HateMe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Ωραίο είναι το always on με την μορφή που το παρουσίασε η Apple πλην όμως «κοστίζει» αρκετά σε μπαταρία . Ελάχιστες οι διαφορές στην μπαταρία με το always on. Δεν έχω παρατηρήσει το τρελό ρούφηγμα της μπαταρίας, μιαμιση βδομάδα που έχω το 14 pro max. Επίσης συμφωνώ με τους υπόλοιπους. Ανούσιο θέμα για να γίνει ολόκληρο thread Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από HateMe 1
nikosgnr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πιο βασικό όμως είναι πως η Apple -επιτέλους- ακούει τους χρήστες. Είχε φάνει μέσα απο τις "μικρές" προσθήκες του iOS 16 που πάντα περνάνε στα ψιλά. Τώρα μέσω των Beta/Feedback είναι ακόμα πιο έντονο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από nikosgnr 2
HateMe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Το πιο βασικό όμως είναι πως η Apple -επιτέλους- ακούει τους χρήστες. Είχε φάνει μέσα απο τις "μικρές" προσθήκες του iOS 16 που πάντα περνάνε στα ψιλά. Τώρα μέσω των Beta/Feedback είναι ακόμα πιο έντονο. Καλό είναι αυτό και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Δεν μπορώ να έχω άποψη εγώ συγκεκριμένα γιατί απ το 2020 χρησιμοποιώ iPhone, τότε με το 11 pro max που έπαθα την πλάκα μου για πρώτη φορά μιας και με τα προηγούμενα μοντέλα, δεν μου έκανε τίποτα κλικ
koutsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikosgnr είπε Το πιο βασικό όμως είναι πως η Apple -επιτέλους- ακούει τους χρήστες. Είχε φάνει μέσα απο τις "μικρές" προσθήκες του iOS 16 που πάντα περνάνε στα ψιλά. Τώρα μέσω των Beta/Feedback είναι ακόμα πιο έντονο. Ωντως το παρατήρησα κι εγώ, ειδικά με το ios 16. Με την 16.1 κάνανε δυναμικό το εικονίδιο της μπαταρίας και βαλαν ποσοστό μπαταρίας στην οθόνη κλειδώματος όταν φορτίζει το τηλέφωνο. Δύο πράγματα που ήταν βασικά στα αρνητικά σχόλια των χρηστών με το που βγήκε η 16 και τα φτιάξανε μέσα σε ένα μήνα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από koutsis 1
Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Pitsfitili είπε ποιος σε ρωτησε? Πρωτοβουλία 4 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Ωραίο είναι το always on με την μορφή που το παρουσίασε η Apple πλην όμως «κοστίζει» αρκετά σε μπαταρία . Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία είναι μια πολύ καλή λύση ώστε να έχεις ενεργή την λειτουργία . Τηλέφωνο βέβαια ακόμα να παραλάβουμε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία … @Comic maniak όλους αυτούς που έχουν μια από τις συσκευές για τις οποίες αναφέρεται το άρθρο, αλλά και για αυτούς που περιμένουν να αποκτήσουν μια ,η είδηση είναι χρήσιμη . Νομίζω πως και για σένα είναι εφόσον μπήκες στον κόπο και να σχολιάσεις .. Η συγκεκριμένη δεν θεωρώ πως κατατάσσετε σε αυτού του είδους .. Δεν είναι όλες οι είδησης με τη λέξη Apple clickbait. Εδώ έχουμε μια είδηση ,που αφορά μελλοντική ενημέρωση λογισμικού και χαρακτηριστικού που αυτή ίσως φέρει ,της εταιρείας (Apple ),στην οποία αναφέρεται ο τίτλος . Clickbait είδηση ήταν αυτή όπου αναγραφόταν σκόπιμα η Apple και το άρθρο έγραφε για την «μετακόμιση» της tsmc … Ο λόγος που το είπα είναι πρώτον γιατί αντίστοιχη λειτουργία σε άλλα κινητά υπάρχει χρόνια, αν το έκανε η Oppo για παράδειγμα δεν νομίζω να ενδιαφερόταν κανείς. 1
StavrosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ενδιαφέρον. Ένας από τους λόγους που είχα απενεργοποιήσει το "always on" είναι επειδή δεν ήθελα να βλέπει ο καθένας το banner όταν έρχονται ειδοποιήσεις. Αν θα φαίνονται μόνο μερικά βασικά στοιχεία, ίσως να το ενεργοποιήσω ξανά.
Aztec Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Παίδια μιας και είμαστε τεχνολογικό forum . Εφόσον μιλάμε για OLED το στατικό wallpaper 24x7 δεν έχει κίνδυνο για burn in ?
Aztec Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Θα είναι τελείως στατικό; Αν ναι, μπορεί επειδή ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης πέφτει κατακόρυφα, να μην έχει πρόβλημα λογικά έχει pixel shifting συν την μειωμένη φωτεινότητα . Μάλλον σε ακραίες περιπτώσεις θα έχει θέμα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Aztec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα