kyr123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όποιοι έχετε adblock ίσως έχετε παρατηρήσει ότι από σήμερα εμφανίζεται ένα μήνυμα μέσα στην σελίδα του προϊόντος "Η λίστα των καταστήματων ενδέχεται να έχει επηρεαστεί από κάποια ρύθμιση της συσκευής σου (π.χ. Ad Blocker, VPN).".Με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ΜΌΝΟ τα καταστήματα που συνεργάζονται με το καλάθι(και χωρίς να μπορείς να πατήσεις για rediraction ακόμα και σε αυτά) ενώ τα καταστήματα που δεν συνεργάζονται καθόλου δεν εμφανίζονται καν στην λίστα παρόλου που φαίνεται ο αριθμός των καταστημάτων που προσφέρει το προϊόν. Πείτε μου ρε παιδιά είμαι μόνο εγώ ή το βλέπεται και άλλοι που έχετε adblock?Υπάρχει κάποια ρύθμισει που μπορώ να κάνω στο adblock,tracker ή antivirus για να επανέλθει ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από kyr123
kormos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, kyr123 είπε Όποιοι έχετε adblock ίσως έχετε παρατηρήσει ότι από σήμερα εμφανίζεται ένα μήνυμα μέσα στην σελίδα του προϊόντος "Η λίστα των καταστήματων ενδέχεται να έχει επηρεαστεί από κάποια ρύθμιση της συσκευής σου (π.χ. Ad Blocker, VPN).".Με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ΜΌΝΟ τα καταστήματα που συνεργάζονται με το καλάθι(και χωρίς να μπορείς να πατήσεις για rediraction ακόμα και σε αυτά) ενώ τα καταστήματα που δεν συνεργάζονται καθόλου δεν εμφανίζονται καν στην λίστα παρόλου που φαίνεται ο αριθμός των καταστημάτων που προσφέρει το προϊόν. Πείτε μου ρε παιδιά είμαι μόνο εγώ ή το βλέπεται και άλλοι που έχετε adblock?Υπάρχει κάποια ρύθμισει που μπορώ να κάνω στο adblock,tracker ή antivirus για να επανέλθει ? Αναζητώντας το ίδιο προϊόν που έχεις βάλει δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα... ...κάνε μια εκκαθάριση στον φυλλομετρητή και δοκίμασε ξανά.
kyr123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, kormos είπε Αναζητώντας το ίδιο προϊόν που έχεις βάλει δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα... ...κάνε μια εκκαθάριση στον φυλλομετρητή και δοκίμασε ξανά. Δεν διορθώθηκε δυστυχώς. Η μόνη λύση που βρίσκω είναι να απενεργοποιήσω το adblock.Ίσως κόβει τίποτα trackers ή cookies και το skroutz εμποδίζει
kormos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Δεν διορθώθηκε δυστυχώς. Η μόνη λύση που βρίσκω είναι να απενεργοποιήσω το adblock.Ίσως κόβει τίποτα trackers ή cookies και το skroutz εμποδίζει Και εγώ έχω blocker αλλά δεν βλέπω τέτοιο μήνυμα... Δοκίμασες με άλλο browser? 1
Billator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kormos είπε Και εγώ έχω blocker αλλά δεν βλέπω τέτοιο μήνυμα... Δοκίμασες με άλλο browser? Εξαρτάται λογικά από τον adblocker. Σήμερα είχα 4 τέτοια τηλεφωνήματα, , κάνουν "παράπονα" πελάτες ότι δεν τους αφήνει πλέον να μπουν στο site και βγάζει μόνο το πράσινο κουμπί. Προσωπικά δεν έχω εγώ τέτοιο πρόβλημα και δεν μπορώ ούτε να το αναπαράγω.
dal_kos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Το επιβεβαιώνω κι εγώ με Adblocker. Επανέρχεται μόνο με απενεργοποίηση του AdBlocker για το Skroutz. Πρόκειται πιθανότατα για νέο "feature" του skroutz για να μην χάνει το tracking των πωλήσεων εκτός σαιτ.
music_lover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δεν πρόκειται φυσικά να βγάλω το ad blocker μόνο και μόνο επειδή το skroutz αποφάσισε να τιμωρήσει όσα καταστήματα δεν συνεργάζονται με αυτό, έλεος, από το κακό στο χειρότερο πάει.
Bitbit Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ήθελα να ανοίξω θέμα ακριβώς με αυτό το πρόβλημα αλλά βλέπω με πρόλαβες. Χρησιμοποιώ opera και αν έχω ενεργό το block trackers, σε ένα συγκεκριμένο προϊόν που θέλω, δε μου εμφανίζει κατάστημα με την χαμηλότερη τιμή. Ίσως και άλλα καταστήματα, δε το κοίταξα και πολύ. το θέμα είναι ότι κόβει καταστήματα
dpolal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dal_kos είπε Το επιβεβαιώνω κι εγώ με Adblocker. Επανέρχεται μόνο με απενεργοποίηση του AdBlocker για το Skroutz. Πρόκειται πιθανότατα για νέο "feature" του skroutz για να μην χάνει το tracking των πωλήσεων εκτός σαιτ. 1 ώρα πριν, music_lover είπε Δεν πρόκειται φυσικά να βγάλω το ad blocker μόνο και μόνο επειδή το skroutz αποφάσισε να τιμωρήσει όσα καταστήματα δεν συνεργάζονται με αυτό, έλεος, από το κακό στο χειρότερο πάει. Με Ublock Origin δεν έχει θέμα, λειτουργεί κανονικά. 1
sunlight2030 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Aν ο πελάτης έχει ενεργοποιημένο κάποιο tracking block το skroutz το καταλαβαίνει και χρεώνει το κατάστημα ένα ποσό ανα κλικ αντί για ποσοστό ανα πώληση οπότε το κατάστημα για να μην χρεώνεται τσάμπα χωρίς κέρδος μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μηχανισμό που σου δίνει το ίδιο το skroutz ώστε πελάτης με tracking block να μην βλέπει ανακατεύθυνση στο eshop του καταστήματος.
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Και σε μένα που έχω adblocker κόβει αυτά με αγορά από καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα