Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, Deathy είπε

Εγω περιμενω τις καινουργιες... σε 20 μερες βγαινουν

Ανεμενε 7900xt στα 1200 και 7900x στα 1400. Οι κανονικες τιμες τους ειναι 1050 ευρω και 1200 ευρω αλλα λογο καπελου Ελλαδα θα αργησουν να πεσουν εκει που πρεπει. Οι πιο φθηνες θα ερθουν Πασχα του χρονου. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Εδω η 6750xt. Ειναι 4-5 fps κατω απο 3070ti καπου 3% διαφορα εχουν ιδιες καρτες πρακτικα 

https://www.techpowerup.com/review/msi-radeon-rx-6750-xt-gaming-x-trio/30.html

Αυτός ο πίνακας με κάνει πολύ χαρούμενο για την αγορά της 6750xt είναι στην ουσία μια 3070ti...σε ευχαριστώ 

• Like 1

2 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

Αυτός ο πίνακας με κάνει πολύ χαρούμενο για την αγορά της 6750xt είναι στην ουσία μια 3070ti...σε ευχαριστώ 

Ετσι ακριβως και καιει και αρκετα λιγοτερο. Στο RT ειναι λιγο πισω αλλα μονο σε 2-3 παιχνιδια θα το καταλαβεις 2077+control στα υπολοιπα που βλεπω στο review τα παει περιφημα μεχρι 1440p με RT on. Μια χαρα αγορα εκανες καλο gaming να την ευχαριστηθεις. 

16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ετσι ακριβως και καιει και αρκετα λιγοτερο. Στο RT ειναι λιγο πισω αλλα μονο σε 2-3 παιχνιδια θα το καταλαβεις 2077+control στα υπολοιπα που βλεπω στο review τα παει περιφημα μεχρι 1440p με RT on. Μια χαρα αγορα εκανες καλο gaming να την ευχαριστηθεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ φένεται από την πρώτη ημέρα ότι είναι τερατακι...από εκεί και πέρα αναμένω realise του πρώτου giveaway game να γουστάρω...

Μόλις τώρα, axilleaslarisa είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φένεται από την πρώτη ημέρα ότι είναι τερατακι...από εκεί και πέρα αναμένω realise του πρώτου giveaway game να γουστάρω...

Για το callisto protocol λες? Ερχεται σε 8 μερουλες αν εισαι του horror πιστευω θα το ευχαριστηθεις απο αυτα που εχουν δειξει δειχνει πολυ δυνατο και ολος ο κοσμος ειναι αρκετα hyped. 

26 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

6650ΧΤ έχω και εγώ αλλά  RT cores, DLSS, nvenc δε τα έχεις και γενικά από προσωπική εμπειρία οι κάρτες Nvidia ηταν ένα κλικ τουλάχιστον πιο πάνω ακόμα και αν στα χαρτιά  από rendering ήταν ίδιες. Εδώ μέχρι πριν 2 γενιές δεν είχαν καλά καλά σωστό hardware decoding...

1 λεπτό πριν, Gl0bAlZer0 είπε

6650ΧΤ έχω και εγώ αλλά  RT cores, DLSS, nvenc δε τα έχεις και γενικά από προσωπική εμπειρία οι κάρτες Nvidia ηταν ένα κλικ τουλάχιστον πιο πάνω ακόμα και αν στα χαρτιά  από rendering ήταν ίδιες. Εδώ μέχρι πριν 2 γενιές δεν είχαν καλά καλά σωστό hardware decoding...

6750xt εχει ο φιλος οχι 6650xt. Και τρεχει μια χαρα RT στα πιο ελαφρια παιχνιδια. Στο 2077 και στο control ζοριζονται περισσοτερο οι amd απο nvidia. Eχεις FSR 2.1 και hevc για recording η streaming. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει ακόμα τα κουπόνια για τα παιχνίδια (με αγορά την προηγούμενη Πέμπτη;).

Να αρχίσω τα τηλέφωνα;

Η δωροεπιταγη ήρθε σχεδόν άμεσα 

Επεξ/σία από guido
  • Like 2

Το ίδιο και εγώ.

Δωροεπιταγή κανονικά.

Τα παιχνίδια όχι ακόμη. Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα. Υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς, μου είπαν σε 1 εβδομάδα περίπου.

Έχω πάρει κανονικά τους κωδικούς για τα παιχνίδια και της δώροεπιταγης... 3 4 μέρες έκαναν να τα στείλουν... Για τους κωδικούς των παιχνιδιών αφού τους πάρετε ίσως να μην δουλέψουν και θα χρειαστεί να στείλετε στο support της amd για να κάνετε δουλειά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...