Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο το Spen με υποδοχή πανό στην συσκευή το οποίο έπρεπε ήδη να το είχαν κάνει! πιο σημαντικό είναι να μπορείς να χρησιμοποιείς το Spen στην εξωτερική οθόνη!!Εγω έχω το note μου 5 χρόνια και δεν έχω μαζί μου καν μπλοκάκι και στυλό καμία φορά όταν φοράο γάντια τον χειμώνα και δεν πιάνει η αφή το Spen με σώνει!!! γι'αυτό κιόλας το πήρα.

Επίσης θα μπορούσαν ήδη να έχουν βάλει καλύτερες κάμερες ακόμα και από το S22 ultra και μεγαλύτερη μπαταρία και να το είχαν φτιάξει να είναι αναδιπλουμενο με τρόπο ώστε να μην τσακίζει η οθόνη και ούτε εγώ δεν ξέρο τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν Μπορούν επίσης ακομα και Ζαφείρη να κάνουν την εξωτερική οθόνη να μην σπάει και να αφήσουν τα gorilla glass που με το πέσει κάτο έσπασε μια χαρα μπορούν και  Ζαφείρη όπως μπορεί και η hawei στα smartwatch σε χαμηλες τιμες κιόλας!! αλλά δεν το κάνουν γιατί βλέπουν ότι κάθε χρόνο ο κόσμος πάει και τα σκαει και την τεχνολογία την δίνουν με το σταγονόμετρο Ε καλά να πάθουμε και αν το επόμενο έχει 3000€ πάλι καλά να πάθουμε.

Επεξ/σία από CheeBam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...