Προς το περιεχόμενο

Sonos beam gen 2 ή LG SPD7Y + SPK8

vins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να είστε καλά.

Εχω τη δυνατότητα να πάρω είτε την sonos beam gen 2 αρχικά σκέτη, είτε ένα combo με την lg spd7y + τα 2 ασύρματα ηχειακια Spk8 σε παρεμφερή τιμή.

Τι προτείνετε να κάνω;

Τη sonos την εμπιστεύομαι σε θέματα συνδεσιμότητας παραπάνω από lg. 

Ωστοσο σίγουρα το lg combo πιστεύω θα προσφέρει αρχικά πολύ καλύτερη surround εμπειρία στις ταινίες.

Αν πάρω τη sonos, θα πάρω σταδιακά είτε τα one, είτε τα Symfonisk shelf από ikea για να δώσω surround.

Ο χώρος είναι σαλόνι γύρω στα 15τμ ορθογώνιο και η τηλεόραση η TCL C735 75”.

Παρακαλώ μην προτείνετε άλλες λύσεις τύπου avr + ηχεία. Δεν μπορει να γίνει κανένα απολύτως μπλέξιμο με καλώδια.

Ευχαριστω πολύ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Spk8 τα βρήκες κάπου? παντού τα βλέπω out of stock. Την spd7y την έχω έναν μήνα. Μέσες άκρες ικανοποιημένος είμαι, θα ήθελα να έχει και ένα wooferaki όμως, είναι λίγο αδύναμα τα μπάσα

• Like 1

6 ώρες πριν, sarakinos είπε

Τα Spk8 τα βρήκες κάπου? παντού τα βλέπω out of stock. Την spd7y την έχω έναν μήνα. Μέσες άκρες ικανοποιημένος είμαι, θα ήθελα να έχει και ένα wooferaki όμως, είναι λίγο αδύναμα τα μπάσα

Μπες amazon de και κάνε αναζητηση, θα βρεις με 150€ τελική με μεταφορικά.

5 ώρες πριν, atheatos είπε

Beam 2 και αργότερα παίρνεις το Sonos mini woofer(sub mini) και τέλος…

Εντέλει πήρα beam gen 2 όντως, πρώτα θα πάω για surround (2 x one ή Symfonisk) και μετά θα δουμε για sub. 

Εχω πάθει πλάκα με το τι μπορεί να κάνει αυτή η σκατούλα 😂 ειδικά σε συνδυασμό με το truplay! Κρύσταλλο για τα λεφτά της (399€).

• Like 1

6 ώρες πριν, vins είπε

Μπες amazon de και κάνε αναζητηση, θα βρεις με 150€ τελική με μεταφορικά.

Εντέλει πήρα beam gen 2 όντως, πρώτα θα πάω για surround (2 x one ή Symfonisk) και μετά θα δουμε για sub. 

Εχω πάθει πλάκα με το τι μπορεί να κάνει αυτή η σκατούλα 😂 ειδικά σε συνδυασμό με το truplay! Κρύσταλλο για τα λεφτά της (399€).

Το beam 2   έχει πολύ καλό ήχο και αρκετά καλό surround από μόνο του. Αν ο χώρος σου είναι μεγάλος ίσως χρειάζονται τα one αλλά αν όχι τότε το sub mini θα γεμίσει τα όποια κενά. 

3 ώρες πριν, atheatos είπε

Το beam 2   έχει πολύ καλό ήχο και αρκετά καλό surround από μόνο του. Αν ο χώρος σου είναι μεγάλος ίσως χρειάζονται τα one αλλά αν όχι τότε το sub mini θα γεμίσει τα όποια κενά. 

Εξ όσων έχω διαβάσει, όλοι πανε πρώτα σε 2x ones ή Symfonisk και μετά σε sub. 

Και τώρα την έχω στο -2 στα μπάσα (γενικά δεν είμαι τόσο του μπάσου) Σίγουρα το sub θα ξαλαφρώσει το beam και θα του δώσει χωρο για άλλες συχνότητες, αλλά επειδή βλέπω full atmos και surround περιεχόμενο, νομίζω τα περιφερειακά θα προτιμήσω πρώτα. (+ το ότι αν μετακομίσω και πάω σε χώρο με μεγαλύτερο σαλόνι, ίσως πάω στο κανονικό sub και όχι το mini 😅 )

Πάντως είναι πραγματικά εξαιρετική η μπάρα για τα λεφτά που κοστίζει τώρα και μόνη της. Σίγουρα δεν πιάνει customιές, αλλά και αυτές δεν την πιάνουν σε ευκολία και στο wireless perf. 

Επίσης οποίος την πάρει, αν δεν έχει iphone, ας δανειστεί από γνωστό γιατί το truplay όντως αξίζει και κάνει διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...