Sethplinx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ψάχνω ασύρματα ακουστικά μιάς και τα am61 μου, ααας πούμε οτι τα πάτησα με το αμάξι. Δεν έχει και πολύ σημασία αυτό, το θέμα είναι οτι πήγα να τα ξαναγοράσω και δεν τα πουλάνε πουθενά. Έψαξα ελλάδα έψαξα amazon τίποτα. Δεν θέλω να κάτι τύπου airpods, θέλω κάτι παρόμοιο και σε αυτά τα λεφτά πάντα. Καμία ιδέα;
gregory83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/20155233/Sony-WI-XB400B-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-Μαύρα.html τα έχω και είναι πολύ καλά αλλά έχουν πιο μακρύ καλώδιο από τα am61 αν δεν σε πειράζει αυτό.
albo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/11/2022 στις 7:43 ΜΜ, Sethplinx είπε Ψάχνω ασύρματα ακουστικά μιάς και τα am61 μου, ααας πούμε οτι τα πάτησα με το αμάξι. Δεν έχει και πολύ σημασία αυτό, το θέμα είναι οτι πήγα να τα ξαναγοράσω και δεν τα πουλάνε πουθενά. Έψαξα ελλάδα έψαξα amazon τίποτα. Δεν θέλω να κάτι τύπου airpods, θέλω κάτι παρόμοιο και σε αυτά τα λεφτά πάντα. Καμία ιδέα; Καλησπέρα σας. Είμαι και εγώ παθών. Μήπως βρήκατε τελικά κάποια λύση με τα AM61?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα