ChrisN.S. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Στα add ons μου λέει να τα αγοράσω... Παρομοίως.
DjAde Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 μαλλον μας καταλαβαν? εμενα εχει δεσμευμενο ποσο αλλα δεν εχω αποδειξη και επειδη εχω gamepass δεν ξερω αν τα αγορασα τελικα
kkatzos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μόνο στο FH5 τα add-ons/expansions που μου έδωσε πρέπει να έκαναν 100€. Η καλύτερη "προσφορά" της φετινής Black Friday 🤣 1
zygorito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε Παρομοίως. ναι πρέπει να τα κλικάρεις ένα ένα και να φορτώσουν τα δωρεάν περνάνε δωρεάν τα 2 που δεν δίνει το 5 δωρέαν απλα θα μείνει η τιμή. Δεν ξέρω ποιός έφτιαξε το πακέτο αλλά δεν τα ενεργοποιεί μόνο του LMFAO 1
grevoil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, zygorito είπε ναι πρέπει να τα κλικάρεις ένα ένα και να φορτώσουν τα δωρεάν περνάνε δωρεάν τα 2 που δεν δίνει το 5 δωρέαν απλα θα μείνει η τιμή. Δεν ξέρω ποιός έφτιαξε το πακέτο αλλά δεν τα ενεργοποιεί μόνο του LMFAO Τα ίδια μου τα έβγαζε επι-πληρωμή και όταν πάτησα πάνω μου έλεγε install βγήκα και μου το έφτιαχνε και στην αρχική οθόνη.
spigias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, bigLITTLE είπε Μάγκες με Paypal το αγοράσατε κανονικά; nai 0,74 1
barman_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Εγώ τα είχα ήδη κατεβασμένα λόγω game pass αλλά είχε λήξει, τώρα μου τα βγάζει owned και τα 2.. Να δούμε αν θα κρατήσει η θα στείλουν Καμία ακύρωση
bigLITTLE Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, spigias είπε nai 0,74 Προσπάθησα μόλις τώρα και αφού συνδέθηκα στον Paypal λογαριασμό μου με πήγε σε μια σελίδα της Microsoft που λέει "Είσαι έτοιμος; Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, επιστρέψτε και ολοκληρώστε την αγορά." . Τι κάνω λάθος;
Flockyy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστω πολυ! Δουλεψε κανονικα! Διευθυνση Εβαλα μια απο εδω https://www.fakexy.com/se-fake-address-generator-greater-stockholm . Πληρωσα με paypal. 1
Tecton Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ τον TS , το τσίμπησα 0,74 με Πειραιώς χωρίς να αλλάξω διεύθυνση.Για να δούμε αν θα μείνουν. Τα addons πατώντας ένα ένα εμφανίζονται ότι τα έχω.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, bigLITTLE said: Προσπάθησα μόλις τώρα και αφού συνδέθηκα στον Paypal λογαριασμό μου με πήγε σε μια σελίδα της Microsoft που λέει "Είσαι έτοιμος; Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, επιστρέψτε και ολοκληρώστε την αγορά." . Τι κάνω λάθος; Πήγαινε και αγόρασε το παιχνίδι τώρα και θα συνεχίσει κανονικά. 1
Flockyy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, bigLITTLE είπε Προσπάθησα μόλις τώρα και αφού συνδέθηκα στον Paypal λογαριασμό μου με πήγε σε μια σελίδα της Microsoft που λέει "Είσαι έτοιμος; Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, επιστρέψτε και ολοκληρώστε την αγορά." . Τι κάνω λάθος; Νομιζω και εμενα μου το εκανε. Την πρωτη φορα οταν εβαλα την paypal μου μου εβγαλε το μυνημα που λες και την δευτερη οταν ξανα ανοιξα σε αλλο tab το ιδιο link, με αφησε κανονικα να το αγορασω αφου πρωτα μου ζητησε σουιδικη διευθυνση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις