noranakos86lak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Βρισκόμαστε προς αγορά στεγνωτηρίου. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρουμε...Ενδιαφερόμαστε για 9κιλο , Α++ τουλαχιστον, με αντλία θερμότητας, και 400-570€...Έχουμε καταλήξει σε κάποια μοντέλα, ομως θα θέλαμε να βρούμε το ιδανικο VFM...Μεταξυ των εταιρειών.. Whirlpool, Delonghi, Morris, Bosch..ποια μαρκα προτείνετε και γιατι? Να σημειώσω οτι εχουν καλές κριτικες με εξαιρεση λιγο το Bosch που δν εχει τοσο καλες κριτικες ωστοσο το βαλαμε στη λιστα λογω εταιρειας. Ευχαριστω εκ των προτερων....καθε πληροφορια χρησιμη!
icsd08063 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) B/S/H group από εμένα (Bosch, Siemens, Pitsos), κυρίως λόγω του support που θα έχεις αν γίνει κάτι. Ανταλλακτικά άμεσα διαθέσιμα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και πολύ καλή εξυπηρέτηση (τουλάχιστον σε ότι έχω συναντήσει προσωπικά μέχρι τώρα σε πλυντήριο/στεγνωτήριο/ψυγείο/πλυντήριο πιάτων κτλ που έχω). Στο τι αναζητάς, το budget είναι λίγο περιορισμένο και δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει τον τελευταίο χρόνο (+100€ περίπου αυτό που είχα πάρει εγώ το πριν 2 χρόνια σχεδόν). Ενδεικτικά βάζω skroutz link αν και πιστεύω θα τα έχεις δει ήδη: Στεγνωτήρια Ρούχων Bosch, Siemens, Pitsos 9 κιλών με αντλία θερμότητας | Skroutz.gr Προσωπικά, θα έψαχνα και σε μεγάλες αλυσίδες τη δεδομένη περίοδο (Black Friday). Θα σου πρότεινα να βάλεις στην εξίσωση και το κομμάτι του smart χειρισμού (ίσως γίνεται και σε λιγότερο διαχειρίσιμο βαθμό και σε στεγνωτήρια χωρίς smart δυνατότητες). Προσωπικά πχ. εκμεταλλεύομαι το μειωμένο νυκτερινό ρεύμα όποτε ορίζω το στεγνωτήριο να ξεκινήσει π.χ. 03:36 τα ξημερώματα. Το πρωί όλα είναι έτοιμα. Έχει και άλλα καλά που μπορείς να κάνεις μέσω του κινητού και της εφαρμογής (Home Connect στην περίπτωση μου) και νομίζω ότι μπορείς να την κατεβάσεις και να παίξεις με demo συσκευή, οπότε παίρνεις πολύ καλή εικόνα πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από icsd08063
walex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, noranakos86lak είπε Κυρίως στο skroutz δεν είδα κριτικές για το Delonghi στο skroutz για αυτό σε ρώτησα
minim3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/24160621/Pitsos-WTP701D8-Στεγνωτήριο-8kg-A-με-Αντλία-Θερμότητας.html αυτο αξιζει?? ειναι 8 κιλα αντι για 9 αλλα πολυ καλυτερη τιμη.
icsd08063 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, minim3 είπε https://www.skroutz.gr/s/24160621/Pitsos-WTP701D8-Στεγνωτήριο-8kg-A-με-Αντλία-Θερμότητας.html αυτο αξιζει?? ειναι 8 κιλα αντι για 9 αλλα πολυ καλυτερη τιμη. Για εμένα όχι γιατί δεν έχει έξοδο για συνεχόμενη εξαγωγή του νερου, οπότε θα πρέπει manual να αδειάζεις το ενσωματωμένο δοχείο νερού. Πρακτικά σημαίνει ότι αν κατά τη διάρκεια του στεγνώματος γεμίσει το δοχείο, το στέγνωμα θα σταματήσει και θα περιμένει εσένα να αδειάσεις το δοχείο για να συνεχίσει. Προσωπικά δεν θέλω κάτι τέτοιο αλλά από την άλλη, για να έχεις συνεχόμενη εξαγωγή του νερού πρέπει να έχεις και αποχέτευση κάπου κοντά ή νεροχύτη ή κάτι τέλος πάντων να φέυγει το νερό.
walex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, icsd08063 είπε Για εμένα όχι γιατί δεν έχει έξοδο για συνεχόμενη εξαγωγή του νερου, οπότε θα πρέπει manual να αδειάζεις το ενσωματωμένο δοχείο νερού. Πρακτικά σημαίνει ότι αν κατά τη διάρκεια του στεγνώματος γεμίσει το δοχείο, το στέγνωμα θα σταματήσει και θα περιμένει εσένα να αδειάσεις το δοχείο για να συνεχίσει. Προσωπικά δεν θέλω κάτι τέτοιο αλλά από την άλλη, για να έχεις συνεχόμενη εξαγωγή του νερού πρέπει να έχεις και αποχέτευση κάπου κοντά ή νεροχύτη ή κάτι τέλος πάντων να φέυγει το νερό. ποιο μοντέλο έχει έξοδο για συνεχόμενη εξαγωγή νερού?
icsd08063 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, walex είπε ποιο μοντέλο έχει έξοδο για συνεχόμενη εξαγωγή νερού? Ενδεικτικά, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό (με κάθε επιφύλαξη). Δυστυχώς είναι κάτι που δεν το έχουν προσθέσει στα φίτλρα αναζήτησης οπότε θέλει διεξοδικό ψάξιμο, μοντέλο προς μοντέλο. Το τελευταίο της Siemens είναι και λίγο πιο οικονομικό και φαίνεται αρκετά τίμιο κοιτώντας τα specs του γρήγορα. Ξαναλέω ωστόσο, είναι το ζητά κανείς, πάντα σε συνδιασμό με το budget. Πλεόν βγάζουν τα πάντα: από φωτιζόμενο κάδο μέχρι αναγνώριση του φορτίου πλύσης του συμβατού πλυντηρίου ώστε να μη χρειάζεται κάν να κάτσεις να ψάξεις ποιο πρόγραμμα του στεγνωτηρίου να βάλεις. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από icsd08063
Amaretos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Εχω bosch 9κιλο 3-4 χρονια, σουπερ ευχαριστημενος, που εχει και συνεχομενη εξαγωγη νερου αλλα και δοχειο. Παρολο που το εχω βαλει πανω απο το πλυντηριο οποτε θεωρητικα θα μπορουσα να του βαλω την αποχετευση εκει δεν το εχω κανει γιατι το θεωρω υπερβολικο. Πριν απο καθε στεγνωμα αδειαζει το δοχειο, μιλαμε για 10 sec υποθεση και βαζεις κανονικα λειτουργια. Ασε που ειναι αρκετα μεγαλο και ανετα χωραει 2-3 στεγνωματα χωρις να το αδειασεις, οποτε πρεπει να εισαι και λιγο "ποντιος" για να καταφερεις να σταματησει το στεγνωμα λογο νερου.
icsd08063 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εχω bosch 9κιλο 3-4 χρονια, σουπερ ευχαριστημενος, που εχει και συνεχομενη εξαγωγη νερου αλλα και δοχειο. Παρολο που το εχω βαλει πανω απο το πλυντηριο οποτε θεωρητικα θα μπορουσα να του βαλω την αποχετευση εκει δεν το εχω κανει γιατι το θεωρω υπερβολικο. Πριν απο καθε στεγνωμα αδειαζει το δοχειο, μιλαμε για 10 sec υποθεση και βαζεις κανονικα λειτουργια. Ασε που ειναι αρκετα μεγαλο και ανετα χωραει 2-3 στεγνωματα χωρις να το αδειασεις, οποτε πρεπει να εισαι και λιγο "ποντιος" για να καταφερεις να σταματησει το στεγνωμα λογο νερου. Δεν το έχω παρατηρήσει στο δικό μου πόσο θέλει για να γεμίσει το δοχείο, το έχω σε μόνιμη αποστράγγιση οπότε ένα λιγότερο άγχος. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων του στεγνωτηρίου. Καλά τα auto clean κτλ αλλά προσωπικά φροντίζω πριν από κάθε μεγάλο στέγνωμα τα φίλτρα να είναι καθαρά.
walex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, icsd08063 είπε Δεν το έχω παρατηρήσει στο δικό μου πόσο θέλει για να γεμίσει το δοχείο, το έχω σε μόνιμη αποστράγγιση οπότε ένα λιγότερο άγχος. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων του στεγνωτηρίου. Καλά τα auto clean κτλ αλλά προσωπικά φροντίζω πριν από κάθε μεγάλο στέγνωμα τα φίλτρα να είναι καθαρά. Έχεις δύο ξεχωριστές παροχές αποχέτευσης στον τοίχο ή ρίχνεις πλυντήριο και στεγνωτήριο σε μία και εάν ναι με ποιον τρόπο, υπάρχει κάποιο εξάρτημα που οι δύο σωλήνες μπαίνουν σε μία αποχέτευση?
Amaretos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Οχι 1 αποχετευση εχω, δεν το εχω συνδεσει οποτε δεν ασχοληθηκα, ισως να υπαρχει καποιο εξαρτημα δεν εχω ιδεα, αλλα ενταξει δεν ειναι και επιστημη, 2 λαστιχα να στριμωχτουν σε μια τρυπα αν θες να το συνδεσεις. Οντως τα φιλτρα θελουν καθαρισμα, αν και το δικο μου το manual λεει θελουν καθαρισμα ανα 10 στεγνωματα, εμεις το καθαριζουμε ανα 5 και αυτο σχετικο εινια, το τραβας το βλεπεις πως ειναι και αναλαλογως πρατεις. Αυτο εχω αν θες να ριξεις μια ματια https://www.skroutz.gr/s/20548761/Bosch-WTX87MW9GR-Στεγνωτήριο-9kg-A-με-Αντλία-Θερμότητας.html
spocky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια μια απορια εχω για τα στεγνωτηρια επειδη θελω να παρω κι εγω. Οταν βγαζετε τα ρουχα απο το πλυντηριο κοιτατε ενα ενα τα ταμπελακια που εχουν για το ποιο ρουχο μπαινει και ποιο οχι? Λιγο μπελαλιδικο δεν ειναι αυτο τα μισα να μπαινουν στεγνωτηριο και τα αλλα μισα απλωστρα? Αυτοματοποιειται η διαδικασια με τον καιρο/εμπειρια? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από spocky
Amaretos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Η γυναικα μου τα βαζει, αλλα τα βαζει σχεδον ολα απο οτι εχω δει, οκ, δεν φοραμε καθολου μαλλινα οποτε δεν ξερω αν μπαινουν κιολας, αλλα νομιζω το μεγαλυτερο ποσοστο ρουχων μπαινεια αφοβα, για μενα αξιζει 1000% ειναι στις must 3 συσκευες για μια οικογενεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα