Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ρε παιδιά, τρεις σελίδες θέμα και πουθενά ο Σερραίος; 

Ποσταρετε Σερραίο κύριοι, τι φοβάστε; 

3ο ποστ εν τω μεταξυ

Spoiler

αποδειξη οτι στο ινσομνια κανεις δεν διαβαζει περα απο το 1ο ποστ :P

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

3ο ποστ εν τω μεταξυ

Βίντεο, Σερραίος, ποστάρισμα. Τρεις λέξεις, οριζόντια. 

(ελπίζω να βοήθησα στο "ξεκλείδωμα" του σκανδιναβικού) 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και εμένα μπήκαν νυχτερίδες στο υπόγειο και δεν λένε να φύγουν.

Σκέφτομαι πυροσβεστική.

Δεν βλέπω άλλη λύση.

Ισως θα μπορουσες να βαλεις φιδια στο υπογειο να διωξουν τις νυχτεριδες?

παγολινους μη βαλεις, δεν ειμαστε για τετοια

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Μπήκε στο δωμάτιο μου παρόλο που είχα κλειστεί πόρτα πρώτη φορά όσα χρόνια μενω στο σπίτι μου. Πώς τό διώχνω ; Έχω βάλει ραντιση με αυτό που ρίχνουν μύγες έβαλα ναφθαλίνη άνοιξα πόρτα 3 ώρες τώρα και πετρέλαιο γέμισα μια κούπα μικρή .θα φύγει τι άλλο να κάνω υπάρχει φάρμακο ;

Ψυχραιμία, κανένα ματζούνι απο αυτά που αναφέρονται δεν έχει αποτέλεσμα (θειάφι, πετρέλαιο, καμμένα λάστιχα, ναφθαλίνες κλπ), τσάμπα θα χάσεις χρόνο και θα γεμίσεις τον χώρο με τέτοια υλικά!

Το μόνο επικίνδυνο είδος που έχετε στη Μυτιλήνη έιναι η οθωμανική οχιά (Montivipera Xanthina). Όλα τα υπόλοιπα ειναι ακίνδυνα.

Καλείς την πυροσβεστική, μην αγχώνεσαι, είναι κάτι σύνηθες για αυτούς, το κάνουν εκατοντάδες φορές κάθε χρόνο. Επίσης μπορείς να κάνεις μία ερώτηση για εθελοντή κοντά στην περιοχή που μένεις στο group Ερπετά & Αμφίβια Ελλάδας & Κύπρου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιος κοντά σου και να έρθει να το απομακρύνει!

Ψυχραιμία και σάουντ κατσ καλά ναούμε 🙃

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, korakios είπε

δεν πετάς και λίγο αλεύρι εδώ και εκεί (ή κάτι αντίστοιχο) να δεις το πρωί αν έχει σημάδια ?

TS μόλις τελειώσεις με το θειάφι και τα αλεύρια (που αμφιβάλλω πως θα βοηθήσουν), στείλε μια φωτό με το πως έκανες το σπίτι για να πάρω τα πάνω μου με το δικό μου και να κάνω σήμερα κάναν γενικό.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Και εμένα μπήκαν νυχτερίδες στο υπόγειο και δεν λένε να φύγουν.

Σκέφτομαι πυροσβεστική.

Δεν βλέπω άλλη λύση.

μαθαμε απο που ξεκίνησε το COVID-20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλαρούς σας βλέπω..  μια φορά είδα δερμα φιδιού μεγαλο στον κηπο σε μια γωνιά  νομιζα οτι ηταν φιδι και πέρασα τον μπολτ σε 0-100

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.

@Ducatista πάντως είναι πολύ άδικο αυτό για τα φίδια, και πόσο μάλλον τα εγχώρια.

Μιλάμε πρέπει να τα πλησιάσεις περισσότερο από μισό μέτρο, να ΜΗΝ έχουν χώρο διαφυγής και υπάρχουν περιπτώσεις / μέθοδος να δαγκώσουν χωρίς να αφήσουν δηλητήριο.. κάτι σαν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ δαγκωματιά.

Κατ΄εμέ 100 φορές καλύτερα ξηγιούνται απ' την αδερφή μου.

Υ.Γ. : Τώρα που πέρασες τον Bolt με το φίδι, αν δεις σκορπιό τι θα κάνεις; Θα αλλάξεις πλανήτη;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

@Ducatista πάντως είναι πολύ άδικο αυτό για τα φίδια, και πόσο μάλλον τα εγχώρια.

Μιλάμε πρέπει να τα πλησιάσεις περισσότερο από μισό μέτρο, να ΜΗΝ έχουν χώρο διαφυγής και υπάρχουν περιπτώσεις / μέθοδος να δαγκώσουν χωρίς να αφήσουν δηλητήριο.. κάτι σαν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ δαγκωματιά.

Κατ΄εμέ 100 φορές καλύτερα ξηγιούνται απ' την αδερφή μου.

Υ.Γ. : Τώρα που πέρασες τον Bolt με το φίδι, αν δεις σκορπιό τι θα κάνεις; Θα αλλάξεις πλανήτη;

Θα τον  περάσω και στα 200!

• Like 1
Δημοσ.

Από την περιγραφή που δίνεις είναι δενδρογαλιά. Εάν έχεις πρόβλημα με ποντίκια άστο μέσα!  Θα σου καθαρίσει το σπίτι τζάμπα! 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...