baggosGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε O Ευρωπαικος νομος ειναι πανω απο οποιοδηποτε EULA Έστειλα στο European Customer Centre να μου πουν αν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο στο οποίο βασίστηκαν για να προβούν σε τέτοια ενέργεια. Περιμένω απάντησή τους και προχωρώ κι εγώ σε live chat 3
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Θα ήθελα να μου δείξει κάποιος που γράφει στα terms ότι μπορούν να αφαιρέσουν τίτλο από την library μου, που τον έχω πληρώσει με τα λεφτά μου αγοράζοντας τον από το επίσημο store τους για την αναγραφόμενη αξία. 3 1
barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δοκίμασε κανένας να ανοίξει την κονσόλα χωρίς ίντερνετ, μπας και παίξει? 😂
l3ft3r1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Θα ήθελα να μου δείξει κάποιος που γράφει στα terms ότι μπορούν να αφαιρέσουν τίτλο από την library μου, που τον έχω πληρώσει με τα λεφτά μου αγοράζοντας τον από το επίσημο store τους για την αναγραφόμενη αξία. https://www.microsoft.com/el-gr/storedocs/terms-of-sale#:~:text=Η Microsoft μπορεί να αρνηθεί,οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο θα απενεργοποιηθεί. 1
alldaynews Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε https://www.microsoft.com/el-gr/storedocs/terms-of-sale#:~:text=Η Microsoft μπορεί να αρνηθεί,οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο θα απενεργοποιηθεί. Μαλιστα Αρα καμμία τύχη
kinitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 λοιπον μου ειπαν οτι αγορασα λαθος τιμη κλασικα και απο λαθος μαγαζι οποτε απαντησα οτι αγοραζω απο ολη την ευρωπη και ολο το κοσμο πρωτη φορα μου λενε οτι επρεπε να αγορασω απο συγκεκριμενο μαγαζι ζητησα απαντηση με εμαιλ και τελος ειπα οτι πλεον να ξερω να μην ξανααγορασω σε προσφορα τιποτα μιας και δεν θα ειναι σωστο? και τελος οτι ειναι απαραδεκτο και το να κανουν την κινηση αυτη λογικα θα μας δωσουν δωρο σε ολους ενα (1%) εκπτωση αν αγορασουμε το φορζα με ολα μαζι 😄 2
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 5 minutes ago, l3ft3r1s said: https://www.microsoft.com/el-gr/storedocs/terms-of-sale#:~:text=Η Microsoft μπορεί να αρνηθεί,οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο θα απενεργοποιηθεί. Δεν μιλάμε για "παραγγελία" εδώ. Μιλάμε για ολοκληρωμένη συναλλαγή, τους δώσαμε τα χρήματά μας, μας έδωσαν το προϊόν και 5 μέρες μετά το παίρνουν πίσω. Δεν ακύρωσαν παραγγελία, ακύρωσαν αγορά. 1
barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Έλα εντάξει.. Παίξαμε λίγες μέρες και αυτό ήταν.. Περίεργη τακτική να κάνει refund γιατί γι αυτούς δεν είναι τίποτα... Προχωράμε
kinitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, alldaynews είπε Μαλιστα Αρα καμμία τύχη ειπαμε η ευρωποη δεν ειναι αμερικη 3
Tecton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Ωραία πρωινή έκπληξη! Κάποιος το ξενύχτησε για τα refund...
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kinitos είπε στην συνεχεια τι αξιολογηση βαλατε? Βάλαμε καλή. . . . Αλλά μετά από 5 μέρες την πήραμε πίσω κι εμείς για την ισοφάριση. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από DownUNDERground
baggosGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kinitos είπε στην συνεχεια τι αξιολογηση βαλατε? Αν εννοείς το chat, μην αξιολογείτε αρνητικά τα παιδιά επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι.. Εντολές εκτελούν, κρίμα να φάει κάποιος πόδι επειδή δε μας δίνουν προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 100€ με 0,70€... Αν δε σας φερθούν απρεπώς ή με αρνητισμό κάντε την καρδιά σας πέτρα και αφήστε τουλάχιστον κάτι μέτριο 13
ababapanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Τα dlc στο forza 5 υπάρχουν δωρεάν με το game pass unlimited?
l3ft3r1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν μιλάμε για "παραγγελία" εδώ. Μιλάμε για ολοκληρωμένη συναλλαγή, τους δώσαμε τα χρήματά μας, μας έδωσαν το προϊόν και 5 μέρες μετά το παίρνουν πίσω. Δεν ακύρωσαν παραγγελία, ακύρωσαν αγορά. Το ότι έχουν φτιάξει σύστημα που σου δίνει το προϊόν αμέσως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει παραγγελία που υπόκειται σε έλεγχο. Έκανες παραγγελία, που εκτελέστηκε αυτοματοποιημένα. Εαν θα επωμιστεί τον κίνδυνο αυτής της αυτοματοποίσης ή όχι για λόγους marketing, είναι άλλη κουβέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις