RATM Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε έχω μία μνήμη 1x16gb 3200mhz 16cas και θέλω να αγοράσω άλλη μία 1x8gb με τα ιδια χαρακτηριστικα (οχι το ιδιο brand) για να τις κάνω δύο θα δουλέψουν όπως αν αγοραζα 2x8gb η είναι λάθος.? για χρήση gaming προορίζεται ευχαριστω. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από RATM
nickol-us Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ιδανικά θα ήταν να βρεις την ίδια ή ψάχνεις να ταίριαξες όλα τα timings. Θεωρητικά το ποσοστό αποτυχίας σε ddr4 είναι σχετικά μικρό.
RATM Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Ιδανικά θα ήταν να βρεις την ίδια ή ψάχνεις να ταίριαξες όλα τα timings. Θεωρητικά το ποσοστό αποτυχίας σε ddr4 είναι σχετικά μικρό. Αυτή που έχω είναι 1x16gb 3200mhz 16cas και θέλω να πάρω μια 8gb 3200mhz 16cas έτσι ώστε να δουλεύουν σαν dual channel αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα δουλεύουν όπως αν αγόραζα νέο set dual channel η οχι
abejita Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Χλωμό.. Για να δουλέψει το δικάναλο σωστά , θα πρέπει να είναι αγορασμένες για αυτή τη χρήση .. Σετ , εξ αρχής .. Βασικά ακόμα και την ίδια μάρκα να πάρεις.. 16gb 3200mhz 16cas ..υπάρχει περίπτωση ο κατασκευαστής να μην έχει βάλει σε όλες ίδια τσιπ .. μπορεί να είναι Hynix ή Micron [ οι samsung είναι πιο ακριβές και με καλύτερους χρονισμούς από 3200_16 ] .. Μπορεί να παίξει σωστά , μπορεί να έχεις και κολλήματα .. Παίζει ρόλο και η μητρική .. 99% θα τρέξουν όλες μαζί στα 2133 .. αλλά για παραπάνω θέλει ψάξιμο .. Thaiphoon Burner για να δεις τι ακριβώς έχεις τώρα και να ψάξεις να αγοράσεις κάποια άλλη μνήμη με τα ίδια τσιπάκια ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα