Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Πάμε για καλό «κουβά» νομίζω (και γενικά μηδέν σοβαρές προσφορές Black Friday σε κινητά)

ειναι και η cyber Monday τη Δευτερα 28/11 ολο και κατι θα βγαλουν αλλα λογικα αφου δεν βγηκε κατι καλο μεχρι τωρα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να βγει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rebirth είπε

Πάμε για καλό «κουβά» νομίζω (και γενικά μηδέν σοβαρές προσφορές Black Friday σε κινητά)

Πράγματι ήταν άλλη μια Βλακ Friday.Τελικά πήρα το A52s στα 6/128 από αλυσίδα σε τιμή σκρουτζομάγαζου αλλά με τιμολόγιο που οι περισσότεροι σε skroutz και bestprice δεν κόβουν, και φυσικά χωρίς μεταφορικά στα 241€.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, northjohn είπε

Πράγματι ήταν άλλη μια Βλακ Friday.Τελικά πήρα το A52s στα 6/128 από αλυσίδα σε τιμή σκρουτζομάγαζου αλλά με τιμολόγιο που οι περισσότεροι σε skroutz και bestprice δεν κόβουν, και φυσικά χωρίς μεταφορικά στα 241€.

Νομίζω καλά κινήθηκες. Εμένα (μέσα σε όλα είμαι σε πόλεμο με τη... Vodafone, 10 χρόνια πελάτης φέτος), μου έκανε προσφορά η Wind για το Α52s (6Gb) δωρεάν, αν πάω στο συνδυαστικό τους πακέτο για κινητή και σταθερή (κινητό: 10Gb και απεριόριστες κλήσεις και SMS, σταθερή Fiber καφαο 50άρι, απεριόριστα όλα, 53 ευρώ πακέτο, με τρεις μήνες δωρεάν). Το σκέφτομαι γιατί παραμένει η προσφορά στο τραπέζι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

μου έκανε προσφορά η Wind για το Α52s (6Gb)

Και εμένα μου έκανε προσφορά ο Γερμανός για συμβόλαιο κινητής με δωρεάν την ίδια συσκευή και10gb+απεριόριστη ομιλία σε εθνικά δίκτυα + 2000 sms στα 28€ για 2 χρόνια. Τώρα πληρώνω τα μισά με κάρτα που καλύπτει τις ανάγκες μου, ουσιαστικά θα πλήρωνα το δωρεάν τηλέφωνο 336€.

Τώρα για wind σκέψου το πάρα πολύ καλά...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, northjohn είπε

Και εμένα μου έκανε προσφορά ο Γερμανός για συμβόλαιο κινητής με δωρεάν την ίδια συσκευή και10gb+απεριόριστη ομιλία σε εθνικά δίκτυα + 2000 sms στα 28€ για 2 χρόνια. Τώρα πληρώνω τα μισά με κάρτα που καλύπτει τις ανάγκες μου, ουσιαστικά θα πλήρωνα το δωρεάν τηλέφωνο 336€.

Τώρα για wind σκέψου το πάρα πολύ καλά...

To ακούω, αλλά έχω θυμώσει πολύ με τη Voda. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Rebirth είπε

To ακούω, αλλά έχω θυμώσει πολύ με τη Voda

Έχω vodafone σταθερό + ίντερνετ με 19,73 και κάρτα cosmote στο κινητό με κόστος περίπου 12 € σύνολο 32€/μήνα. Η προσφορά που σου έκανε η wind είναι +21€ / μήνα=504€ επιπλέον στην διετία, αν το έχεις ανάγκη ψάξου εκτός αναξιόπιστης wind κατά την άποψή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...