Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, niko13 είπε

Γενικά όχι δεν το ψαχνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο..Ούτε υπο κανονικές συνθήκες θα το διάλεγα για μέθοδο να κάνω update το bios. Δεν νομίζω πως είναι κάτι να ρωτήσει έστω ποιο bios φοράει,δεν φαίνεται πάνω κάπου στο κουτί με κάνα κωδικό?.Και του λέμε μετά εμείς 100%.Αν μας ψάχνει για ξύλο μετα ,θα σε δώσω να ξέρεις😁

Υπο κανονικες συνθηκες και γω θα ηθελα μια 2μετρη Ρωσιδα να ερθει και να σκυψει για να βγαλει το ταψι με το φαγητο απο τον φουρνο αλλα δεν γινεται αυτο για την ωρα.

Πολλες ειναι που εχουν τσεκαρισμενο στο κουτι ποιο bios  φορανε , οι περισσοτερες και ειδικα οι Ashrock (επειδη περασαν αρκετες απο τα χερια μου και περιμενω και ακομη μια αυριο) ειναι τελευταιας κοπης και ας ειναι και 450 , δεν εχει σημασια  , ο αλλος τροπος ειναι με βαση το αυτοκολλητο (συνηθως βρισκεται στο 24πινο βυσμα τροφοδοσιας ) να βρεις το bios

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε με το καλο ρε φίλε μου,άρχοντα θα τον κανεις...τριπλεξ μην κοιτάς το 500dx,φρόνιμα (ξέρω ξέρω δεν είναι αυτό αλλά έπρεπε να σε τσιγκλησω) 😁

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, niko13 είπε

Άντε με το καλο ρε φίλε μου,άρχοντα θα τον κανεις...τριπλεξ μην κοιτάς το 500dx,φρόνιμα 😁

αυτό του έλεγα να πάρει το έχω και εγώ αλλα δε θέλει rgb 😂

fun story του έλεγα να του δώσω την 6800xt που έχω στα 200 και δε θέλει μου λέει πολλά για pc 😆

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

αυτό του έλεγα να πάρει το έχω και εγώ αλλα δε θέλει rgb 😂

fun story του έλεγα να του δώσω την 6800xt που έχω στα 200 και δε θέλει μου λέει πολλά για pc 😆

Αμάν μην λες τέτοιες τιμές εδώ θα στην πέσουν..Άν δεν την έδωσες δείξε του μερικές αγγελίες εδώ,να καταλάβει τι καλή πας να του κάνεις..θα είχε μηχάνημα για αρκετά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Αμάν μην λες τέτοιες τιμές εδώ θα στην πέσουν..Άν δεν την έδωσες δείξε του μερικές αγγελίες εδώ,να καταλάβει τι καλή πας να του κάνεις..θα είχε μηχάνημα για αρκετά χρόνια.

φιλε το ξέρει ότι δε του το λέω για να του τα πάρω και ότι του την δίνω κοψοχρονιά γιατί είναι κολλητός... απλά δε τον νοιάζει γιατί δεν ασχολείται και πολύ.. απλά θέλει να τρέχει τα games, οποτε έβγαλα από το ράφι την 980 και του την έδωσα.. τώρα για κάνα fifa lol και nba που θέλει αυτός σε 1080p πιστεύω είναι ok

και όλα low να τα βάλει δεν έχει πρόβλημα :P

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

φιλε το ξέρει ότι δε του το λέω για να του τα πάρω και ότι του την δίνω κοψοχρονιά γιατί είναι κολλητός... απλά δε τον νοιάζει γιατί δεν ασχολείται και πολύ.. απλά θέλει να τρέχει τα games, οποτε έβγαλα από το ράφι την 980 και του την έδωσα.. τώρα για κάνα fifa lol και nba που θέλει αυτός σε 1080p πιστεύω είναι ok

και όλα low να τα βάλει δεν έχει πρόβλημα :P

Ναι ρε μια χαρά θα ειναι.Πω ρε φίλε ευτυχισμένος άνθρωπος..Ιδιαίτερα αυτές τις εποχές,κακό χόμπι το gaming σε pc

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε μια χαρά θα ειναι.Πω ρε φίλε ευτυχισμένος άνθρωπος..Ιδιαίτερα αυτές τις εποχές,κακό χόμπι το gaming σε pc

ισχύει full... στο τσακ κρατιέμαι να τσιμπήσω 4090 αλλα έχω ορκιστεί να μη δώσω πάνω από 1500.. καινούργιο πέτσινο εγώ δε του ράβω χαχα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, niko13 είπε

Αν εχεις θειο μεσα στην δεη τιποτα δεν ειναι κακο , αντε με το καλο οι παραλαβες

2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ισχύει full... στο τσακ κρατιέμαι να τσιμπήσω 4090 αλλα έχω ορκιστεί να μη δώσω πάνω από 1500.. καινούργιο πέτσινο εγώ δε του ράβω χαχα

Μη τυχον πεταξεις λεφτα τωρα για σομπα θερμανσης

Παντως niko τρελες πωλησεις σε harware πρεπει να εγιναν σημερα , ειδικα με κεινη την 6700 τη Sapphire με τα 10gb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν εχεις θειο μεσα στην δεη τιποτα δεν ειναι κακο , αντε με το καλο οι παραλαβες

Μη τυχον πεταξεις λεφτα τωρα για σομπα θερμανσης

Παντως niko τρελες πωλησεις σε harware πρεπει να εγιναν σημερα , ειδικα με κεινη την 6700 τη Sapphire με τα 10gb

Εννοείται ρε συ..Πεινασμενος ο κόσμος για κάρτες...Και ήταν σε τιμή που ο άλλος το σκέφτεται..όχι 4 ψηφία νούμερα..Αυτό που γίνεται με τις κάρτες είμαι περίεργος να δω σε ποια γενιά θα κορυφωθεί.Δηλαδη του χρόνου πάμε για 4090ti στα 3000 ευρο?Καταλαβαίνω την προσεγγιση είμαι αρρωστακι ,θα τα σκάσω ξέροντας ότι μου τον πιάνουν αλλά με αυτή τη γενιά έχουμε πάει σε άλλο επιπεδο σαν καταναλωτές.Παρα πολλοί στο forum έβρισκαν και λογικές τις τιμές..Με κάτι τέτοια ,νιώθω γέρος.

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Εννοείται ρε συ..Πεινασμενος ο κόσμος..Και ήταν σε τιμή που ο άλλος το σκέφτεται..όχι 4 ψηφία νούμερα..Αυτό που γίνεται με τις κάρτες είμαι περίεργος να δω σε ποια γενιά θα κορυφωθεί.Δηλαδη του χρόνου πάμε για 4090ti στα 3000 ευρο?Καταλαβαίνω την προσεγγιση είμαι αρρωστακι ,θα τα σκάσω ξέροντας ότι μου τον πιάνουν αλλά με αυτή τη γενιά έχουμε πάει σε άλλο επιπεδο σαν καταναλωτές.Παρα πολλοί στο forum έβρισκαν και λογικές τις τιμές..Με κάτι τέτοια ,νιώθω γέρος.

εγω θα περιμενω την 10700XT δεν βιαζομαι καθολου γιατι εχω ξεμεινει και απο ''ψιλά'' , τελος η αιμοδοσια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

εγω θα περιμενω την 10700XT δεν βιαζομαι καθολου γιατι εχω ξεμεινει και απο ''ψιλά'' , τελος η αιμοδοσια

Να σου πω και γω το δράμα μου φίλε τριπλεξ.Εγώ έχω μείνει 5700χt στο ένα pc (γυναίκας κ καλα 1080p) και 2080s στο δικό μου (1440p)..Δεν έχω κάνει κίνηση καιρό για τα δεδομένα μου.Η μακακια που με δέρνει είναι ότι θέλω το ένα pc να έχει amd και το άλλο nvidia.Ψυχακιας.Οποτε με έχει μαμησει η nvidia στις τελευταίες γενιές..Δεν με βλέπω😁

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, niko13 είπε

Να σου πω και γω το δράμα μου φίλε τριπλεξ.Εγώ έχω μείνει 5700χt στο ένα pc (γυναίκας κ καλα 1080p) και 2080s στο δικό μου (1440p)..Δεν έχω κάνει κίνηση καιρό για τα δεδομένα μου.Η μακακια που με δέρνει είναι ότι θέλω το ένα pc να έχει amd και το άλλο nvidia.Ψυχακιας.Οποτε με έχει μαμησει η nvidia στις τελευταίες γενιές..Δεν με βλέπω😁

Στην θεση σου θα γυρνουσα και το αλλο σε Amd μια και καλη , ειδα τελeυταια παιζουν κατι τιμουλες συμφερουσες αμα πεσουν λιγο ακομη σε 6800/6900xt

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Στην θεση σου θα γυρνουσα και το αλλο σε Amd μια και καλη , ειδα τελeυταια παιζουν κατι τιμουλες συμφερουσες αμα πεσουν λιγο ακομη σε 6800/6900xt

Το μαμησαμε το thread του ανθρωπου.Μη νομίζεις οτι δεν το σκεφτομαι(και μάλλον θα γίνει),αλλά θέλω να δω που θα παίξει η 7900xt..Αλλά επειδή όλοι έχουμε τα κολλήματα μας ,ξέρω πως θα με τρώει που θα είναι και τα δύο amd.ειπαμε ψυχακιας(εννοείται το ένα ιντελ το άλλο amd) 😁

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Το μαμησαμε το thread του ανθρωπου.Μη νομίζεις οτι δεν τον σκεφτομαι(και μάλλον θα γίνει),αλλά θέλω να δω που θα παίξει η 7900xt..Αλλά επειδή όλοι έχουμε τα κολλήματα μας ,ξέρω πως θα με τρώει που θα είναι και τα δύο amd.ειπαμε ψυχακιας 😁

αν θα παρεις την XTX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...