NothinqSpecial Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω το παρακάτω πληκτρολόγιο, https://satechi.net/products/compact-backlit-bluetooth-keyboard?variant=31664932094040 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν το δουλεύω με bluetooth και μπει σε sleep mode μετά πρέπει να ξανά κάνω ζεύξη bluetooth για να δουλέψει. Όταν το δουλεύω με καλώδιο και ανοίξω τον υπολογιστή πρέπει να το βγάλω και να το ξανά βάλω στην θύρα USB. Όσο είχα Windows 10 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έμπαινε σε sleep mode πατούσα ένα κουμπί και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα δούλευε κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση η ρύθμιση στα Windows 11 για αυτό;
BadBoy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε Καλησπέρα, έχω το παρακάτω πληκτρολόγιο, https://satechi.net/products/compact-backlit-bluetooth-keyboard?variant=31664932094040 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν το δουλεύω με bluetooth και μπει σε sleep mode μετά πρέπει να ξανά κάνω ζεύξη bluetooth για να δουλέψει. Όταν το δουλεύω με καλώδιο και ανοίξω τον υπολογιστή πρέπει να το βγάλω και να το ξανά βάλω στην θύρα USB. Όσο είχα Windows 10 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έμπαινε σε sleep mode πατούσα ένα κουμπί και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα δούλευε κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση η ρύθμιση στα Windows 11 για αυτό; Στις συμβατές συσκευές και λειτουργικά δεν αναφέρει Windows. Σε ερώτηση από κάτω αναφέρουν: "The firmware that is installed in the keyboard is tailored to support Mac devices, even though the keyboard will technically still pair with your Windows machine." Τραγικό μια τόσο βασική HID συσκευή να είναι ασύμβατη.
NothinqSpecial Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, BadBoy είπε Στις συμβατές συσκευές και λειτουργικά δεν αναφέρει Windows. Σε ερώτηση από κάτω αναφέρουν: "The firmware that is installed in the keyboard is tailored to support Mac devices, even though the keyboard will technically still pair with your Windows machine." Τραγικό μια τόσο βασική HID συσκευή να είναι ασύμβατη. Πάντως με τα Windows 10 δούλευε άψογα. Στο Macbook επίσης δουλεύει χωρίς πρόβλημα.. Ίσως τελικά να φταίνε τα 11άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα