Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κάτοχοι των iPhone 14 Pro και Pro Max θα μπορούσαν να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο της always-on οθόνης του τηλεφώνου τους.

Η τελευταία δοκιμαστική έκδοση του του iOS 16.2 που είναι διαθέσιμη μόνο για developers, περιλαμβάνει ρυθμίσεις που επιτρέπουν στον χρήστη να κρύβει το wallpaper και τις ειδοποιήσεις κατά τη χρήση της λειτουργίας, σύμφωνα με αναφορές των ιστοσελίδων MacRumors και 9to5Mac.

Η απενεργοποίηση και των δύο επιλογών με ενεργοποιημένο το always-on, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μόνο του ρολογιού και των widgets της οθόνης κλειδώματος όταν το iPhone είναι κλειδωμένο. Στην τρέχουσα έκδοση του iOS, είναι όλα ή τίποτα: μπορείτε να έχετε την Always-on οθόνη που θα εμφανίζει ένα wallpaper και ειδοποιήσεις, ή μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, αφήνοντας την οθόνη του τηλεφώνου σας κενή όταν είναι κλειδωμένο και σε αδρανή κατάσταση, όπως ίσχυε πάντα δηλαδή με τα iPhone.

Από την κυκλοφορία του iPhone 14, η πάντα ενεργή οθόνη των φετινών Pro μοντέλων έχει φανεί σε κάποιους λίγο περίεργη. Αν και σίγουρα υπάρχουν κάποιοι χρήστες που απολαμβάνουν να έχουν το wallpaper τους ενεργό με ακριβή χρώματα, παρά τη σκοτεινή εμφάνιση, πολλοί χρήστες εντούτοις το βρήκαν λίγο ενοχλητικό. «Θα προτιμούσα ένα ασπρόμαυρο ρολόι τύπου Pixel από κάτι που μοιάζει σαν το τηλέφωνό μου να είναι συνέχεια ενεργό», δήλωσε ο Nilay Patel του The Verge στο review του. 

Φαίνεται ότι η Apple άκουσε όλα τα παρόμοια σχόλια και εργάζεται για να ενσωματώσει σχετική ρύθμιση, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζεται σε μια beta δεν αποτελεί 100% σίγουρα ότι θα βρεθεί και στην τελική έκδοση.

View full article

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι άξια δημοσίευσης. 

Είναι, γιατί φέρνει clicks. Αύριο μεθαύριο κάνε λίγο υπομονή και θα διαβάσουμε πάλι για τον Elon. 

• Thanks 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι άξια δημοσίευσης. 

10 λεπτά πριν, polaki είπε

Είναι, γιατί φέρνει clicks. Αύριο μεθαύριο κάνε λίγο υπομονή και θα διαβάσουμε πάλι για τον Elon. 

Κι εγώ δεν θεωρώ πως τα συγκεκριμένα σχόλια είναι άξια προσοχής ή χρήσιμα αλλά δεν κάνω κι έτσι! 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο είναι το always on με την μορφή που το παρουσίασε η Apple πλην όμως «κοστίζει» αρκετά σε μπαταρία .

Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία είναι μια πολύ καλή λύση ώστε να έχεις ενεργή την λειτουργία .

Τηλέφωνο βέβαια ακόμα να παραλάβουμε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία …

@Comic maniak όλους αυτούς που έχουν μια από τις συσκευές για τις οποίες αναφέρεται το άρθρο, αλλά και για αυτούς που περιμένουν να αποκτήσουν μια ,η είδηση είναι χρήσιμη .

Νομίζω πως και για σένα είναι εφόσον μπήκες στον κόπο και να σχολιάσεις ..

51 λεπτά πριν, polaki είπε

Η συγκεκριμένη δεν θεωρώ πως κατατάσσετε σε αυτού του είδους ..

Δεν είναι όλες οι είδησης με τη λέξη Apple clickbait.

Εδώ έχουμε μια είδηση ,που αφορά μελλοντική ενημέρωση λογισμικού και χαρακτηριστικού που αυτή ίσως φέρει ,της εταιρείας (Apple ),στην οποία αναφέρεται ο τίτλος .

Clickbait είδηση ήταν αυτή όπου αναγραφόταν σκόπιμα η Apple και το άρθρο έγραφε για την «μετακόμιση» της tsmc …

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Η συγκεκριμένη δεν θεωρώ πως κατατάσσετε σε αυτού του είδους ..

Δεν είναι όλες οι είδησης με τη λέξη Apple clickbait.

Εδώ έχουμε μια είδηση ,που αφορά μελλοντική ενημέρωση λογισμικού και χαρακτηριστικού που αυτή ίσως φέρει ,της εταιρείας (Apple ),στην οποία αναφέρεται ο τίτλος .

Clickbait είδηση ήταν αυτή όπου αναγραφόταν σκόπιμα η Apple και το άρθρο έγραφε για την «μετακόμιση» της tsmc …

Οκ, αλλά απ΄την άλλη το να ανεβαίνει το παραμικρό σχετικά με την Apple είναι κουραστικό, ειδικά με δεδομένο ότι θα γίνει κλασικά χαμός στα σχόλια. 

Το insomnia κατά τη δική μου άποψη ανεβάζει πολύ λίγα άρθρα/νέα. Αν ανέβαζε x5 ή και x10, τέτοια μικρο-θεματάκια θα είχαν χώρο να ανέβουν. 

Αλλά τώρα όταν ανεβαίνουν 4-5 άρθρα τη μέρα, το να ανεβαίνει κάτι ελάχιστης βαρύτητας και σημασίας δεν ξέρω τί αξία έχει. 

Αλλά εντάξει εννοείται αυτό είναι η δική μου άποψη, δε σημαίνει ότι είναι και σωστή φυσικά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, polaki είπε

Οκ, αλλά απ΄την άλλη το να ανεβαίνει το παραμικρό σχετικά με την Apple είναι κουραστικό, ειδικά με δεδομένο ότι θα γίνει κλασικά χαμός στα σχόλια. 

Το insomnia κατά τη δική μου άποψη ανεβάζει πολύ λίγα άρθρα/νέα. Αν ανέβαζε x5 ή και x10, τέτοια μικρο-θεματάκια θα είχαν χώρο να ανέβουν. 

Αλλά τώρα όταν ανεβαίνουν 4-5 άρθρα τη μέρα, το να ανεβαίνει κάτι ελάχιστης βαρύτητας και σημασίας δεν ξέρω τί αξία έχει. 

Αλλά εντάξει εννοείται αυτό είναι η δική μου άποψη, δε σημαίνει ότι είναι και σωστή φυσικά. 

Ισχύει αυτό που λες .

Και εγώ θα ήθελα περισσότερα άρθρα.

Και αφού αναφερόμαστε στις φήμες περί Apple θεωρώ σημαντικότερο να ανέβαινε η έλλειψη usb c στα επόμενα μη pro i phone παρά αυτή !

Αλλά όπως είπες και εσυ γνώμη μου ..

Edit: usb c θα έχουν όλα τα νέα I phone πλην όμως οι ταχύτητες στα απλά θα περιορίζονται σε usb 2

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, polaki είπε

Έχουμε ήδη τόσα σχόλια και τα περισσότερα αφορούν το αν η είδηση αξίζει ή όχι...

Από κάτι τέτοια ξεκινούν ατέλειωτες διαμάχες που γεμίζουν σελίδες και σελίδες σχολίων... ;)

Για να σχολιάσω και κάτι για το θέμα: ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί η λειτουργία always on δεν υπάρχει σε όσα μοντέλα της Apple έχουν oled οθόνη. Τεχνικά μια τέτοια οθόνη μπορεί να υποστηρίξει αυτή τη λειτουργία;

Τέλος, γιατί το κάνουν τόσο θέμα; Η λειτουργία είναι όμορφη, αλλά καταναλώνει μπαταρία και δεν είναι κάτι το φρέσκο. Υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στα κινητά.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
18 ώρες πριν, alion είπε

Εν τω μεταξυ, ακριβως ετσι χανει το νοημα η AOD και γιατι ξεκινησε απο Samsung στις Amoled (για εξοικονομηση). Αμα ειναι, βαλε να μην κλεινει ποτε και problem solved. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alexis_dim είπε

η apple προσπαθεί να μας πείσει γιατί να δώσεις τόσα ευρώπουλα αλλά δεν..

Διαβάζοντας το σχόλιο σου θα νομίζει κάποιος πως στα καταστήματα τα ράφια είναι γεμάτα από pro & pro max και η Apple προσπαθεί απεγνωσμένα να τα πουλήσει !

Η πραγματικότητα όμως φίλε μου είναι τελείως διαφορετική !

Ετοιμοπαράδοτο αυτή τη στιγμή που μιλάμε δυο μήνες και κάτι μετά την παρουσίαση ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ .

Κει στο λέει κάποιος που περιμένει εδώ και δυο μήνες και μάλιστα έκδοση 256..

Υ.Γ Μην μου στείλεις και εσυ μαγαζιά με καπέλο 100-150€ της αρχικής …

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Διαβάζοντας το σχόλιο σου θα νομίζει κάποιος πως στα καταστήματα τα ράφια είναι γεμάτα από pro & pro max και η Apple προσπαθεί απεγνωσμένα να τα πουλήσει !

Η πραγματικότητα όμως φίλε μου είναι τελείως διαφορετική !

Ετοιμοπαράδοτο αυτή τη στιγμή που μιλάμε δυο μήνες και κάτι μετά την παρουσίαση ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ .

Κει στο λέει κάποιος που περιμένει εδώ και δυο μήνες και μάλιστα έκδοση 256..

Υ.Γ Μην μου στείλεις και εσυ μαγαζιά με καπέλο 100-150€ της αρχικής …

Ισχύει, γιατί υπάρχει υψηλή ζήτηση, αλλά και πρόβλημα στην παραγωγή.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Alexis_dim είπε

η apple προσπαθεί να μας πείσει γιατί να δώσεις τόσα ευρώπουλα αλλά δεν..

Τα δικά σου είχε συγκεκριμένα ανάγκη 😂😂😂

20 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Ισχύει, γιατί υπάρχει υψηλή ζήτηση, αλλά και πρόβλημα στην παραγωγή.

Ο καθένας το βαφτίζει όπως θέλει και όπως του αρέσει να παρουσιάζει τα πράγματα. Το ότι την πρώτη βδομάδα της παράδοσης της συσκευής μόνο στη Γερμανία και μόνο σε μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας φύγανε 1 εκατομμύριο κομμάτια αυτό τα λέει όλα τι να πούμε για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη δηλαδή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...