ElisavetKat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 http://www.merimna365.gr/services/safe-pet-system/safe-cat-plus Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το πρόγραμμα; Αξίζει;
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε http://www.merimna365.gr/services/safe-pet-system/safe-cat-plus Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το πρόγραμμα; Αξίζει; Μεχ. Οι δωρεαν αιματολογικες κτλ, θα μειωσει σιγουρα το κοστος (απο την αλλη δεν εχω ψαξει καν ποσο κοστιζουν να γινουν). Σε καποια αλλα, πχ στα αντιπαρασιτικα παριλαιμια, αξιζει με βαση το ποσο τα αγοραζω επαρχια (6-7 ευρω, οποτε με 9 ευρω εχεις 1+1, και 5.60 παλι 1+1). Απο εκει και περα, τα κοστη πχ φιλοξενιας ισως να ειναι και ακριβα. Ποσες φορες θα πας μια γατα για καλλωπισμο? Εχω παρει για τις δικες μου νυχοκοπτη, οδοντοβουρτσα και ενας σπρει αρωματικο με αρωμα πουδρας. Ολα αυτα μια στο τοσο. (προφανως χτενισμα πιο συχνα). Στειρωση, εκανα με 50 ευρω την θυληκια, οποτε πιο ακριβο και μετα την συμμετοχη. Εμβολιο πληρωνω ιδια τιμη. Αξιζει μονο αν παθει κατι, μιας και εκει η συμμετοχη ειναι 20%.
ElisavetKat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μεχ. Οι δωρεαν αιματολογικες κτλ, θα μειωσει σιγουρα το κοστος (απο την αλλη δεν εχω ψαξει καν ποσο κοστιζουν να γινουν). Σε καποια αλλα, πχ στα αντιπαρασιτικα παριλαιμια, αξιζει με βαση το ποσο τα αγοραζω επαρχια (6-7 ευρω, οποτε με 9 ευρω εχεις 1+1, και 5.60 παλι 1+1). Απο εκει και περα, τα κοστη πχ φιλοξενιας ισως να ειναι και ακριβα. Ποσες φορες θα πας μια γατα για καλλωπισμο? Εχω παρει για τις δικες μου νυχοκοπτη, οδοντοβουρτσα και ενας σπρει αρωματικο με αρωμα πουδρας. Ολα αυτα μια στο τοσο. (προφανως χτενισμα πιο συχνα). Στειρωση, εκανα με 50 ευρω την θυληκια, οποτε πιο ακριβο και μετα την συμμετοχη. Εμβολιο πληρωνω ιδια τιμη. Αξιζει μονο αν παθει κατι, μιας και εκει η συμμετοχη ειναι 20%. Το εμβόλιο το πλήρωσα 35€ στην Αθήνα (και ήταν από τις πιο οικονομικές κτηνιάτρους που βρήκα, άλλοι ήθελαν 45-50), αλλά ναι ούτε κοίταξα καλλωπισμό/τροφές κλπ, μόνο για την περίπτωση που πάθει κάτι και για τις αιματολογικές που υποθέτω θα είναι ακριβές χωρίς ασφάλεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από ElisavetKat
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Το εμβόλιο το πλήρωσα 35€ στην Αθήνα, αλλά ναι ούτε κοίταξα καλλωπισμό/τροφές κλπ, μόνο για την περίπτωση που πάθει κάτι και για τις αιματολογικές που υποθέτω θα είναι ακριβές χωρίς ασφάλεια. Ηλικια? Οκ, δες αν σε βολευουν τα κτηνιατρεια (να μην εχει 1-2 στην Αττικη πχ), που πας για καλλωπισμο κτλ. btw ουτε οι τροφες αξιζουν. Εγω παιρνω στις δικες μου απο ΑΒ ξηρα (και μαρκας ΑΒ (απλα εκδοση για στειρωμενες), και μια καφε που εχει, και οι 2 για στειρωμενες) και τα τρωνε μια χαρα. Κονσερβα οτι και να κανω, μονο gourmet (που μεχρι χθες τουλαχιστον ειχαν -45% Κρητικο και τσιμπησα αρκετες, τελικη 0.45 απο 0.78+). Βασικα η ξηρα αξιζει ισως, αλλα μονο αν της αρεσει και φαει Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic
ElisavetKat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ηλικια? Οκ, δες αν σε βολευουν τα κτηνιατρεια (να μην εχει 1-2 στην Αττικη πχ), που πας για καλλωπισμο κτλ. btw ουτε οι τροφες αξιζουν. Εγω παιρνω στις δικες μου απο ΑΒ ξηρα (και μαρκας ΑΒ, και μια καφε που εχει, και οι 2 για στειρωμενες) και τα τρωνε μια χαρα. Κονσερβα οτι και να κανω, μονο gourmet (που μεχρι χθες τουλαχιστον ειχαν -45% Κρητικο και τσιμπησα αρκετες, τελικη 0.45 απο 0.78+) Είναι 4 μηνών. Εμένα μου την είπαν πολλοί για την τροφή που της έδινα, Friskies (τα οποία τα έτρωγε και με το ζόρι τελείως), διάβασα πως αρρωσταίνουν με τα Whiskas, και της παίρνω τώρα την Equilibrio διαδικτυακά με ~14€/2 κιλά, που μέχρι στιγμής κρατάνε 2 μήνες. Με αγχωσαν πως αν δεν της δίνω υγρή τροφή θα πάθει κάτι και της δίνω και ~100 γρ αυτά τα animonda τα μικρά που κάνουν 1€/100gr οπότε βασικά βγαίνει 30/μήνα. Συν πες τα 7 (το μισό πακέτο ξηράς) μου βγαίνει γύρω στα 37/μήνα για φαγητό. Αυτές τις μέρες πήρα να δοκιμάσω μια κονσέρβα της ίδιας εταιρείας που είναι 2.10/400 γρ αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μένει στο ψυγείο 4 μέρες η κονσέρβα.
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Εμένα μου την είπαν πολλοί για την τροφή που της έδινα, Friskies (τα οποία τα έτρωγε και με το ζόρι τελείως), διάβασα πως αρρωσταίνουν με τα Whiskas Αν ισχυαν αυτα, δεν θα υπηρχαν στην αγορα. Απλα ειναι τι προτιμανε, οπως και εμεις αλλωστε
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Είναι 4 μηνών. Εμένα μου την είπαν πολλοί για την τροφή που της έδινα, Friskies (τα οποία τα έτρωγε και με το ζόρι τελείως), διάβασα πως αρρωσταίνουν με τα Whiskas, και της παίρνω τώρα την Equilibrio διαδικτυακά με ~14€/2 κιλά, που μέχρι στιγμής κρατάνε 2 μήνες. Με αγχωσαν πως αν δεν της δίνω υγρή τροφή θα πάθει κάτι και της δίνω και ~100 γρ αυτά τα animonda τα μικρά που κάνουν 1€/100gr οπότε βασικά βγαίνει 30/μήνα. Συν πες τα 7 (το μισό πακέτο ξηράς) μου βγαίνει γύρω στα 37/μήνα για φαγητό. Αυτές τις μέρες πήρα να δοκιμάσω μια κονσέρβα της ίδιας εταιρείας που είναι 2.10/400 γρ αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μένει στο ψυγείο 4 μέρες η κονσέρβα. Τα Whiskas πολλοί ιδιοκτητες γατιών τα θεωρούν χειρότερα και από σκουπίδια. Είναι μόνο για να τα δώσεις για αρχική τροφή σε ώρα ανάγκης για καμία γάτα που βρήκες στον δρόμο και έχει πολλά προβλήματα. Το πρόγραμμα δεν φαίνεται κακό, αλλά δες ψηλά γράμματα και εξαιρέσεις μην την πατήσεις πχ αν το τάδε νόσημα προήλθε λόγω κληρονομικοτητας, καληψη επεμβασης μέχρι τόσα ευρω κτλ, εν ολίγοις αυτό που βλέπεις ότι συμφέρει μπορεί και να μην συμφέρει. Η ουσία είναι να μπορείς να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο αν πάθει κάτι η γάτα και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή να βρεις λεφτά το ένα το άλλο κτλ. Δες που βρίσκονται αυτές οι κλινικές και τα συμβεβλημμενα κι αν είναι εύκολα και σύντομα προσβάσιμα με αμάξι, αν έχουν ασθενοφόρο ζώων κτλ. 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν ισχυαν αυτα, δεν θα υπηρχαν στην αγορα. Απλα ειναι τι προτιμανε, οπως και εμεις αλλωστε Η πολυ απλά δεν το ξέρεις αν το πρόβλημα που θα βγάλει το ζώο μετά από χρόνια είναι από την τροφη. Το να ακούω τόσο κόσμο με γάτες να λέει να τα αποφεύγουν κατι συμβαίνει από πίσω δεν νομίζω να το λένε έτσι. 1
ElisavetKat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τα Whiskas πολλοί ιδιοκτητες γατιών τα θεωρούν χειρότερα και από σκουπίδια. Είναι μόνο για να τα δώσεις για αρχική τροφή σε ώρα ανάγκης για καμία γάτα που βρήκες στον δρόμο και έχει πολλά προβλήματα. Το πρόγραμμα δεν φαίνεται κακό, αλλά δες ψηλά γράμματα και εξαιρέσεις μην την πατήσεις πχ αν το τάδε νόσημα προήλθε λόγω κληρονομικοτητας, καληψη επεμβασης μέχρι τόσα ευρω κτλ, εν ολίγοις αυτό που βλέπεις ότι συμφέρει μπορεί και να μην συμφέρει. Η ουσία είναι να μπορείς να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο αν πάθει κάτι η γάτα και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή να βρεις λεφτά το ένα το άλλο κτλ. Δες που βρίσκονται αυτές οι κλινικές και τα συμβεβλημμενα κι αν είναι εύκολα και σύντομα προσβάσιμα με αμάξι, αν έχουν ασθενοφόρο ζώων κτλ. Η πολυ απλά δεν το ξέρεις αν το πρόβλημα που θα βγάλει το ζώο μετά από χρόνια είναι από την τροφη. Το να ακούω τόσο κόσμο με γάτες να λέει να τα αποφεύγουν κατι συμβαίνει από πίσω δεν νομίζω να το λένε έτσι. Από την άλλη έχω δύο φίλους που ταιζουν τις γάτες τους Whiskas και είναι 8 και 12 χρόνων οι γάτες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και έναν διαδικτυακά που έγραψε σε φόρουμ ότι τάιζε την γάτα του human grade κατά παραγγελία τροφή, και πέθανε στα 4. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι με τις τροφές. Αυτό πάντως, καλύτερα από σκουπίδια είναι χαζομάρα να το λένε, καθώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι καλύτερα τα σκουπίδια από αγορασμενη τροφή, όποια κι αν είναι αυτή η τροφή. Ξέρεις πόσοι με έχουν κρίνει γιατί δεν παίρνω Royal Canin; Προσωπικά και να μπορούσα να παίρνω Royal Canin, δεν θα πήγαινα να πάρω εταιρεία που έχει φάει τόση προώθηση και διαφήμιση. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από ElisavetKat 2
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε ποσο κοστιζουν να γινουν 30 κατ' ελάχιστο 2 ώρες πριν, ElisavetKat είπε διάβασα πως αρρωσταίνουν με τα Whiskas, αηδίες (με ΟΛΕΣ τις "φθηνές" μπορούν να εμφανίσουν προβλήματα: νεφρικά, ουρολογικά κτλκτλ) 2 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Με αγχωσαν πως αν δεν της δίνω υγρή τροφή θα πάθει κάτι ...μπορεί και να πάθει - μπορεί και όχι. Μπορεί να της δίνει και τα καλύτερα, και πάλι να πάθει. Όπως μπορεί και να της δίνεις "σαβούρα" και να είναι κομπλέ για μια ζωή. Κάποτε τάιζα σχεδόν για ένα χρόνο κάποιες αδέσποτες που τις είχα,,,εγκλωβίσει κάπου (δεν έχουν νόημα οι λεπτομέρειες), μια μάνα δλδ και τα 2 μικρά της με σκυλοκροκέτα (και δη ξεφτιλοτιμής) και μια χαρά ζήσανε, μεγαλώσανε (τα μικρά), επιβιώσανε (τα μικρά είναι πλέον σχεδόν 6 χρονώ, και δεν εννοώ ότι η μάνα έπαθε κάτι με την σκυλοτροφή - "εξαφανίστηκε" μια μέρα τέτοιον καιρό μετά από χρόνια.......). ΔΕΝ το προτείνω (τους έδινα άλλωστε ενδιάμεσα και γατοκονσέρβα για ταυρίνη, 2-3 φορές τη βδομάδα, αλλά κατά βάση με την σκυλοκροκέτα μεγάλωσαν) εννοείται, αλλά θέλω να σου πω.....: εξαρτάται ΚΑΙ από το ζωντανό (τον οργανισμό του). Κατά τ' άλλα, ναι, καλό είναι να βασίσεις την διατροφή στην κροκέτα, αλλά ενδιάμεσα (2-3 φορές τη βδομάδα) να δίνεις ΚΑΙ "υγρή". Μπορείς επίσης να "ψιλοβρέχεις" τις κροκέτες με νερό (ρίξε στη χούφτα και στάλεξέ τες). Κι εγω΄φοβόμουν ότι θα,,,,παπαριάσουν και δεν θα τις τρώνε, αλλά όλα καλά. Πάνω απ' όλα αν μην της βάζεις ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, και να μάθει να τρώει περίπου όσα γραμμάρια προτείνονται. Ειδικά τώρα που είναι μικρή και μαθαίνει. Ιδανικά 2 γεύματα, αλλά αν σε παίρνει, κάνε τα 3. Είναι αδηφάγα ζωντανά, και ειδικά τα περιορισμένα "ξεσπάνε" πιο εύκολα στο φαγητό (πράγμα ΠΟΛΥ κακό). Αν είναι αρσενικό, θέλει πιο πολύ προσοχή γιατί ειδικα΄μετά την ενηλικίωση μπορεί να βγάλει θέματα με το ουροποιητικό (έλλειψη "φυσικής κίνησης" που θα είχε έξω, στείρωμα, "μη ποιοτικές τροφές"). Είναι μεγάλη πληγή η έμφραξη ουροδόχου στα αρσενικά (που την εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα), ΚΑΙ θα σε ξεπαραδιάσει κι όλας για να το σώσεις (ειδικά έτσι και καταλήξετε σε νοσοκομείο.....). Θέλει να είσαι alert, γιατί αν φράξει, σε 2 24ωρα μπορεί και να το "χάσεις" (έχε το στην άκρη του μυαλού, και να τον ελέγχεις "συχνά" - θα καταλάβεις, αν ο μη γένοιτο πρηστεί η ουροδόχος κύστη σε μέγεθος μανταρινιού, και πιθανώς θα κατουράει και αίμα. Μετά θέλει άμεσα κτηνίατρο, ψάξε από τώρα έναν φθηνό που κάνει αποφράξεις με καθετήρα, γιατί αν σου συμβεί απόγευμα Σαββάτου σε εορταστική περίοδο, θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις/δεν θα βρίσκεις γιατρό ΚΑΙ θα ξεπαραδιαστείς αν καταλήξεις σε νοσοκομείο (ζώων): μιλάμε για 4-5 κατοστάρικα, ενώ ένας φθηνός κτηνίατρος την κάνει με 30-50. Γενικά μιλάμε για ΠΙΘΑΝΗ μελλοντική κατάσταση, αλλά δεν αποκλείεται να το πάθει και πριν καν την ενηλικίωση: εξαρτάται από το ζωντανό και την "κατασκευή" του....Σε "βομβαρδίζω" με όλα αυτά, για να τα έχεις, ξαναλέω, στην άκρη του μυαλού για ΠΙΘΑΝΗ μελλοντική κατάσταση. Καθώς αρκετά απ' τ' αρσενικά, το παθαίνουν, αργά ή γρήγορα. Είναι "γνωστή πληγή" ανάμεσα στους γατόφιλους....). Σε γενικές γραμμές καλό είναι να δίνεις κροκέτα "πρόληψης/συντήρησης" για το ουροποιητικό, που η φθηνή (πχ Pet City) βγαίνει στα 3€/κιλό. 2 ώρες πριν, ElisavetKat είπε δε ξέρω αν μπορεί να μένει στο ψυγείο 4 μέρες η κονσέρβα. εξαρτάται από το ψυγείο σου (αν κανει καλή συντήρηση), αλλα σε γενικες γραμμές, χειμώνα, άνετα κρατάς κοσνέρβα 1 βδομάδα (αν όχι και λίγο παραπάνω). Ιδανικά καπάκωσέ την με καπάκι τύπου "μικρού Νεσκαφέ" ή ντοματοπολτού (αν δεν έχεις, ΒΟΥΤΑ διακριτικά ένα από σουπερμάρκετ ) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από washcloud
christakos07 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Η σελίδα πάντως φαίνεται ολίγον τι παρατημένη. Έχω αμφιβολίες κατά πόσο το προσφέρουν και σε τι τιμή. Αν πάρεις τηλέφωνο ενημέρωσε μας. Αναφορικά με την τροφή θα ήταν καλό να τρώει μια ποιοτική τροφή. Τώρα αυτό με την υγρή τροφή έχει γιγαντωθεί τελευταία λόγω του Τσίτσου, που δε λέω καλός φαίνεται, αλλά προφανώς προωθεί συγκεκριμένα πράγματα. Το κακομαθαίνεις πάντως με την υγρή τροφή καθημερινά. Όταν μεγαλώσει η ποσότητα θα πρέπει να μεγαλώσει.. Θυμάμαι καλά ή με απατά η μνήμη μου, για το γεγονός ότι είχες ήδη 2 γάτες;😃
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Εμένα μου την είπαν πολλοί για την τροφή που της έδινα, Friskies (τα οποία τα έτρωγε και με το ζόρι τελείως) ...οι Friskies υποτίθεται πως είναι "φθηνοτροφές για σουπερμάρκετ" γενικά (οι οποίες ανέκαθεν, και ειδικά εσχάτως, ΔΕΝ είναι και τόσο φθηνές,,,όσον αφορά το κόστος. Προσωπικά τις (13) δικές μας (και των γονιών το ίδιο, ακόμη περισσότερα χρόνια) τις ταΐζω πολλά χρόνια κροκέτες του Lidl και κοσνέρβες πατέ (όχι μπουκιές) των 400gr του Market In ("Economy" το φασόν προϊόν τους, στα 69 λεπτά). Για την ακρίβεια, πατέ λίγο τους δίνω, σε κάποιες επιλεγμένα (ΣΚΥΛΟΚΟΝΣΕΡΒΑ του Lidl τους δίνω, για την υγρασία αλλά και για να γουστάρουν, καθώς την καταβροχθίζουν σαν παλαβά, 2-3 φορές τη βδομάδα - την ταυρίνη την παίρνουν από την κροκέτα), απλά στην προτείνω. Η Λάρα μας πχ που είναι 8.5 και είναι η μεγαλύτερή μας (στειρωμένη), είναι μια χαρά. Το ίδιο και όσες ακολουθούν (5-6 χρονών). Περισσότερο το θέμα είναι τί τους αρέσει από αυτά που τους δίνεις. Γιατί αν έχεις την δυαντότητα, θα παίρνεις απλά πανάκριβες "φαρμακυτικές" και θα τελειώνει η ιστορία (διότι τις πανάκριβες, τις τρώνε όλες). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από washcloud
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ElisavetKat είπε Από την άλλη έχω δύο φίλους που ταιζουν τις γάτες τους Whiskas και είναι 8 και 12 χρόνων οι γάτες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και έναν διαδικτυακά που έγραψε σε φόρουμ ότι τάιζε την γάτα του human grade κατά παραγγελία τροφή, και πέθανε στα 4. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι με τις τροφές. Αυτό πάντως, καλύτερα από σκουπίδια είναι χαζομάρα να το λένε, καθώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι καλύτερα τα σκουπίδια από αγορασμενη τροφή, όποια κι αν είναι αυτή η τροφή. Ξέρεις πόσοι με έχουν κρίνει γιατί δεν παίρνω Royal Canin; Προσωπικά και να μπορούσα να παίρνω Royal Canin, δεν θα πήγαινα να πάρω εταιρεία που έχει φάει τόση προώθηση και διαφήμιση. Καλυτερα να ρωτησεις τις γνώμες κτηνιατρων. Η γάτα θέλει τροφή με όσο το δυνατόν υψηλότερη περιεκτικότητα σε κρέας, τέτοια τροφή όμως είναι πολύ ακριβή και για αυτό υπάρχουν πολλές άλλες με συνδυασμό κρέατος και άλλων συστατικών. Η ηλικία θανάτου από μόνη της δεν λέει κάτι. Πρόβλημα σε στομάχι συκώτι νεφρά κτλ. Ρώτα γιατρό και μάλιστα πάνω από έναν να σχηματίσει μια γνώμη, εγώ δεν έχω γάτα για να αγχώνομαι για αυτά οπότε klain, λέω τι διαβάζω εδώ και χρόνια.
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ElisavetKat είπε Από την άλλη έχω δύο φίλους που ταιζουν τις γάτες τους Whiskas και είναι 8 και 12 χρόνων οι γάτες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και έναν διαδικτυακά που έγραψε σε φόρουμ ότι τάιζε την γάτα του human grade κατά παραγγελία τροφή, και πέθανε στα 4. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι με τις τροφές. Πάνω απ' όλα εξαρτάται από την "κατασκευή" του ζωντανού. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να παίρνεις μέχρι εκεί που σου πειτρέπει το πορτοφόλι σου, για να πεις ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσες. Το πώς θα εξελιχθεί με την ζωούλα του, καμμία σιγουριά. 3 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το κακομαθαίνεις πάντως με την υγρή τροφή καθημερινά Τρου.
Haldol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το κακομαθαίνεις πάντως με την υγρή τροφή καθημερινά. Όταν μεγαλώσει η ποσότητα θα πρέπει να μεγαλώσει.. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει και κακό στα δόντια, αν τρέφεται αποκλειστικά με υγρή τροφή. Η γάτα ΠΡΕΠΕΙ να τρώει και ξηρή.
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το πρόγραμμα; Αξίζει; ...ψάξε τα ψιλά γράμματα που πολύ σωστά σου είεπ ο Βασίλης, ΠΡΙΝ καν το χρειαστείς. ΙΣΩΣ και να σου φανεί σωτήριο, αν αντιμετωπίσει κάποια στιγμή κάτι το γατί, γιατί και μόνο οι αιματολογικές (και ΚΟΝΤΡΑ αιματολογικές πιο εξειδικευμένες αν χρειαστεί), θα σε φέρουν σε απελπισία με το κόστος. Γενικά "ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ" καλό διότι όταν χρειαστεί "τρέξιμο" ένα ζωντανό, τραβάς τα μαλλιά σου οικονομικά,,,,αλλά ψάχ' το διεξοδικά, απ' όλες τις μπάντες για να μη τυχόν το πληρώνεις "τζάμπα" (αν έχει χιλιάδες "αστερίσκους"). Μόλις τώρα, Haldol είπε Η γάτα ΠΡΕΠΕΙ να τρώει και ξηρή. ...για την ακρίβεια πρέπει να τρώει ΚΑΙ υγρή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα