Προς το περιεχόμενο

[ΠΛΑΙΣΙΟ] - Asus VivoBook Pro 15 OLED 15.6" (Ryzen 7-5800H/16GB/512GB SSD/W10 Home) 649 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ τιμιο φαινεται. Ας δωσει και την γνωμη του ενας γνωστης παρακαλω! Επισης λετε να υπαρχει κανονικα η δυνατοτητα αγορας του χωρις φπα λογω εταιρειας;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pavlidhs είπε

Πολυ τιμιο φαινεται. Ας δωσει και την γνωμη του ενας γνωστης παρακαλω! Επισης λετε να υπαρχει κανονικα η δυνατοτητα αγορας του χωρις φπα λογω εταιρειας;

Ναι κανονικα χωρις ΦΠΑ

Δημοσ.

Αν προοριζεται για δουλειες γραφειου οπου οι περισσοτερες ειναι στατικες ( δηλαδη δεν εχουν πολλες αλλαγες τα frames) δεν ξερω κατα ποσο καλο θα ειναι το OLED. Aλλιως πιστευω οτι αξιζει

Δημοσ.

με διαφορά η καλύτερη προσφορά φέτος σε black friday laptop. Κι εμένα με αποφορολόγηση μου βγήκε γύρω στο 500αρικο όπως λέει ο ballin.

Κορυφαία με διαφορά οθόνη, κορυφαίος επεξεργαστής!

Το μόνο κακό ήταν ότι βγήκε για 3ώρες μόνο. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι insomniacs πρέπει πάντα να μένουν άγρυπνοι για τέτοιες βραδινές προσφορές.

Τη μέρα πέταξε το πουλάκι. To έλεγε ξεκάθαρα ότι ειναι late night offer 3ωρών. Προσφορά κράχτης κάτω του κόστους.

Μ' αρέσει οι πρώτοι που το είδαν και αναρωτιούνταν αν αξίζει... Ελπίζω να το χτύπησαν τουλάχιστον

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το χτύπησα! Να δούμε θα το πάρουμε;

Καθώς φαίνεται το Πλαίσιο στο πλαίσιο του BF κάθε βράδυ και για μόνο τρεις ώρες (9-12) βγάζει 3-4 αντικείμενα σε προσφορά, πέρα από τις προσφορές BF που έχει στο site όλο αυτό το διάστημα.

Επεξ/σία από historland
  • Like 1
Δημοσ.

Oled οθόνη σε λαπτοπ δεν είναι αγκάθι; θεωρώ δεδομένο το burn in, ειδικά στην γραμμή εργασιών. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Feigen είπε

με διαφορά η καλύτερη προσφορά φέτος σε black friday laptop. Κι εμένα με αποφορολόγηση μου βγήκε γύρω στο 500αρικο όπως λέει ο ballin.

Κορυφαία με διαφορά οθόνη, κορυφαίος επεξεργαστής!

Το μόνο κακό ήταν ότι βγήκε για 3ώρες μόνο. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

Ρώτησα πριν λίγο στο τηλ. κέντρο... και μου απάντησε να "ρωτήσω αν μπορώ να στο δώσω στη χθεσινή προσφορά?". Και είπα οκ θα το σκεφτώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...