Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

αν θα παρεις την XTX

Για 1440p?λες?ε ρε τον άνθρωπο,παριστάνει το κακο διαολακι στο ώμο μου...πίσω μου σε έχω σατανά😁

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με την ησυχία σας παιδιά πείτε τα ... και εγώ πάντως άμα η xtx είναι πίσω 10-15% σε raster από τη 4090 εκεί θα πάω..σε rt κάπου σε 3090 παίζει οποτε μια χαρά αρκεί να μη δούμε τίποτα κούλες τιμές και εκεί. μέχρι 1400-1500 θα τα ακουμπήσω

@niko13η xtx για 1440p overkill μου φαίνεται εδώ η 6800xt που έχω άμα εξαιρέσεις 2 παιχνίδια όλα τα αλλα τα τρέχει νερό σε 4k

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

με την ησυχία σας παιδιά πείτε τα ... και εγώ πάντως άμα η xtx είναι πίσω 10-15% σε raster από τη 4090 εκεί θα πάω..σε rt κάπου σε 3090 παίζει οποτε μια χαρά αρκεί να μη δούμε τίποτα κούλες τιμές και εκεί. μέχρι 1400-1500 θα τα ακουμπήσω

@niko13η xtx για 1440p overkill μου φαίνεται εδώ η 6800xt που έχω άμα εξαιρέσεις 2 παιχνίδια όλα τα αλλα τα τρέχει νερό σε 4k

Να το και το αγγελάκι στον ώμο μου..Από τη μια ο τριπλεξ με την xtx από την άλλη εσύ με την xt😁.Πλάκα κάνω ,θα δούμε όταν βγάλουν επίσημα benchmarks φίλε μου,αν είναι κοντά σε τιμή θα με σπρώξουν στην xtx θέλω δε θέλω.Πρεπει να κοιτάω κάρτα που να με βγάλει κάνα τρίχρονο με τις τιμές που έχουν διαμορφωθεί αλλιως με βλέπω να κοιμάμαι στο χαλάκι😁

Επεξ/σία από niko13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έτοιμο το pc το έφτιαξα εχθές μόνο ένα μικρό προβληματισμό έχω … τα συνδέω όλα ανάβει με τη μια μια χαρά ,μπαίνω bios του βάζω xmp χωρίς να έχω περάσει κανέναν driver και τσουπ μετά από κάνα 10 λεπτό μπλε οθόνη …μου το έκανε 2 φορές μετά πέρασα το τελευταίο bios και τα drivers της μητρικής και για κάνα μισάωρο δούλευε απροβλημάτιστα … ξέρει κανείς να δώσει τα φώτα του ; Σήμερα θα το δουλέψει το pc θέλω να πιστεύω ότι είχε να κάνει με της μνήμες ;!;

0E9F5C74-5F19-4436-BFDE-7EF3E97280D4.jpeg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...