra,δεν ξετρελαθηκα. Γιατί το λες αυτό? έχει πάρα πολά παιχνίδια.. Τα 30 ευρω η διαφορά καλύπτεται αν κατεβάσεις 2 παιχνίδια και πάνω . Εγώ σκέφτομαι να αναβαθμίσω στην extra
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Tsino είπε Γιατί το λες αυτό? έχει πάρα πολά παιχνίδια.. Τα 30 ευρω η διαφορά καλύπτεται αν κατεβάσεις 2 παιχνίδια και πάνω . Εγώ σκέφτομαι να αναβαθμίσω στην extra Εγώ είδα τη σαβουρα του αιώνα.ολοι οι τίτλοι οι βασικοί εξάλλου είναι επί πληρωμή(nba,fifa,horizon, assassin's κτλ).για εμένα είναι επιστροφη 1
Tsino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 minutes ago, Rattlehead said: Εγώ είδα τη σαβουρα του αιώνα.ολοι οι τίτλοι οι βασικοί εξάλλου είναι επί πληρωμή(nba,fifa,horizon, assassin's κτλ).για εμένα είναι επιστροφη Η λίστα δεν είναι free ??
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Tsino είπε Η λίστα δεν είναι free ?? Σε αυτούς τους τίτλους;όχι βέβαια.μονο το premium έχει "δοκιμαστικό περιεχόμενο" για τα παιχνίδια της sony και όπως λέει:trial
Nick77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα first party παιχνίδια της Sony 1 ή 2 χρόνια το πολύ μετά την κυκλοφορία τους θα είναι διαθέσιμα στο extra tier. Δεν βλέπεις ακόμα το Horizon Forbidden West επειδή έχει κυκλοφορήσει λιγότερο από ένα χρόνο.
Tsino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Που μπορούμε να δούμε ποια είναι free sto extra και ποια επι πληρωμή ? Αυτά που είναι επι πληρωμή είναι δικά σου ή όταν λήξει η συνδρομή χάνονται ?
Nick77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Εδώ τα λέει αναλυτικά, έχει links για τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται. https://www.eurogamer.net/playstation-plus-games-list-premium-extra-this-month-6300 Βασικά με το extra έχεις πρόσβαση στα PS5 και PS4 παιχνίδια της λίστας, με το premium προστίθενται και τίτλοι PS1, PS2 και PSP. (PS3 είναι μόνο μέσω streaming, διαθέσιμο σε ορισμένες χώρες, όχι Ελλάδα). Διατηρείς την πρόσβαση όσο καιρό έχεις ενεργή τη συνδρομή extra. Αν το ξαναγυρίσεις σε essential χάνεις την πρόσβαση και κρατάς μόνο τα 2-3 free παιχνίδια που προσθέτεις κάθε μήνα στον λογαριασμό σου. Σημειωτέον ότι αν διακόψεις τελείως τη συνδρομή σου στο ps plus χάνεις την πρόσβαση και σε αυτά. Κρατάς μόνο όσα έχεις αγοράσει πληρώνοντας ξεχωριστά στο playstation store. 1
stcp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Επισης λαβε υποψιν οτι οι τιτλοι ανανεωνονται. Κατι που τωρα ειναι στη λιστα μπορει τον αλλο μηνα να βγει κ να εμφανιζεται επι πληρωμη. πχ το NBA22 ηταν free μεχρι τελος Αυγουστου, μετα βγηκε. 2
dimidi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Συνηθως τετοιες ημερες βαζει και η eneba προσφορα και βγαινει λιγο φθηνοτερα η συνδρομη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα