mdraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το iphone 14pro, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το VoLte, δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα ενεργοποίηση. Με αποτέλεσμα όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα και δέχομαι κλήση μου κόβεται το internet. Η σύνδεση που έχω είναι Cosmote, όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές από την εταιρία μιας και σε OnePlus 8 pro δουλεύει η υπηρεσία κανονικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζεται η δυνατότητα ενεργοποίησης του VoLte. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι τέτοιο?
koutsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mdraf είπε Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το iphone 14pro, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το VoLte, δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα ενεργοποίηση. Με αποτέλεσμα όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα και δέχομαι κλήση μου κόβεται το internet. Η σύνδεση που έχω είναι Cosmote, όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές από την εταιρία μιας και σε OnePlus 8 pro δουλεύει η υπηρεσία κανονικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζεται η δυνατότητα ενεργοποίησης του VoLte. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι τέτοιο? Μιλά με την cosmote. Ίσως για iPhone θέλει άλλες ρυθμίσεις.
mdraf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, koutsis είπε Μιλά με την cosmote. Ίσως για iPhone θέλει άλλες ρυθμίσεις. Μίλησα, μου είπαν είναι όλα σωστά από θέμα ρυθμίσεων
e-f-g Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ενεργοποίησε το Wi-Fi calling στο κινητό. (Phone settings) Στείλε μήνυμα στο 1333 WIFICALL. Όταν σου έρθει η ενεργοποίηση restart κινητό. 1
Λύση Tasos19s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, mdraf είπε Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το iphone 14pro, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το VoLte, δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα ενεργοποίηση. Με αποτέλεσμα όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα και δέχομαι κλήση μου κόβεται το internet. Η σύνδεση που έχω είναι Cosmote, όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές από την εταιρία μιας και σε OnePlus 8 pro δουλεύει η υπηρεσία κανονικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζεται η δυνατότητα ενεργοποίησης του VoLte. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι τέτοιο? Όπως σου είπε ο από πάνω μου κάνε την ρύθμιση για το Wi-Fi calling Αυτές οι δυο υπηρεσίες πηγαίνουν μαζί Δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για volte στο iPhone 1
mdraf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά ευχαριστώ πολύ, για την βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα.
koukis hlias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ίσως κάτι δεν κατάλαβα σωστά αλλα VoLte ρύθμιση στα iphone υπάρχει κανονικά όπως και wifi calling 1
koutsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, koukis hlias είπε ίσως κάτι δεν κατάλαβα σωστά αλλα VoLte ρύθμιση στα iphone υπάρχει κανονικά όπως και wifi calling Δεν το έχει πάντα σε όλα τα κινητά. 1
Tasos19s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, koukis hlias είπε ίσως κάτι δεν κατάλαβα σωστά αλλα VoLte ρύθμιση στα iphone υπάρχει κανονικά όπως και wifi calling αφού πρώτα ενεργοποιεις το wifi calling αλλα δεν εμφανιζεται σε ολες τις συσκευες 1
Ronnie1985 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 2:42 ΜΜ, mdraf είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ, για την βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα. Τι έκανες ακριβώς τελικά φίλε μου; Επίσης κάτι που δε γνώριζα, αν έχουμε VoLTE ενεργοποιημένο, και είμαστε έξω με δεδομένα, αν μιλάμε στο τηλ τα δεδομένα μένουν ανοιχτά κατά τη διαδικασία της κλήσης;
Tasos19s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Τι έκανες ακριβώς τελικά φίλε μου; Επίσης κάτι που δε γνώριζα, αν έχουμε VoLTE ενεργοποιημένο, και είμαστε έξω με δεδομένα, αν μιλάμε στο τηλ τα δεδομένα μένουν ανοιχτά κατά τη διαδικασία της κλήσης; Στο σημείο που θα είσαι εάν υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα ναι τα δεδομένα την ώρα της κλήσης είναι ανοιχτά αφού η φωνή περνάει μέσα από τα δεδομένα η τεχνολογία το λέει κιόλας το όνομα της Voice over LTE φωνή μέσω LTE(4g) Αν κάποιος έχει Cosmote πλέον εδώ και κάποιους μήνες το volte είναι κάτι εντελώς απαραίτητο στην καθημερινότητα μας από όταν καταργήθηκε το 3g παλαιότερα αν δεν είχες volte και ήσουν με δεδομένα στο 4g, ερχόταν μια κλήση και απαντούσες σε αυτήν, η συσκευή γύριζε σε 3g και ταυτόχρονα μιλούσες στο τηλέφωνο αλλά είχες και δεδομένα 3g πλέον χωρίς volte αν κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, την ώρα που μιλάς, δεν έχεις Ίντερνετ Αυτο το πολύ σοβαρό πρόβλημα έχουν οι συσκευές Google Pixel που δεν υποστηρίζουν στην Ελλάδα volte Η Vodafone και η wind για λίγο ακόμα έχουν ανοιχτό το 3g αλλά και αυτοί θα το καταργήσουν νομίζω μέχρι το τέλος του 2022 όποτε το volte σε όλες τις εταιρείες κινητής είναι απολύτως απαραίτητο σε όλους μας στην καθημερινότητα 3
Ronnie1985 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Στο σημείο που θα είσαι εάν υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα ναι τα δεδομένα την ώρα της κλήσης είναι ανοιχτά αφού η φωνή περνάει μέσα από τα δεδομένα η τεχνολογία το λέει κιόλας το όνομα της Voice over LTE φωνή μέσω LTE(4g) Αν κάποιος έχει Cosmote πλέον εδώ και κάποιους μήνες το volte είναι κάτι εντελώς απαραίτητο στην καθημερινότητα μας από όταν καταργήθηκε το 3g παλαιότερα αν δεν είχες volte και ήσουν με δεδομένα στο 4g, ερχόταν μια κλήση και απαντούσες σε αυτήν, η συσκευή γύριζε σε 3g και ταυτόχρονα μιλούσες στο τηλέφωνο αλλά είχες και δεδομένα 3g πλέον χωρίς volte αν κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, την ώρα που μιλάς, δεν έχεις Ίντερνετ Αυτο το πολύ σοβαρό πρόβλημα έχουν οι συσκευές Google Pixel που δεν υποστηρίζουν στην Ελλάδα volte Η Vodafone και η wind για λίγο ακόμα έχουν ανοιχτό το 3g αλλά και αυτοί θα το καταργήσουν νομίζω μέχρι το τέλος του 2022 όποτε το volte σε όλες τις εταιρείες κινητής είναι απολύτως απαραίτητο σε όλους μας στην καθημερινότητα Κατατοπιστικοτατος. Με iphone 13 , cosmote και την επιλογή 5G Auto , είμαι καλυμενος η πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση για να έχω δεδομένα ακόμα και όταν με παίρνουν τηλ; Δε το χω ψάξει ούτε έχω παρατηρήσει αν φεύγουν τα δεδομένα να πω την αλήθεια.
Tasos19s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Κατατοπιστικοτατος. Με iphone 13 , cosmote και την επιλογή 5G Auto , είμαι καλυμενος η πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση για να έχω δεδομένα ακόμα και όταν με παίρνουν τηλ; Δε το χω ψάξει ούτε έχω παρατηρήσει αν φεύγουν τα δεδομένα να πω την αλήθεια. Όχι άφησε το έτσι είσαι μια χαρά μην πειράζεις τίποτα 1
mdraf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, Δεν ξέρω αν είχε φάει σκάλωμα ή το άλλο είχε γίνει αλλά δεν μπορούσα να έχω ομιλία και internet μαζί. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά έφτιαξε. Πάντως τώρα δουλεύει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα