kounga Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, κερδισα απο τράπεζα το Apple watch SE silver κaι δεν εχω άλλη συσκευή Apple. Όντως δεν σετάρεται χωρίς συσκευή Apple? Αν ειναι έτσι να το βάλω εδω για πώληση... Δεν μ ενδιαφερει να εχει όλα τα features πχ ειδοποιήσεις κλήσεις sms κλπ, αλλά τα βασικά. Αν βρω καποιον με Apple δεν σετάρεται αρχικά και μετά να το κρατήσω;
koutsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, kounga είπε Καλησπέρα, κερδισα απο τράπεζα το Apple watch SE silver κaι δεν εχω άλλη συσκευή Apple. Όντως δεν σετάρεται χωρίς συσκευή Apple? Αν ειναι έτσι να το βάλω εδω για πώληση... Δεν μ ενδιαφερει να εχει όλα τα features πχ ειδοποιήσεις κλήσεις sms κλπ, αλλά τα βασικά. Αν βρω καποιον με Apple δεν σετάρεται αρχικά και μετά να το κρατήσω; Ωχι δεν συνδέεται σε άλλη συσκευή. Μόνο iphone. 1
Tasos19s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, kounga είπε Καλησπέρα, κερδισα απο τράπεζα το Apple watch SE silver κaι δεν εχω άλλη συσκευή Apple. Όντως δεν σετάρεται χωρίς συσκευή Apple? Αν ειναι έτσι να το βάλω εδω για πώληση... Δεν μ ενδιαφερει να εχει όλα τα features πχ ειδοποιήσεις κλήσεις sms κλπ, αλλά τα βασικά. Αν βρω καποιον με Apple δεν σετάρεται αρχικά και μετά να το κρατήσω; Δεν ξεκινάει καν Μολις το ανοίξεις θα θελει να το σκανάρει κάποιο iPhone για να αρχίσει η διαδικασία Δεν δείχνει ούτε την ώρα ούτε τίποτα απλά θα λέει πως να συνδεθείς με iPhone
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ακόμα κι αν ξεκινούσε χωρίς iPhone, δεν θα είχε κανένα νόημα να το φοράει κανείς χωρίς iPhone, γιατί εκεί απογειώνονται τα χαρακτηριστικά του. Μόνο εντός Apple οικοσυστήματος. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ωχι δεν συνδέεται σε άλλη συσκευή. Μόνο iphone. Αλήθεια τώρα; Συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Tasos19s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Ακόμα κι αν ξεκινούσε χωρίς iPhone, δεν θα είχε κανένα νόημα να το φοράει κανείς χωρίς iPhone, γιατί εκεί απογειώνονται τα χαρακτηριστικά του. Μόνο εντός Apple οικοσυστήματος. Εγώ είχα πουλήσει το κινητό και μου έμεινε αυτό στο χέρι σαν βραχιόλι Μονο έβλεπα την ώρα και τους παλμούς 1
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, τα Apple watch υποχρεωτικά συνεργάζονται με iphone. Δεν ειναι οπως τα ακουστικά που μπορεις να τα συνδέσεις και με Android συσκευές. 1
kounga Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2022 στις 8:07 ΜΜ, Tasos19s είπε Εγώ είχα πουλήσει το κινητό και μου έμεινε αυτό στο χέρι σαν βραχιόλι Μονο έβλεπα την ώρα και τους παλμούς 1) Δηλαδή έστω αν βρω κάποιον με iphone, θα το ξεκινήσω να δουλέψει και να το έχω μετά κι εγώ μόνο για την ώρα και τους παλμούς; Ή θα ζητάει συνέχεια κατά καιρούς σύνδεση με iphone? Ούτως ή άλλως, ειδοποιήσεις κι άλλα features δεν μ ενδιαφερουν. 2) Έτσι όπως το λες μου φαίνεται το κάνεις κι εσύ μια light χρήση. Πόση ειναι η αυτονομία του σ αυτη την περίπτωση; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από kounga
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, kounga είπε 1) Δηλαδή έστω αν βρω κάποιον με iphone, θα το ξεκινήσω να δουλέψει και να το έχω μετά κι εγώ μόνο για την ώρα και τους παλμούς; Ή θα ζητάει συνέχεια κατά καιρούς σύνδεση με iphone? Ούτως ή άλλως, ειδοποιήσεις κι άλλα features δεν μ ενδιαφερουν. 2) Έτσι όπως το λες μου φαίνεται το κάνεις κι εσύ μια light χρήση. Πόση ειναι η αυτονομία του σ αυτη την περίπτωση; Αν το θες μόνο για την ώρα πουλα το και πάρε ένα απλό ρολόι casio που θα αλλάζεις μπαταρία κάθε 5 χρόνια και θα σου μείνουν και καλά λεφτά ! Τι το θες το Apple watch? Τζάμπα να το φορτίζεις κάθε 2 μέρες; 1
Tasos19s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kounga είπε 1) Δηλαδή έστω αν βρω κάποιον με iphone, θα το ξεκινήσω να δουλέψει και να το έχω μετά κι εγώ μόνο για την ώρα και τους παλμούς; Ή θα ζητάει συνέχεια κατά καιρούς σύνδεση με iphone? Ούτως ή άλλως, ειδοποιήσεις κι άλλα features δεν μ ενδιαφερουν. 2) Έτσι όπως το λες μου φαίνεται το κάνεις κι εσύ μια light χρήση. Πόση ειναι η αυτονομία του σ αυτη την περίπτωση; δεν το συνδέει κανείς με το δικό του κινητό γιατί περνάει μέσα και ευαίσθητα στοιχεία, επαφές, iMessage, εύρεση συσκευών, ημερολόγια, δεδομένα υγείας, δεδομένα ύπνου, email και αλλά πολλά άμα συνδεθεί μια φορά με iPhone, μετά απλά δουλεύει για τα βασικά αλλά η μπαταρία πάλι 2 μέρες κρατάει με το ζόρι να σου πω κάτι κι αν θέλεις το τηρείς επειδή 15 χρόνια έχω apple συσκευες ή πάρε ένα iPhone και να έχεις και το ρολόι να το ευχαριστηθείς πραγματικα ή μην μπλέκεις καθόλου, πούλησε το ώστε να το χαρεί κάποιος άλλος πραγματικά με τα χρήματα αυτά να πάρεις μετά ένα ρολόι που συνδέεται στην συσκευή σου Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Tasos19s 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα