Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με μία αναφορά από την Κορεάτικη ιστοσελίδα TheElec που επικαλείται πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια ανάπτυξης των επερχόμενων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung, η τελευταία επιθυμεί να προσαρμόσει διάφορες νέες τεχνολογίες στο Galaxy Z Fold 5.

Σε μία συνάντηση με προμηθευτές, εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι η εταιρεία αναμένει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) όσον αφορά την αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών της τάξης του 80% έως το 2025.

Η εταιρεία επίσης εκτιμά ότι η Apple πρόκειται να εισέλθει στη συγκεκριμένα αγορά μέχρι το 2024, αλλά όχι με κάποιο smartphone, αλλά πρώτα με κάποιον φορητό υπολογιστή ή tablet. Στην Νοτιοκορεάτικη αγορά, οι χρήστες iPhone ηλικίας 20-30 ετών αλλάζουν τη συσκευή τους με κάποια foldable συσκευή της Samsung με ρυθμό 3 ή 4 φορές υψηλότερο σε σχέση με το παρελθόν.

Επίσης, η επόμενη συσκευή του 90% των χρηστών αναδιπλούμενων συσκευών αναμένεται να είναι «foldable». Στη συνάντηση με τους προμηθευτές, ο εκπρόσωπος της Samsung είπε ότι για να γίνουν τα foldables περισσότερο δημοφιλή, θα πρέπει να ξεπεραστούν ορισμένες προκλήσεις. Ανάμεσα στις προκλήσεις είναι η μείωση του βάρους και του πάχους, η αύξηση της ανθεκτικότητας, η μείωση της «τσάκισης» στην μέση της οθόνης και η βελτίωση των καμερών. Η προσθήκη επίσης μίας υποδοχής για το S Pen, όσον αφορά τις δικές της συσκευές, αποτελεί επίσης πρόκληση.

Ανάμεσα στα «θέλω» της Samsung για τις αναδιπλούμενες συσκευές που θα παρουσιάσει το 2023 είναι ένας ισχυρότερος μηχανισμός δόνησης καθώς και η ανάπτυξη υλικών που θα τις κάνουν ελαφρύτερες. Η εταιρεία, σχεδίαζε να παρουσιάσει υποδοχή για το S Pen στο Galaxy Z Fold 4 ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα κάνει την εμφάνιση του στο Galaxy Z Fold 5. Η Samsung σχεδίαζε να παρουσιάσει το Galaxy Fold 4 με ισχυρότερες κάμερες ωστόσο εγκατέλειψε τα σχέδια της λόγω διάφορων περιορισμών που σχετίζονται με το πάχος και το βάρος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Εαν έχει ενσωματωμένο το s pen και μια καλύτερη αισθητά αυτονομία τότε θα είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη συσκευή μου. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Για μένα αυτά που θα πρέπει να διορθώσουν είναι η τσάκιση και να μην υπαρχει η αίσθηση της πλαστικούρας στην αφή…

Δε θα το έλεγα εγώ πλαστικούρα αλλά αίσθηση ότι κάτι δε πάει καλά όταν ακουμπάς μια οθόνη και βρίσκεις μια ανωμαλία (τσάκιση). Βέβαια ρωτώντας τους κατόχους αναδιπλούμενων θα σου πουν ότι συνηθίζεται. Επίσης θεωρώ ότι οι εφαρμογές - παιχνίδια που χρησιμοποιούμε δεν χρησιμοποιουν ας το πούμε τη μέση της οθόνης.

Προσωπικά, έχω μικρά παιδιά και μέτριο εισόδημα οπότε τσιγγουνεύομαι να δώσω τα χρήματα που ζητάνε αυτές οι συσκευές! 🙃

Επεξ/σία από mants118
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εαν δεν το δουλέψεις δεν καταλαβαίνεις για τι εργαλείο πρόκειται

και δεν ειναι apple οσο παει η τιμη πεφτει, εγω το πηρα 4 μήνες μετα, 1200 καινουριο το 512 

και πιστεψτε με επειδη εχω περάσει απ ΟΛΕΣ τις συσκευε΄ς και τα λειτουργικά συστήματα, η samsung εχει κοπιαρει ολα τα καλα του ios χωρις τα κολλήμματά του

η τσακιση δεν με ενοχλει καθολου

το λιωνω καθε μερα, βιντεοκλησεις, αποδελτιώσεις, email δουλεια- σημερα επεσε το ρευμα δουλεψα με dex και εξωτερικη μπαταρια 

2 για μενα φετος θα μπορουσε να βελτιώσει παραπάνω- ελάχιστα παραπάνω την κάμερα και την μπαταρία

δεν πειραζει σε 2 χρονια παλι 😉

Επεξ/σία από jamiraquai
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο 3 για μένα είναι η μπαταρία που ζήτημα να βγάζει ένα 3ωρο μαθημάτων σε projector με δεδομένα ανοιχτά. Και μετά, το πενάκι που δεν είναι ενσωματωμένο. Αν φτιάξει αυτά ευχαρίστως να πάω στο 5

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, atrigane είπε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο 3 για μένα είναι η μπαταρία που ζήτημα να βγάζει ένα 3ωρο μαθημάτων σε projector με δεδομένα ανοιχτά. Και μετά, το πενάκι που δεν είναι ενσωματωμένο. Αν φτιάξει αυτά ευχαρίστως να πάω στο 5

To Fold 4 είναι ήδη αισθητά βελτιωμένο σε αυτό τον τομέα με το SoC της Qualcomm, καλύτερο του S22 Ultra με σαφώς μεγαλύτερη μπαταρία. Το 5 με ενσωμάτωση και άλλων τεχνολογιών πέραν της νέας SoC της Qualcomm (σαφώς καλύτερη ως φαίνεται από αυτή του 4) πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό. 

• Like 2
Δημοσ.

Περίεργα μας τα λέει η Samsung. Δεν γίνεται να θέλουν "Ανάμεσα στις προκλήσεις είναι η μείωση του βάρους και του πάχους" και στο Fold 4 να μην κυκλοφόρησαν την θηκη Aramid που είναι αληθινό ανθρακονημα παναλαφρη και κυρίως φλοίδα! Σε ένα κινητό ήδη κάπως χοντρό και λογικό λόγο της ιδιότητας του αυτή η θήκη για μένα έπρεπε να ήταν η προτεινόμενη από την Samsung και όχι αυτή πλαστικουρα που κάνει το κινητό ακόμα πιο χοντρό. Για μένα ήταν λόγος βασικός που δεν πήρα το 4 και έμεινα στο 3. Από την στιγμή που ενδιαφέρονται να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο δεν γίνεται να προτείνουν αυτή την χοντρή πλαστικουρα για θήκη, δεν κολλάει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nemo1971 είπε

Εαν έχει ενσωματωμένο το s pen και μια καλύτερη αισθητά αυτονομία τότε θα είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη συσκευή μου. 

Θα συμφωνησω απολυτα!

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mants118 είπε

Δε θα το έλεγα εγώ πλαστικούρα αλλά αίσθηση ότι κάτι δε πάει καλά όταν ακουμπάς μια οθόνη και βρίσκεις μια ανωμαλία (τσάκιση). Βέβαια ρωτώντας τους κατόχους αναδιπλούμενων θα σου πουν ότι συνηθίζεται. Επίσης θεωρώ ότι οι εφαρμογές - παιχνίδια που χρησιμοποιούμε δεν χρησιμοποιουν ας το πούμε τη μέση της οθόνης.

Προσωπικά, έχω μικρά παιδιά και μέτριο εισόδημα οπότε τσιγγουνεύομαι να δώσω τα χρήματα που ζητάνε αυτές οι συσκευές! 🙃

Εν σχέση με τις συμβατικές οθόνες είναι μακράν πίσω σε αίσθηση...για αυτό αναφέρω τον όρο πλαστικουρα...εάν γυρίσεις την οθόνη σε landscape και σερφάρεις για παράδειγμα στο ίντερνετ το δάχτυλό σου συνέχεια θα πηγαίνει στην τσακίση... Το έχω δουλέψει και ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να γίνουν σοβαρά τα foldable. Ίσως σε 3 4 χρόνια που δεν θα είναι σαν τούβλα και δεν θα έχουν την τραγική τσάκιση στη μέση και τις άθλιες οθόνες. Όταν γίνουν όλα αυτά θα έχουν και 500 600 ευρώ οπότε θα αξίζουν περισσότερο. Για την ώρα μακριά η αίσθηση της οθόνης είναι αρκετα κακή δυστυχώς και οι τιμές τσουχτερές. 

• Like 1
Δημοσ.

αναρωτιεμαι πραγματικά πόσοι το έχετε απο δω μέσα και γνωρίζετε την κατάσταση από πρώτο χέρι. ειδικα εαν εχετε γραψει με spen σε αυτη την πλαστικουρα. 

χωρις να θελω να προσβάλλω πρέπει να το πάρεις στα χέρια σου να το νιώσεις και να καταλάβεις τι παίζει, ειδικα με την μεσα την οθόνη

οκ δεν ειναι τελειο αλλα προσωπικα επειδη εχω περάσει σχεδόν απ τα πάντα, ειναι αυτο που ικανοποιει περισσότερο τις ανάγκες μου, ειδικα στο θεμα email, multitasking, μαγνητοσκόπηση συναντησεων, εργασια μεdex εγώ είμαι 100% καλυμμένος

ναι οκ θα θελα καλυτερη καμερα κ μπαταρια - η οποια μετα τον πρώτο μηνα παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση- αλλα δεν μπορεις  να τα χεις ολα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...