Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, anax111 είπε

Από την περιγραφή που δίνεις είναι δενδρογαλιά. Εάν έχεις πρόβλημα με ποντίκια άστο μέσα!  Θα σου καθαρίσει το σπίτι τζάμπα! 😁

Έκανε την αρχή με τον φιλο!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anax111 είπε

Από την περιγραφή που δίνεις είναι δενδρογαλιά. Εάν έχεις πρόβλημα με ποντίκια άστο μέσα!  Θα σου καθαρίσει το σπίτι τζάμπα! 😁

Ε, αυτό έλειπε. Να έχει και ποντίκια. 

Ούτε Μπαγκλαντές 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση για τέτοια σκηνικά, στον Αφάλωνα θα στο σερβίρουν με Γιαννατσή και πάγο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είτε καλείς πυροσβεστική-φιλοζωική είτε γείτονα που να ξέρει  όπως έγραψαν παραπάνω , ειδάλλως πετάς μέσα στο δωμάτιο δυό γάτες να δουλέψουν για το μεροκάματο...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το πόσες φορές έχω δει γάτα να αράζει με ποντίκι και να το κοιτάει.. του δρόμου κιόλας.

Δεν τις χώνευα που δεν τις χώνευα (το μόνο ον), τώρα που μαθαίνω πως δε κάνουν και τα αυτονόητα να δεις..

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα πήρα φάρμακο ειδικό για φίδια και έβαλα σε διάφορα μέρη και έχω αφήσει την πόρτα που μπήκε ανοιχτή πας και φύγει από χθες δεν το έχω δει ξανα  

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Πήγα πήρα φάρμακο ειδικό για φίδια και έβαλα σε διάφορα μέρη και έχω αφήσει την πόρτα που μπήκε ανοιχτή πας και φύγει από χθες δεν το έχω δει ξανα  

Το οτι εισαι ανετος με την πορτα ανοιχτη την εξω!

δηλαδη το να μπει ΚΑΙ κατι αλλο ακομα, η μαμα ο μπαμπας κατι επιπλεον δεν σε τρομαζει

Ασε που για φιδι το πρωτο πραγμα που θα με ενοιαζε εμενα ειναι να μην το χασω απο τα ματια μου, αν το χασω εχει μπει αγγελία ενοικιαστήριο.

Επίσης αυτο δεν αφηνει τιποτα αυγά, οχι εεε ? δηλαδη μην ξαφνικα βρεθεις οικογενειάρχης.

Δημοσ.
5 minutes ago, great said:

Το οτι εισαι ανετος με την πορτα ανοιχτη την εξω!

δηλαδη το να μπει ΚΑΙ κατι αλλο ακομα, η μαμα ο μπαμπας κατι επιπλεον δεν σε τρομαζει

Ασε που για φιδι το πρωτο πραγμα που θα με ενοιαζε εμενα ειναι να μην το χασω απο τα ματια μου, αν το χασω εχει μπει αγγελία ενοικιαστήριο.

Επίσης αυτο δεν αφηνει τιποτα αυγά, οχι εεε ? δηλαδη μην ξαφνικα βρεθεις οικογενειάρχης.

Με τόσα φάρμακα που έβαλα λίγο χλωμό να μπει και άλλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε μια γατα μεσα ,οικόσιτη ήμερη απο κάποιον φιλο σου, παρατηρησε την με ησυχία δώστης  λιγο χρονο προσαρμογής ,, θα σου δείξει που ειναι κρυμμένο,

αν δεν έχει φύγει ,

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γράφω απλά για να ενημερώσω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι. με έχει τσιμπήσει δυο φορές οχιά. πρώτον η οχιά τέτοια εποχή είναι αδύναμη γιατί το περισσότερο δηλητήριο το ρίχνει την άνοιξη που ξυπνάει και ψάχνει φαγητό. κανονικά θα έπρεπε να κοιμάται αλλα ο καιρός την μπέρδεψε. δεν χρειάζεται άγχος. όσο πιο πολλούς παλμούς ανεβάζεις τόσο πιο γρήγορα εισχωρει το δηλητήριο στην καρδιά. γι αυτό και η οχιά είναι πολύ επικίνδυνη σε νεαρά παιδιά που έχουν πολλούς παλμούς μόνιμα. αν τύχη και σε τσιμπήσει θα πας φυσιολογικά στο νοσοκομείο. θα σε βάλλουν όρο θα σε πατήσουν καμία 8 ενέσεις και την αλλη μέρα λογικά θα βγεις. Για το πως θα την βγάλεις δεν έχω ιδεα

Επεξ/σία από agrimi_pontios
  • Like 3
Δημοσ.

(...μ' αρέσει όμως που κάποιοι του λέτε "ρίξε μια γάτα μέσα να κάνει δουλίτσα", λες και οι γάτες είναι πιστοποιημένοι αποπαρασιτωτές....:ρ)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, washcloud είπε

(...μ' αρέσει όμως που κάποιοι του λέτε "ρίξε μια γάτα μέσα να κάνει δουλίτσα", λες και οι γάτες είναι πιστοποιημένοι αποπαρασιτωτές....:ρ)

τα ακουνε μεγάλε και τα μυρίζονται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sharke είπε

τα ακουνε μεγάλε και τα μυρίζονται.

...εγώ το γνωρίζω - η συγκεκριμένη γάτα που θα βάλει δεν ξέρω αν το γνωρίζει....:P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...