Hamurabi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα φιλοι. Εχω στην αποθηκη μου ενα raspbbery pi4 μαζι με καποιους εξωτερικους SSD. Επειδη υπαρχει υγρασια στον χωρο αναρωτιεμαι αν μπορω να τα βαλω ολα μαζι σε ενα DIY κουτακι ή αν υπαρχει κατι ετοιμο να αγορασω. χρησιμοποιω περιστασιακα εναν αφυγραντηρα αλλα λογο κοστους ρευματος δε τον εχω να λειτουργει 24/7. ευχαριστω
tarantules Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ σε υπόγειο που έχω μετατρέψει σε home cinema με ενισχυτή , ηχεία , προτζέκτορα , media player κλπ , έχω βάλει κοντά στα μηχανήματα πλαστικά κουτιά και μέσα έχω ρίξει ζεόλιθο. Επίσης μπορείς να πάρεις και να βάλεις κόκκους σιλικόνης που πουλάνε για γάτες για να κάνουν την ανάγκη τους.Αν και ο ζεόλιθος είναι ανώτερος. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από tarantules 1
Hamurabi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ευχαριστω πολυ.οποιαδηποτε αλλη ιδεα ευπροσδεκτη.
hp8 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Hamurabi είπε Εχω στην αποθηκη μου ενα raspbbery pi4 μαζί με κάποιους εξωτερικούς SSD. Επειδη υπαρχει υγρασια στον χωρο αναρωτιεμαι αν μπορω να τα βαλω ολα μαζι σε ενα DIY κουτακι ή αν υπαρχει κατι ετοιμο να αγορασω. 3 ώρες πριν, Hamurabi είπε .οποιαδηποτε αλλη ιδεα ευπροσδεκτη. από μια γρήγορη ματιά οι διαστάσεις των υλικών δεν είναι τέτοιες που δεν θα μπορούσαν να είναι σένα δωμάτιο του σπιτιού σας όπου οι συνθήκες είναι καλύτερες μιας αποθήκης λαμβανόμενου υπόψιν και των διαστάσεων τους Δίσκος 10 x 7 x 1 cm & raspbbery 9 x 6 x 2 cm περίπου Εκτός και αν είναι 10δες Τώρα το παρακάτω λέει ότι απορροφά την υγρασία Θα μπορούσες να τα βαλεις πχ σε στεγανό φαγητοδοχείο και να βαλεις μέσα 3-4 φακελάκια https://www.kalogiannis.gr/p/silica-gel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα