speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μπήκε στο δωμάτιο μου παρόλο που είχα κλειστεί πόρτα πρώτη φορά όσα χρόνια μενω στο σπίτι μου. Πώς τό διώχνω ; Έχω βάλει ραντιση με αυτό που ρίχνουν μύγες έβαλα ναφθαλίνη άνοιξα πόρτα 3 ώρες τώρα και πετρέλαιο γέμισα μια κούπα μικρή .θα φύγει τι άλλο να κάνω υπάρχει φάρμακο ;
greekfragma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 έχεις εικόνα τι φίδι είναι; άλλο π.χ. να μπήκε οχιά και άλλο καμιά δεντρογαλιά ή κάποιο άλλο ακίνδυνο. μέγεθος; χρώμα; σχήμα κεφαλιού;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Τετοια εποχή φίδι;Κάλεσε αυτούς που κάνουν απεντομώσεις κλπ Ρωτα και πυροσβεστική. Η τον Σερραίο
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μικρο ήταν γκρι χρώμα Πυροσβεστική για ένα φίδι να πάρω δεν είναι too much? Να πάρω γεοπονο καλύτερα ;
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ηταν γκρι σκούρο όλο. Μένω σε επαρχία έχει δίπλα μου χωράφια Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από speedman_26
korakios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Πυροσβεστική για ένα φίδι να πάρω δεν είναι too much? Να πάρω γεοπονο καλύτερα ; ή εσύ ή η πυροσβεστική ή γεωπόνος το βγάλει δεν έχει σημασία , απλά πρέπει να το βγάλει κάποιος είδες προς τα που πήγε ή παίζει να είναι σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ? (πακέτο)
1comment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Έβλεπα τις προάλλες κάτι βιντεακια στο fb με τέτοια περιστατικά. Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό να σου συμβεί, είτε είναι ακίνδυνο είτε όχι. Φίδι ή ποντίκι. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά σου εύχομαι να το βγάλεις σύντομα για να ηρεμήσεις. 2
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Μπήκε στο δωμάτιο μου παρόλο που είχα κλειστεί πόρτα πρώτη φορά όσα χρόνια μενω στο σπίτι μου. Πώς τό διώχνω ; Έχω βάλει ραντιση με αυτό που ρίχνουν μύγες έβαλα ναφθαλίνη άνοιξα πόρτα 3 ώρες τώρα και πετρέλαιο γέμισα μια κούπα μικρή .θα φύγει τι άλλο να κάνω υπάρχει φάρμακο ; Ναι, Zanax λέγεται 😁 Κατ' αρχάς πρέπει να το βρεις πού είναι και να το περιορίσεις στον συγκεκριμένο χώρο (κλείσιμο χαραμάδων κάτω από πόρτες κτλ). Γιατί και να φωνάξεις πυροσβεστική (...μέεεχρι να έρθουν......) το θέμα είναι να μην σου πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο, γιατί κι αυτοί αν δεν το βρίσκουν δεν θα κάτσουν με τις ώρες.... Εναλλακτικά ρίξε θειάφι (από ανθοκομείο) περιμετρικά στα "σοβατεπί" και με πόρτες ανοικτές κάτσε και φύλα καραούλι να το δεις πότε θα σιχαθεί κι εσένα και το θειάφι σου και θα συρθεί (κυριολεκτικά) εκτός σπιτιού... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από washcloud
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 ηταν στο δωματιο μεχρι να παρω κατι να το χτυπισω κρυφτικε. ειναι στο δωματιο που κοιμαμαι εκλεισα της πορτες εκει ειχα αφησει μια πορτα ανοιχτει για να βγει αλλα δεν ξερω αν βγηκε
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, speedman_26 είπε αλλα δεν ξερω αν βγηκε ...αυτά είναι.... Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ήταν να μην το έχανες από τα μάτια σου - να ήξερες έστω ότι ήταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο....Τώρα,,,catch the egg and trim it....(πρέπει να κάνεις φύλλο-φτερό το δωμάτιο Ή να καλέσεις την πυροσβεστική να το κάνουν αυτοί....)
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, washcloud said: ...αυτά είναι.... Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ήταν να μην το έχανες από τα μάτια σου - να ήξερες έστω ότι ήταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο....Τώρα,,,catch the egg and trim it....(πρέπει να κάνεις φύλλο-φτερό το δωμάτιο Ή να καλέσεις την πυροσβεστική να το κάνουν αυτοί....) ξερω οτι στο δωματιο μου δεν πηγε σε αλλο δωματιο 7 minutes ago, washcloud said: ...αυτά είναι.... Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ήταν να μην το έχανες από τα μάτια σου - να ήξερες έστω ότι ήταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο....Τώρα,,,catch the egg and trim it....(πρέπει να κάνεις φύλλο-φτερό το δωμάτιο Ή να καλέσεις την πυροσβεστική να το κάνουν αυτοί....) και αμα με δαγκωση που ξερω αν δεν ειναι οχια η κατι επικυνδυνο
fredd0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μια λυση υπαρχει, επισυναπτω ασμα για εμπνευση
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, speedman_26 είπε ξερω οτι στο δωματιο μου δεν πηγε σε αλλο δωματιο μα είπες ότι αφήσες ανοιχτή πόρτα εκεί - εκτός κι αν εννοείς πόρτα που βγάζει όχι στο υπόλοιπο σπίτι, αλλά ΕΞΩ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα