Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Η γυναικα μου τα βαζει, αλλα τα βαζει σχεδον ολα απο οτι εχω δει, οκ, δεν φοραμε καθολου μαλλινα οποτε δεν ξερω αν μπαινουν κιολας, αλλα νομιζω το μεγαλυτερο ποσοστο ρουχων μπαινεια αφοβα, για μενα αξιζει 1000% ειναι στις must 3 συσκευες για μια οικογενεια

Εγω πάντως τα μισα που βλέπω στα ταμπελάκια έχουν το σήμα που δείχνει ότι απαγορεύετε στεγνωτήριο (τα μάλλινα σίγουρα θα χαλάνε) αλλά φαντάζομαι σιγα σιγα, και καταστρέφοντας και κανα δυο το μαθαινεις

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spocky είπε

Εγω πάντως τα μισα που βλέπω στα ταμπελάκια έχουν το σήμα που δείχνει ότι απαγορεύετε στεγνωτήριο (τα μάλλινα σίγουρα θα χαλάνε) αλλά φαντάζομαι σιγα σιγα, και καταστρέφοντας και κανα δυο το μαθαινεις

Στην αρχή τα προσέχεις μετά τα πετάς όλα μέσα (εκτός μάλινα και πολύ ευαίσθητα)

Μετά από καιρό και αν έχεις 2-3 τη μέρα τα βάζεις και όλα στο ζεστό και ούτε προγράμματα κοιτάζεις ούτε τίποτα.

Για μένα τα must have είναι αυτόματο άδειασμα νερού και όσο αργότερα γίνεται καθάρισμα τα χνούδια. Επίσης καλό είναι και το φως στον κάδο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Στην αρχή τα προσέχεις μετά τα πετάς όλα μέσα (εκτός μάλινα και πολύ ευαίσθητα)

Μετά από καιρό και αν έχεις 2-3 τη μέρα τα βάζεις και όλα στο ζεστό και ούτε προγράμματα κοιτάζεις ούτε τίποτα.

Για μένα τα must have είναι αυτόματο άδειασμα νερού και όσο αργότερα γίνεται καθάρισμα τα χνούδια. Επίσης καλό είναι και το φως στον κάδο.

To ιδιο κανω στο πλυντηριο...Λες και μπορεις να περιμενεις ποτε θα μαζεψεις ενα σωρο συνθετικα η βαμβακερα για να βαλεις το "σωστο" προγραμμα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spocky είπε

To ιδιο κανω στο πλυντηριο...Λες και μπορεις να περιμενεις ποτε θα μαζεψεις ενα σωρο συνθετικα η βαμβακερα για να βαλεις το "σωστο" προγραμμα...

Μην το λες. Έχω 4 διαφορετικούς κάδους απλυτων ανάλογα το χρώμα και τις θερμοκρασίες 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, walex είπε

Έχεις δύο ξεχωριστές παροχές αποχέτευσης στον τοίχο ή ρίχνεις πλυντήριο και στεγνωτήριο σε μία και εάν ναι με ποιον τρόπο, υπάρχει κάποιο εξάρτημα που οι δύο σωλήνες μπαίνουν σε μία αποχέτευση?

Ρίχνω και τους 2 σωλήνες από πλυντήριο και στεγνωτήριο στην ίδια αποχεύτεση στο πάτωμα. Μόνιμα αφημένοι είναι, δεν αλλάζω ποτέ κάτι.

4 ώρες πριν, spocky είπε

Ρε παιδια μια απορια εχω για τα στεγνωτηρια επειδη θελω να παρω κι εγω. Οταν βγαζετε τα ρουχα απο το πλυντηριο κοιτατε ενα ενα τα ταμπελακια που εχουν για το ποιο ρουχο μπαινει και ποιο οχι? Λιγο μπελαλιδικο δεν ειναι αυτο τα μισα να μπαινουν στεγνωτηριο και τα αλλα μισα απλωστρα? Αυτοματοποιειται η διαδικασια με τον καιρο/εμπειρια?

Προσωπικά βάζω τα περισσότερα, ακόμη και αν λένε ότι δεν μπαίνουν. Το δικό μου στεγνωρήριο έχει επιλογέςγια απαλό στέγνωμα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα χρησιμοποιήσω. Πρακτικά, αυξάνεται λίγο η διάρκεια του στεγνώματος αλλά η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή. Σε όσα ρούχα έχω βάλει μέσα εδώ και σχεδόν 2 χρόνιαδεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάτι.
Φυσικά πιο περίεργα ρούχα αποφεύγω να τα βάζω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει στεγνωτηριο μικροτερο απο 60αρι? λογω μικρου χωρου κοιταω να βαλω 45 πλυντηριο ή 50αρι 8κιλα.

δυστυχως στο σκρουτζ κλπ δεν υπαρχει να διαλεξεις βαθος. ενω στα πλυντηρια υπαρχει.

το 60αρι χωραει. αλλα οριακα.

Δημοσ.

Μηπως εχει παρει κάποιος το συγκεκριμενο. Ειναι το φθηνοτερο με χαμηλη καταναλωση αλλα ειναι davoline. Εχει 2-3 σχολια στο scroutz που το θεωρουν αρκετα καλο.   

Γνωριζει κάποιος την αξιοπιστια της συγκεκριμενης μαρκας

https://www.skroutz.gr/s/33705485/Davoline-DRWD-8000-Στεγνωτήριο-8kg-A-με-Αντλία-Θερμότητας.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...