Ducatista Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, anax111 είπε Από την περιγραφή που δίνεις είναι δενδρογαλιά. Εάν έχεις πρόβλημα με ποντίκια άστο μέσα! Θα σου καθαρίσει το σπίτι τζάμπα! 😁 Έκανε την αρχή με τον φιλο!
HALF EVIL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, anax111 είπε Από την περιγραφή που δίνεις είναι δενδρογαλιά. Εάν έχεις πρόβλημα με ποντίκια άστο μέσα! Θα σου καθαρίσει το σπίτι τζάμπα! 😁 Ε, αυτό έλειπε. Να έχει και ποντίκια. Ούτε Μπαγκλαντές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 https://www.huffingtonpost.gr/entry/indonesia-ptoma-yenaikas-vretheke-mesa-se-pethona-anafores-pos-ten-epnixe-ka-ten-katapie-oloklere_gr_63590145e4b0b7f89f6774b8 just saying !!
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.huffingtonpost.gr/entry/indonesia-ptoma-yenaikas-vretheke-mesa-se-pethona-anafores-pos-ten-epnixe-ka-ten-katapie-oloklere_gr_63590145e4b0b7f89f6774b8 just saying !! Δεν υπάρχει περίπτωση για τέτοια σκηνικά, στον Αφάλωνα θα στο σερβίρουν με Γιαννατσή και πάγο. 1
catmaster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Είτε καλείς πυροσβεστική-φιλοζωική είτε γείτονα που να ξέρει όπως έγραψαν παραπάνω , ειδάλλως πετάς μέσα στο δωμάτιο δυό γάτες να δουλέψουν για το μεροκάματο... 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλά το πόσες φορές έχω δει γάτα να αράζει με ποντίκι και να το κοιτάει.. του δρόμου κιόλας. Δεν τις χώνευα που δεν τις χώνευα (το μόνο ον), τώρα που μαθαίνω πως δε κάνουν και τα αυτονόητα να δεις.. 3
speedman_26 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Πήγα πήρα φάρμακο ειδικό για φίδια και έβαλα σε διάφορα μέρη και έχω αφήσει την πόρτα που μπήκε ανοιχτή πας και φύγει από χθες δεν το έχω δει ξανα
great Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Πήγα πήρα φάρμακο ειδικό για φίδια και έβαλα σε διάφορα μέρη και έχω αφήσει την πόρτα που μπήκε ανοιχτή πας και φύγει από χθες δεν το έχω δει ξανα Το οτι εισαι ανετος με την πορτα ανοιχτη την εξω! δηλαδη το να μπει ΚΑΙ κατι αλλο ακομα, η μαμα ο μπαμπας κατι επιπλεον δεν σε τρομαζει Ασε που για φιδι το πρωτο πραγμα που θα με ενοιαζε εμενα ειναι να μην το χασω απο τα ματια μου, αν το χασω εχει μπει αγγελία ενοικιαστήριο. Επίσης αυτο δεν αφηνει τιποτα αυγά, οχι εεε ? δηλαδη μην ξαφνικα βρεθεις οικογενειάρχης.
speedman_26 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 minutes ago, great said: Το οτι εισαι ανετος με την πορτα ανοιχτη την εξω! δηλαδη το να μπει ΚΑΙ κατι αλλο ακομα, η μαμα ο μπαμπας κατι επιπλεον δεν σε τρομαζει Ασε που για φιδι το πρωτο πραγμα που θα με ενοιαζε εμενα ειναι να μην το χασω απο τα ματια μου, αν το χασω εχει μπει αγγελία ενοικιαστήριο. Επίσης αυτο δεν αφηνει τιποτα αυγά, οχι εεε ? δηλαδη μην ξαφνικα βρεθεις οικογενειάρχης. Με τόσα φάρμακα που έβαλα λίγο χλωμό να μπει και άλλο
sharke Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) βαλε μια γατα μεσα ,οικόσιτη ήμερη απο κάποιον φιλο σου, παρατηρησε την με ησυχία δώστης λιγο χρονο προσαρμογής ,, θα σου δείξει που ειναι κρυμμένο, αν δεν έχει φύγει , Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από sharke 1
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ^...και μετά να ψάχνει φίλο με σκύλο για να διώξει τη γάτα....
agrimi_pontios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) γράφω απλά για να ενημερώσω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι. με έχει τσιμπήσει δυο φορές οχιά. πρώτον η οχιά τέτοια εποχή είναι αδύναμη γιατί το περισσότερο δηλητήριο το ρίχνει την άνοιξη που ξυπνάει και ψάχνει φαγητό. κανονικά θα έπρεπε να κοιμάται αλλα ο καιρός την μπέρδεψε. δεν χρειάζεται άγχος. όσο πιο πολλούς παλμούς ανεβάζεις τόσο πιο γρήγορα εισχωρει το δηλητήριο στην καρδιά. γι αυτό και η οχιά είναι πολύ επικίνδυνη σε νεαρά παιδιά που έχουν πολλούς παλμούς μόνιμα. αν τύχη και σε τσιμπήσει θα πας φυσιολογικά στο νοσοκομείο. θα σε βάλλουν όρο θα σε πατήσουν καμία 8 ενέσεις και την αλλη μέρα λογικά θα βγεις. Για το πως θα την βγάλεις δεν έχω ιδεα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από agrimi_pontios 3
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (...μ' αρέσει όμως που κάποιοι του λέτε "ρίξε μια γάτα μέσα να κάνει δουλίτσα", λες και οι γάτες είναι πιστοποιημένοι αποπαρασιτωτές....:ρ) 1
sharke Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, washcloud είπε (...μ' αρέσει όμως που κάποιοι του λέτε "ρίξε μια γάτα μέσα να κάνει δουλίτσα", λες και οι γάτες είναι πιστοποιημένοι αποπαρασιτωτές....:ρ) τα ακουνε μεγάλε και τα μυρίζονται.
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sharke είπε τα ακουνε μεγάλε και τα μυρίζονται. ...εγώ το γνωρίζω - η συγκεκριμένη γάτα που θα βάλει δεν ξέρω αν το γνωρίζει.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα