Fronimitis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα!Έχω σύνδεση VDSL 50 στην Vodafone κι έχω τα κλασσικά θέματα που έχουν τα μοντεμ που δίνουν οι πάροχοι. Ψάχνω κάτι καλύτερο και σε wifi αλλά και σε σταθερότητα.Κατεληξα σε fitz!box αν και ίσως είναι η μόνη εναλλακτική για κάτι ποιοτικό. Όμως δεν έχω καταλάβει ποιο από όλα χρειάζομαι.Το 7590 είναι το πιο ακριβό αλλά μήπως μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με το 7530; Modem έχω το ZTE ZXHN H268Q V7.0.Μπορω να βάλω fritz!box;Θα δω διάφορα;Κι αν ναι ποιο να πάρω για να κάνει για vodafone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Για το Fritz!box 7530 AX τι λέτε;Κάνει για την δική μου περίπτωση ή θα χάσω το σταθερό τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Για να μην απαντάει κάνεις μάλλον δεν γίνεται να βάλω fritz!box... Κολλήσαμε με την μπούρδα το ΖΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Fronimitis είπε Καλησπέρα!Έχω σύνδεση VDSL 50 στην Vodafone κι έχω τα κλασσικά θέματα που έχουν τα μοντεμ που δίνουν οι πάροχοι. Ψάχνω κάτι καλύτερο και σε wifi αλλά και σε σταθερότητα.Κατεληξα σε fitz!box αν και ίσως είναι η μόνη εναλλακτική για κάτι ποιοτικό. Όμως δεν έχω καταλάβει ποιο από όλα χρειάζομαι.Το 7590 είναι το πιο ακριβό αλλά μήπως μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με το 7530; Modem έχω το ZTE ZXHN H268Q V7.0.Μπορω να βάλω fritz!box;Θα δω διάφορα;Κι αν ναι ποιο να πάρω για να κάνει για vodafone; απο θέμα wifi έχω την εντύπωση ειναι καλύτερο το zte (το εχω) Αν δεν έχεις θέμα με τη γραμμή αποσυνδέσεις κτλπ γιατι να πας σε fritz. το 7530 ειναι μεχρι 300Mbps ενω το 7590 παραπάνω 1Gbps. To AX ειναι wifi 6? Για να παίξει η τηλεφωνία θες κωδικούς VOIP. Googlarise να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Έχω ήδη googleαρει κι έχω βρει σε πιο παλιά πόστς την λύση με το Η300.Απλα έλεγα μην έχει λυθεί αυτό το βήμα και αναγνωρίζει την βονταφον πια κατευθείαν. Το ΖΤΕ στο wifi είναι ψιλοαθλιο και τώρα το έχω συνδέσει με ένα ρούτερ της TP-Link και κάπως έχω διορθώσει το πρόβλημα.Ομως δεν είναι και αρκετά σταθερό κι ήθελα κάτι καλύτερο.Οπως μου την σπάει να έχω 2 συσκευές αντί για μια. Το ΑΧ ναι είναι wifi 6. Θέλω να το πάρω αλλά επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής,μην πάω να χρεωθώ τσάμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Έχω ήδη googleαρει κι έχω βρει σε πιο παλιά πόστς την λύση με το Η300.Απλα έλεγα μην έχει λυθεί αυτό το βήμα και αναγνωρίζει την βονταφον πια κατευθείαν. Το ΖΤΕ στο wifi είναι ψιλοαθλιο και τώρα το έχω συνδέσει με ένα ρούτερ της TP-Link και κάπως έχω διορθώσει το πρόβλημα.Ομως δεν είναι και αρκετά σταθερό κι ήθελα κάτι καλύτερο.Οπως μου την σπάει να έχω 2 συσκευές αντί για μια. Το ΑΧ ναι είναι wifi 6. Θέλω να το πάρω αλλά επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής,μην πάω να χρεωθώ τσάμπα... Κατευθείαν όχι Για θέμα wifi εγώ ειμαι καλυμμένος με το zte ή fritz (το πολύ 3-4 συνδέσεις ταυτόχρονες). Μήπως χρειάζεται να βάλεις repeater π.χ. ή να φτιάξεις mesh δίκτυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, christo7s είπε το 7530 ειναι μεχρι 300Mbps ενω το 7590 παραπάνω 1Gbps. Μια χαρά παίζει και σε Gigabit το 7530. Αλλού είναι οι διαφορές με τον μεγάλο αδελφό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jkoukos είπε Μια χαρά παίζει και σε Gigabit το 7530. Αλλού είναι οι διαφορές με τον μεγάλο αδελφό του. Ok δε το ήξερα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από christo7s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Αν δεν το εχεις δοκιμασει, απενεργοποιησε το Band Steering στο ΖΤΕ και το WiFi του γινεται πολυ καλυτερο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα