Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Plebas86 είπε

Ναι σιγα μην δουλευε... 😂😂

μια χαρά κατέβηκε, το δοκίμασα και ένα 20' χτες =D και το 4 κανονικά κατέβηκε

• Like 1
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, grevoil είπε

Μόλις μου έστειλαν τα λεφτά πίσω και μου έβγαλαν το παιχνίδι απο τον λογαριασμό.

Ωχ! Τι λες τωρα?!

Δημοσ.

Ήρθε email από το paypal για επιστροφή, και ενώ το είχα install το πάτησα άνοιξε και έκλεισε και μετά μου έλεγε purchase. Δεν θυμάμαι αν το είχα ανοίξει να παίξω νομίζω το είχα κάνει Install για να παίξω αυτό το ΣΚ. Μπορεί να είναι μόνο για αυτούς που δεν έχουν παίξει. θα πρέπει αν το τσεκάρουν και άλλοι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, grevoil είπε

Ήρθε email από το paypal για επιστροφή, και ενώ το είχα install το πάτησα άνοιξε και έκλεισε και μετά μου έλεγε purchase. Δεν θυμάμαι αν το είχα ανοίξει να παίξω νομίζω το είχα κάνει Install για να παίξω αυτό το ΣΚ. Μπορεί να είναι μόνο για αυτούς που δεν έχουν παίξει. θα πρέπει αν το τσεκάρουν και άλλοι.

Και σε εμένα που έχω παίξει ήρθε το refund. Δεν έχω δοκιμάσει αν ανοίγει πλέον το παιχνίδι αλλά φαντάζομαι δεν θα ανοίγει. Το αστείο είναι πως επειδή είχα πληρώσει μέσω PayPal με είχε χρεώσει 74 λεπτά και στο refund πήρα πίσω 69 λεπτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτο, πρώτη φορά τ κανουν. Πρέπει να ήταν τεράστια χασούρα ακομα κ γ αυτό τ μικρό παράθυρο. Το θέμα είναι ότι μ αφαίρεσαν κ το forza 4 που το είχα πάρει κανονικά!

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Όποιος θέλει να το παλέψει ας στείλει στη microsoft ή να πάρει τηλ καλύτερα. Διάβαζα χτες για ένα λάθος που έγινε σε Πορτογαλία που μπήκε κατά λάθος το series s στα 80€ και ενώ έδωσαν άκυρα, κάποιοι με παράπονα το πήραν κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Όποιος θέλει να το παλέψει ας στείλει στη microsoft ή να πάρει τηλ καλύτερα. Διάβαζα χτες για ένα λάθος που έγινε σε Πορτογαλία που μπήκε κατά λάθος το series s στα 80€ και ενώ έδωσαν άκυρα, κάποιοι με παράπονα το πήραν κανονικά.

Δεν νομίζω να το αφήσουν και σε κανέναν έτσι.

Δημοσ.

Refund και σε εμένα. Μόλις ήρθε το email. 

Κρίμα, δε πρόλαβα να τερματίσω το hotwheels. Έφτασα λίγο πριν ξεκλειδώσω την Χ κλάση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...