Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 440€ παίρνεις Samsung S21 FE  και τελειώνει η υπόθεση.

Στις 19/11/2022 στις 11:15 ΠΜ, Nik1239 είπε

Μέχρι android 14 θα πάρει + ένα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας 

Άρα 1.5 - 2 χρόνια.

Μερικά μοντέλα έχουν πάρει ήδη την 13.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Με 440€ παίρνεις Samsung S21 FE  και τελειώνει η υπόθεση.

Άρα 1.5 - 2 χρόνια.

Μερικά μοντέλα έχουν πάρει ήδη την 13.

Ναι , πρακτικά μέχρι το τέλος του 24'

Δημοσ.
11 ώρες πριν, northjohn είπε

Από 440€ ξεκινάει το realme (8/256) + 80€ από το a52s.Εκτός της χειρότερης κάμερας και την έλλειψη OIS που αναφέρει ο GATE123,  δεν έχει επίσης προστασία οθόνης Corning Gorilla Glass 5,ούτε αδιαβροχοποίηση.

Κι όμως το έδιναν στα 297 (προφανώς για κάποιες ώρες) από συγκεκριμένο κατάστημα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Rebirth είπε

Κι όμως το έδιναν στα 297 (προφανώς για κάποιες ώρες) από συγκεκριμένο κατάστημα. 

Δεν αμφισβητώ ότι ίσως κάποια στιγμή, κάποιο κατάστημα να έβγαλε την προσφορά που είδες ως κράχτη, αλλά συνήθως όταν συμβαίνει αυτό σου λένε ότι εξαντλήθηκε ακόμη κι αν το παραγγείλεις την ίδια στιγμή που εμφανίστηκε η τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, northjohn είπε

Δεν αμφισβητώ ότι ίσως κάποια στιγμή, κάποιο κατάστημα να έβγαλε την προσφορά που είδες ως κράχτη, αλλά συνήθως όταν συμβαίνει αυτό σου λένε ότι εξαντλήθηκε ακόμη κι αν το παραγγείλεις την ίδια στιγμή που εμφανίστηκε η τιμή.

Δεκτό John. Τώρα φτου κι απ' την αρχή... προσευχές να πέσει κάτω από 300 το 9 pro+ (8GB). 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Rebirth είπε

προσευχές να πέσει κάτω από 300 το 9 pro+ (8GB). 

Αν έχεις κάρτα eurobank πάρε το a52s (8/256) που με την επιστροφή 15%  θα σου βγει 306€ και σταματάς τις προσευχές. Είναι και καλύτερο κινητό από το realme.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, northjohn είπε

Αν έχεις κάρτα eurobank πάρε το a52s (8/256) που με την επιστροφή 15%  θα σου βγει 306€ και σταματάς τις προσευχές. Είναι και καλύτερο κινητό από το realme.

Γερμανό εννοείς, σωστά;

Όλα πρίμα με το κινητό, αν είχε και ραδιοφωνάκι (ξέρω, γραφικός) θα φυσούσε. Το σκέφτομαι σοβαρά βέβαια, αν και επειδή είμαι όλη μέρα έξω θα με ενδιέφερε και λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebirth είπε

Γερμανό εννοείς, σωστά;

Όλα πρίμα με το κινητό, αν είχε και ραδιοφωνάκι (ξέρω, γραφικός) θα φυσούσε. Το σκέφτομαι σοβαρά βέβαια, αν και επειδή είμαι όλη μέρα έξω θα με ενδιέφερε και λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. 

Ναι Γερμανό.

Από όσο το έψαξα αλλά και από γνωστό μου που το έχει η μπαταρία του βγάζει άνετα την ημέρα και κάποιες φορές και μιάμιση μέρα +, χωρίς να παίζει όμως βαριά παιχνίδια, μόνο τάβλι και πάζλ. Προσωπικά περιμένω πτώση τιμής την Παρασκευή για να το πάρω, μετά από ένα μήνα έρευνα αγοράς ,καμιά σχέση με κινέζικα. Ο μόνος λόγος για να επιλέξω κινέζικο θα ήταν η σοβαρή διαφορά τιμής (-20% - 30%) για παραπλήσια χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, northjohn είπε

Ναι Γερμανό.

Από όσο το έψαξα αλλά και από γνωστό μου που το έχει η μπαταρία του βγάζει άνετα την ημέρα και κάποιες φορές και μιάμιση μέρα +, χωρίς να παίζει όμως βαριά παιχνίδια, μόνο τάβλι και πάζλ. Προσωπικά περιμένω πτώση τιμής την Παρασκευή για να το πάρω, μετά από ένα μήνα έρευνα αγοράς ,καμιά σχέση με κινέζικα. Ο μόνος λόγος για να επιλέξω κινέζικο θα ήταν η σοβαρή διαφορά τιμής (-20% - 30%) για παραπλήσια χαρακτηριστικά.

Θα συμφωνήσω. Είναι οριακά εκτός μπάτζετ τα 350+ (ακόμα και με την επιστροφή εννοώ). Ωστόσο αν δω κι εγώ μείωση τιμής θα το χτυπήσω. Nfc έχει, ακουστικά παίρνει καρφάκι, παιχνίδια απλά σηκώνει, λίγο απλά να πέσει η τιμή. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
Δημοσ.
13 ώρες πριν, GATE123 είπε

Με επιστροφή 15% (53.98€) πάμε στα 305.98€

Το είχα γράψει κι εγώ πιο πάνω, το θέμα είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω τα παραπάνω ευρώ και να τα πάρω μετά ,επίσης θα κόψω και τιμολόγιο (χωρίς άρθρο 39α)

Αν δεν βγει αύριο προσφορά ίσως το κάνω :53,98+70 (φπα)=123€ φθηνότερα ,θα μου βγει 237€.

Δημοσ.

καλημερα παιδια . να μην ανοίξω κι αλλο θεμα. το xiaomi redmi note 10 pro 8/256 αξιζει η να κοιταξω για καποιο αλλο ?

τα τελευταια 2 χρονια ειχα xiaomi redmi note 8 pro 6/64 

δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rose from hell είπε

καλημερα παιδια . να μην ανοίξω κι αλλο θεμα. το xiaomi redmi note 10 pro 8/256 αξιζει η να κοιταξω για καποιο αλλο ?

τα τελευταια 2 χρονια ειχα xiaomi redmi note 8 pro 6/64 

δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα

Καταλάθος το βρήκα κι εγώ χθες βράδυ 😄 και είχα την ίδια απορία αν είναι vfm....επίσης θεωρείτε ότι ίσως πέσει κι άλλο η τιμή του;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, northjohn είπε

Το είχα γράψει κι εγώ πιο πάνω, το θέμα είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω τα παραπάνω ευρώ και να τα πάρω μετά ,επίσης θα κόψω και τιμολόγιο (χωρίς άρθρο 39α)

Αν δεν βγει αύριο προσφορά ίσως το κάνω :53,98+70 (φπα)=123€ φθηνότερα ,θα μου βγει 237€.

Πάμε για καλό «κουβά» νομίζω (και γενικά μηδέν σοβαρές προσφορές Black Friday σε κινητά)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...