Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μαλλον μας καταλαβαν? εμενα εχει δεσμευμενο ποσο αλλα δεν εχω αποδειξη 

και επειδη εχω gamepass δεν ξερω αν τα αγορασα τελικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε

Παρομοίως.

ναι πρέπει να τα κλικάρεις ένα ένα και να φορτώσουν τα δωρεάν περνάνε δωρεάν τα 2 που δεν δίνει το 5 δωρέαν απλα θα μείνει η τιμή. Δεν ξέρω ποιός έφτιαξε το πακέτο αλλά δεν τα ενεργοποιεί μόνο του LMFAO

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zygorito είπε

ναι πρέπει να τα κλικάρεις ένα ένα και να φορτώσουν τα δωρεάν περνάνε δωρεάν τα 2 που δεν δίνει το 5 δωρέαν απλα θα μείνει η τιμή. Δεν ξέρω ποιός έφτιαξε το πακέτο αλλά δεν τα ενεργοποιεί μόνο του LMFAO

Τα ίδια μου τα έβγαζε επι-πληρωμή και όταν πάτησα πάνω μου έλεγε install βγήκα και μου το έφτιαχνε και στην αρχική οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ τα είχα ήδη κατεβασμένα λόγω game pass αλλά είχε λήξει, τώρα μου τα βγάζει owned και τα 2.. Να δούμε αν θα κρατήσει η θα στείλουν Καμία ακύρωση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spigias είπε

nai 0,74

Προσπάθησα μόλις τώρα και αφού συνδέθηκα στον Paypal λογαριασμό μου με πήγε σε μια σελίδα της Microsoft που λέει "Είσαι έτοιμος; Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, επιστρέψτε και ολοκληρώστε την αγορά." . Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS , το τσίμπησα 0,74 με Πειραιώς χωρίς να αλλάξω διεύθυνση.Για να δούμε αν θα μείνουν.

Τα addons πατώντας ένα ένα εμφανίζονται ότι τα έχω.

Δημοσ.
1 minute ago, bigLITTLE said:

Προσπάθησα μόλις τώρα και αφού συνδέθηκα στον Paypal λογαριασμό μου με πήγε σε μια σελίδα της Microsoft που λέει "Είσαι έτοιμος; Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, επιστρέψτε και ολοκληρώστε την αγορά." . Τι κάνω λάθος;

Πήγαινε και αγόρασε το παιχνίδι τώρα και θα συνεχίσει κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bigLITTLE είπε

Νομιζω και εμενα μου το εκανε. Την πρωτη φορα οταν εβαλα την paypal μου μου εβγαλε το μυνημα που λες και την δευτερη οταν ξανα ανοιξα σε αλλο tab το ιδιο link, με αφησε κανονικα να το αγορασω αφου πρωτα μου ζητησε σουιδικη διευθυνση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...