Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

μπηκα να κοιταξω σημετα για κινητα μπας και κανω καποιο δωρο στον εαυτο μου αυτα τα χριστουγεννα..  και μπορω να πω οτι χαθηκα με τα χαρακτηριστικα , hz , οθονες και το καθε σιτε προτεινει τα δικα του..

θελω απλα ενα κινητο στο ευρος τιμης που αναφερω.

να εχει καλη καμερα, να εχει αρκετη μνημη / χωρο και να μη σερνεται. η καμερα ειναι προτεραιοτητα..

μου αρεσε το Samsung Galaxy A52 5G Dual SIM αλλα δε θελω να παω πανω απο τα λεφτα που σας ανεφερα. υπαρχει κατι σαν αυτο με λιγο πιο χαμηλη τιμη? καποιο red-mi note θα ηταν καλυτερη επιλογη?

ευχαριστω!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MariaLog είπε

καλημερα

μπηκα να κοιταξω σημετα για κινητα μπας και κανω καποιο δωρο στον εαυτο μου αυτα τα χριστουγεννα..  και μπορω να πω οτι χαθηκα με τα χαρακτηριστικα , hz , οθονες και το καθε σιτε προτεινει τα δικα του..

θελω απλα ενα κινητο στο ευρος τιμης που αναφερω.

να εχει καλη καμερα, να εχει αρκετη μνημη / χωρο και να μη σερνεται. η καμερα ειναι προτεραιοτητα..

μου αρεσε το Samsung Galaxy A52 5G Dual SIM αλλα δε θελω να παω πανω απο τα λεφτα που σας ανεφερα. υπαρχει κατι σαν αυτο με λιγο πιο χαμηλη τιμη? καποιο red-mi note θα ηταν καλυτερη επιλογη?

ευχαριστω!

https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3413&ref=bestprice.gr 

Καλύτερη κάμερα(για stock μιλάμε) από το Samsung A52S .

Γιατί το A52S θέλει gcam για να το φτάσει.

Από εκεί και πέρα και πιο καθαρό λειτουργικό χωρίς διαφημίσεις κλπ.

Σαν να παίρνεις ένα παλιό OnePlus με τον OxygenOS.

Εγγύηση και service έχει κανονικά.

Από το link που σου έδωσα δεν έχεις πρόβλημα.

Αλλιώς εάν δεν σου αρέσει σε αυτά τα λεφτά πας στο Samsung A52s .

Σε αυτά τα λεφτά(300€)αυτά τα δύο παίζουν τουλάχιστον για φωτογραφίες.

Σαν τρίτη επιλογή μέχρι 250 είναι και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2158014269/motorola-moto-g72-8gb-128gb.html 

Έχει και ραδιόφωνο.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Rebirth είπε

@GATE123εγώ περιμένω σα... λυσσάρης μπας και γίνει κανένα θαύμα και πέσει κάτω από τα 300 το 9 pro+ 8Gb. (χλωμότατον)

339€ το έχει το Public.

Τώρα εάν γίνει κανένα θαύμα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Επειδή ζαχαρώνω κι εγώ το Α52s, κι επειδή ίσως είναι κάπως παλαιότερο μοντέλο, μέχρι πότε θα δέχεται αναβαθμίσεις κλπ? Αξίζει από αυτή τη σκοπιά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Nikolasxm είπε

Καλημέρα παιδιά

Επειδή ζαχαρώνω κι εγώ το Α52s, κι επειδή ίσως είναι κάπως παλαιότερο μοντέλο, μέχρι πότε θα δέχεται αναβαθμίσεις κλπ? Αξίζει από αυτή τη σκοπιά? 

Είναι του 2021(Αυγούστου).

Η Samsung έχει πει για 4 χρόνια υποστηρίξει.

Οπότε υπολόγισε.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/11/2022 στις 10:46 ΠΜ, MariaLog είπε

μου αρεσε το Samsung Galaxy A52 5G Dual SIM αλλα δε θελω να παω πανω απο τα λεφτα που σας ανεφερα

Ίσως να καλύπτει τις απαιτήσεις σου αυτό: https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/268557-smartphone-vivo-y35-265gb-starlit-blue

Πήγαινα για a52s αλλά με έβαλε σε σκέψεις το vivo...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GATE123 είπε

Είναι του 2021(Αυγούστου).

Η Samsung έχει πει για 4 χρόνια υποστηρίξει.

Οπότε υπολόγισε.

Μέχρι android 14 θα πάρει + ένα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rebirth είπε

Βλέπω σε σκρουτζομαγαζο στα 300 ευρώ το Realme GT Master edition 5G (8Gb/256Gb). Θα άξιζε; 

Είναι στην κατηγορία του Samsung A52S.

Μόνο που το Samsung έχει καλύτερη κάμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Είναι στην κατηγορία του Samsung A52S.

Μόνο που το Samsung έχει καλύτερη κάμερα.

Βλέπω ότι τον Ιούνιο του 2022 είχε πέσει και στα 270 ευρώ... Το σκέφτομαι (παρότι δεν έχει ραδιόφωνο) 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Βλέπω ότι τον Ιούνιο του 2022 είχε πέσει και στα 270 ευρώ... Το σκέφτομαι (παρότι δεν έχει ραδιόφωνο) 

Δεν έχει και OIS ,που το Samsung έχει.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Rebirth είπε

Βλέπω σε σκρουτζομαγαζο στα 300 ευρώ το Realme GT Master edition 5G (8Gb/256Gb). Θα άξιζε; 

Από 440€ ξεκινάει το realme (8/256) + 80€ από το a52s.Εκτός της χειρότερης κάμερας και την έλλειψη OIS που αναφέρει ο GATE123,  δεν έχει επίσης προστασία οθόνης Corning Gorilla Glass 5,ούτε αδιαβροχοποίηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...