Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκε στο δωμάτιο μου παρόλο που είχα κλειστεί πόρτα πρώτη φορά όσα χρόνια μενω στο σπίτι μου. Πώς τό διώχνω ; Έχω βάλει ραντιση με αυτό που ρίχνουν μύγες έβαλα ναφθαλίνη άνοιξα πόρτα 3 ώρες τώρα και πετρέλαιο γέμισα μια κούπα μικρή .θα φύγει τι άλλο να κάνω υπάρχει φάρμακο ;

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έχεις εικόνα τι φίδι είναι;

άλλο π.χ. να μπήκε οχιά και άλλο καμιά δεντρογαλιά ή κάποιο άλλο ακίνδυνο. μέγεθος; χρώμα; σχήμα κεφαλιού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηταν γκρι σκούρο όλο. Μένω σε επαρχία έχει δίπλα μου χωράφια 

Επεξ/σία από speedman_26
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Πυροσβεστική για ένα φίδι να πάρω δεν είναι too much? Να πάρω γεοπονο καλύτερα ;

ή εσύ ή η πυροσβεστική ή γεωπόνος το βγάλει δεν έχει σημασία , απλά πρέπει να το βγάλει κάποιος

είδες προς τα που πήγε ή παίζει να είναι σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ? (πακέτο)

Δημοσ.

Έβλεπα τις προάλλες κάτι βιντεακια στο fb με τέτοια περιστατικά. Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό να σου συμβεί, είτε είναι ακίνδυνο είτε όχι. Φίδι ή ποντίκι. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά σου εύχομαι να το βγάλεις σύντομα για να ηρεμήσεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Μπήκε στο δωμάτιο μου παρόλο που είχα κλειστεί πόρτα πρώτη φορά όσα χρόνια μενω στο σπίτι μου. Πώς τό διώχνω ; Έχω βάλει ραντιση με αυτό που ρίχνουν μύγες έβαλα ναφθαλίνη άνοιξα πόρτα 3 ώρες τώρα και πετρέλαιο γέμισα μια κούπα μικρή .θα φύγει τι άλλο να κάνω υπάρχει φάρμακο ;

Ναι, Zanax λέγεται 😁

Κατ' αρχάς πρέπει να το βρεις πού είναι και να το περιορίσεις στον συγκεκριμένο χώρο (κλείσιμο χαραμάδων κάτω από πόρτες κτλ). Γιατί και να φωνάξεις πυροσβεστική (...μέεεχρι να έρθουν......) το θέμα είναι να μην σου πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο, γιατί κι αυτοί αν δεν το βρίσκουν δεν θα κάτσουν με τις ώρες....

Εναλλακτικά ρίξε θειάφι (από ανθοκομείο) περιμετρικά στα "σοβατεπί" και με πόρτες ανοικτές κάτσε και φύλα καραούλι να το δεις πότε θα σιχαθεί κι εσένα και το θειάφι σου  :-D και θα συρθεί (κυριολεκτικά) εκτός σπιτιού...

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

ηταν στο δωματιο μεχρι να παρω κατι να το χτυπισω κρυφτικε. ειναι στο δωματιο που κοιμαμαι εκλεισα της πορτες εκει ειχα αφησει μια πορτα ανοιχτει για να βγει αλλα δεν ξερω αν βγηκε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, speedman_26 είπε

αλλα δεν ξερω αν βγηκε 

...αυτά είναι....:-D

Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ήταν να μην το έχανες από τα μάτια σου - να ήξερες έστω ότι ήταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο....Τώρα,,,catch the egg and trim it....(πρέπει να κάνεις φύλλο-φτερό το δωμάτιο Ή να καλέσεις την πυροσβεστική να το κάνουν αυτοί....)

Δημοσ.
6 minutes ago, washcloud said:

Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ήταν να μην το έχανες από τα μάτια σου - να ήξερες έστω ότι ήταν σε συγκεκριμένο δωμάτιο....Τώρα,,,catch the egg and trim it....(πρέπει να κάνεις φύλλο-φτερό το δωμάτιο Ή να καλέσεις την πυροσβεστική να το κάνουν αυτοί....)

ξερω οτι στο δωματιο μου δεν πηγε σε αλλο δωματιο

7 minutes ago, washcloud said:

και αμα με δαγκωση που ξερω αν δεν ειναι οχια η κατι επικυνδυνο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

ξερω οτι στο δωματιο μου δεν πηγε σε αλλο δωματιο

μα είπες ότι αφήσες ανοιχτή πόρτα εκεί - εκτός κι αν εννοείς πόρτα που βγάζει όχι στο υπόλοιπο σπίτι, αλλά ΕΞΩ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...