MenFen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Θα ήθελα βοήθεια επειδή έχω μπερδευτεί με τις επιλογές που υπάρχουν. Είμαι καθηγήτρια και χρειάζομαι πολυμηχάνημα για το σπίτι. Οι εκτυπώσεις ανά εβδομάδα μπορεί να διαφέρουν (και υπάρχουν και περίοδοι που δεν χρησιμοποιώ καθόλου εκτυπωτή, όπως όλο το καλοκαίρι). Κατά μέσο όρο ας πούμε ότι χρειάζομαι 50 εκτυπώσεις το μήνα. Ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Θα ήθελα να έχει Wi-Fi, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και φυσικά φθηνά μελάνια. Δεν με πειράζει να εκτυπώνει σχετικά αργά. Απλά να μη μου βγάλει την πίστη με τη σύνδεση με τον υπολογιστή, κινητό κλπ. Έχω ακούσει καλά λόγια για πολυμηχανήματα Epson αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τις διαφορές τους. Έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Μέχρι 200 ευρώ ιδανικά.
georgeole Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Χρειάζεσαι πολυμηχάνημα ή μας κάνει και απλός εκτυπωτής;
vps Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Epson EcoTank Σώθηκα και εγώ συνάδελφος ....έχω το L3060 ξέχασα τα μελανάκια !!! 1
gatos74 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 https://www.kotsovolos.gr/computing/printing-consumables/all-in-one/242284-πολυμηχανημα-canon-pixma-g640?gclid=Cj0KCQiA99ybBhD9ARIsALvZavUE6k4I5Nn6yKF8XyW0EIwZkMFFnoU95j_RtPpQsiiLArtTEjRkrYwaAozcEALw_wcB Πάρτο όσο πιό γρήγορα μπορείς μήν χάσεις την τιμή των 199 ευρώ. Απλά η διπλή όψη είναι χειροκίνητη. 2
highpriest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 10:53 ΜΜ, MenFen είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα βοήθεια επειδή έχω μπερδευτεί με τις επιλογές που υπάρχουν. Είμαι καθηγήτρια και χρειάζομαι πολυμηχάνημα για το σπίτι. Οι εκτυπώσεις ανά εβδομάδα μπορεί να διαφέρουν (και υπάρχουν και περίοδοι που δεν χρησιμοποιώ καθόλου εκτυπωτή, όπως όλο το καλοκαίρι). Κατά μέσο όρο ας πούμε ότι χρειάζομαι 50 εκτυπώσεις το μήνα. Ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Θα ήθελα να έχει Wi-Fi, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και φυσικά φθηνά μελάνια. Δεν με πειράζει να εκτυπώνει σχετικά αργά. Απλά να μη μου βγάλει την πίστη με τη σύνδεση με τον υπολογιστή, κινητό κλπ. Έχω ακούσει καλά λόγια για πολυμηχανήματα Epson αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τις διαφορές τους. Έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Μέχρι 200 ευρώ ιδανικά. Πολυμηχάνημα με αυτά που θέλεις να κάνει και στην τιμή που διαθέτεις, θα βρεις μόνο με μελάνια και όχι με τονερ. Αλλά γράφεις πως όλο το καλοκαίρι θα μένει αχρησιμοποίητος ή και σε άλλες περιόδους. Για εμένα ξεχνάς τύπου ink tank αν είναι να αφήνεις 3 μήνες αχρησιμοποίητο το καλοκαίρι. Ανέβασε το budget σου κανα κατοστάρι και πάρε έναν laser HP 178nw να μην σε νοιάζει κάθε πότε έδωσες εκτύπωση και αν στέγνωσαν μελάνια ή έφραξαν κεφαλές. Αλλιώς πας στις λύσεις που σου είπαν παραπάνω, αλλά θα φροντίζεις κάθε 10ήμερο-15ημερο να δίνεις εκτύπωση για να μην βουλώσει. Οι ink tank είναι εκτυπωτές για συχνή χρήση.
MenFen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, georgeole είπε Χρειάζεσαι πολυμηχάνημα ή μας κάνει και απλός εκτυπωτής; Πολυμηχανημα σίγουρα. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να είναι αξιόπιστο το μηχάνημα και όχι πολύ ακριβά τα μελάνια του. 8 λεπτά πριν, MenFen είπε 1 ώρα πριν, highpriest είπε Πολυμηχάνημα με αυτά που θέλεις να κάνει και στην τιμή που διαθέτεις, θα βρεις μόνο με μελάνια και όχι με τονερ. Αλλά γράφεις πως όλο το καλοκαίρι θα μένει αχρησιμοποίητος ή και σε άλλες περιόδους. Για εμένα ξεχνάς τύπου ink tank αν είναι να αφήνεις 3 μήνες αχρησιμοποίητο το καλοκαίρι. Ανέβασε το budget σου κανα κατοστάρι και πάρε έναν laser HP 178nw να μην σε νοιάζει κάθε πότε έδωσες εκτύπωση και αν στέγνωσαν μελάνια ή έφραξαν κεφαλές. Αλλιώς πας στις λύσεις που σου είπαν παραπάνω, αλλά θα φροντίζεις κάθε 10ήμερο-15ημερο να δίνεις εκτύπωση για να μην βουλώσει. Οι ink tank είναι εκτυπωτές για συχνή χρήση. Τόσο πολύ να ανέβω στο budget δεν μπορώ δυστυχώς. Θα κινηθώ σε ink tank και θα φροντίσω να δίνω συχνά εκτυπώσεις. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από MenFen
gianniz_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, highpriest είπε Για εμένα ξεχνάς τύπου ink tank αν είναι να αφήνεις 3 μήνες αχρησιμοποίητο το καλοκαίρι. Εκ πείρας, με τα eco tank της epson δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με καθαρισμό κεφαλής από το menu συντήρησης παίζουν μια χαρά τα μελάνια 1
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, highpriest είπε Πολυμηχάνημα με αυτά που θέλεις να κάνει και στην τιμή που διαθέτεις, θα βρεις μόνο με μελάνια και όχι με τονερ. https://www.skroutz.gr/s/15927160/Brother-MFC-L2710DN-Ασπρόμαυρο-Πολυμηχάνημα-Laser-με-Moblie-Print.html 1
georgeole Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, gianniz_k είπε Εκ πείρας, με τα eco tank της epson δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με καθαρισμό κεφαλής από το menu συντήρησης παίζουν μια χαρά τα μελάνια Κοίτα, σε κάποιες περιπτώσεις γνωστών μου ισχύει, αλλά ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. Μια φίλη πχ το άφησε ανενεργό όλο το καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο με καθαρισμό δούλεψε. Παίζεις όμως όλο το μηχάνημα στα ζάρια. Αν στεγνώσουν/βουλώσουν τα μέσα του, τότε... "Μαζευτείτε γειτόνοι κλάψτε με...😒" 1
highpriest Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, triplex1 είπε https://www.skroutz.gr/s/15927160/Brother-MFC-L2710DN-Ασπρόμαυρο-Πολυμηχάνημα-Laser-με-Moblie-Print.html Εγχρωμο γράφει πως θέλει η κοπέλα 1
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, highpriest είπε Εγχρωμο γράφει πως θέλει η κοπέλα μιλησες για toner γι αυτο το ειχα βαλει , οκ
highpriest Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε μιλησες για toner γι αυτο το ειχα βαλει , οκ Αυτό γράφω. Πως μέσα σε αυτά που ζητάει (μεταξύ των οποίων και έγχρωμο) δεν πρόκειται να βρει με τόνερ, παρα μονο με μελάνια στα λεφτα που διαθέτει. Είμαι σαφής.
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, highpriest είπε Αυτό γράφω. Πως μέσα σε αυτά που ζητάει (μεταξύ των οποίων και έγχρωμο) δεν πρόκειται να βρει με τόνερ, παρα μονο με μελάνια στα λεφτα που διαθέτει. Είμαι σαφής. ναι φιλε μου καλε το καταλαβα..........ας παρει ασπρομαυρο θα βγαινουν και οι φωτο πιο πολυ vintage 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα