Deathy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Εγω περιμενω τις καινουργιες... σε 20 μερες βγαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Deathy είπε Εγω περιμενω τις καινουργιες... σε 20 μερες βγαινουν Ανεμενε 7900xt στα 1200 και 7900x στα 1400. Οι κανονικες τιμες τους ειναι 1050 ευρω και 1200 ευρω αλλα λογο καπελου Ελλαδα θα αργησουν να πεσουν εκει που πρεπει. Οι πιο φθηνες θα ερθουν Πασχα του χρονου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 @ninos30 ειχα την εντύπωση οτι θα έχανα πολύ. Σας ευχαριστώ κ τους 2 φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Arkin είπε Εδω η 6750xt. Ειναι 4-5 fps κατω απο 3070ti καπου 3% διαφορα εχουν ιδιες καρτες πρακτικα https://www.techpowerup.com/review/msi-radeon-rx-6750-xt-gaming-x-trio/30.html Αυτός ο πίνακας με κάνει πολύ χαρούμενο για την αγορά της 6750xt είναι στην ουσία μια 3070ti...σε ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε Αυτός ο πίνακας με κάνει πολύ χαρούμενο για την αγορά της 6750xt είναι στην ουσία μια 3070ti...σε ευχαριστώ Ετσι ακριβως και καιει και αρκετα λιγοτερο. Στο RT ειναι λιγο πισω αλλα μονο σε 2-3 παιχνιδια θα το καταλαβεις 2077+control στα υπολοιπα που βλεπω στο review τα παει περιφημα μεχρι 1440p με RT on. Μια χαρα αγορα εκανες καλο gaming να την ευχαριστηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Ετσι ακριβως και καιει και αρκετα λιγοτερο. Στο RT ειναι λιγο πισω αλλα μονο σε 2-3 παιχνιδια θα το καταλαβεις 2077+control στα υπολοιπα που βλεπω στο review τα παει περιφημα μεχρι 1440p με RT on. Μια χαρα αγορα εκανες καλο gaming να την ευχαριστηθεις. Σε ευχαριστώ πολύ φένεται από την πρώτη ημέρα ότι είναι τερατακι...από εκεί και πέρα αναμένω realise του πρώτου giveaway game να γουστάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, axilleaslarisa είπε Σε ευχαριστώ πολύ φένεται από την πρώτη ημέρα ότι είναι τερατακι...από εκεί και πέρα αναμένω realise του πρώτου giveaway game να γουστάρω... Για το callisto protocol λες? Ερχεται σε 8 μερουλες αν εισαι του horror πιστευω θα το ευχαριστηθεις απο αυτα που εχουν δειξει δειχνει πολυ δυνατο και ολος ο κοσμος ειναι αρκετα hyped. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε Αυτός ο πίνακας με κάνει πολύ χαρούμενο για την αγορά της 6750xt είναι στην ουσία μια 3070ti...σε ευχαριστώ 6650ΧΤ έχω και εγώ αλλά RT cores, DLSS, nvenc δε τα έχεις και γενικά από προσωπική εμπειρία οι κάρτες Nvidia ηταν ένα κλικ τουλάχιστον πιο πάνω ακόμα και αν στα χαρτιά από rendering ήταν ίδιες. Εδώ μέχρι πριν 2 γενιές δεν είχαν καλά καλά σωστό hardware decoding... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Gl0bAlZer0 είπε 6650ΧΤ έχω και εγώ αλλά RT cores, DLSS, nvenc δε τα έχεις και γενικά από προσωπική εμπειρία οι κάρτες Nvidia ηταν ένα κλικ τουλάχιστον πιο πάνω ακόμα και αν στα χαρτιά από rendering ήταν ίδιες. Εδώ μέχρι πριν 2 γενιές δεν είχαν καλά καλά σωστό hardware decoding... 6750xt εχει ο φιλος οχι 6650xt. Και τρεχει μια χαρα RT στα πιο ελαφρια παιχνιδια. Στο 2077 και στο control ζοριζονται περισσοτερο οι amd απο nvidia. Eχεις FSR 2.1 και hevc για recording η streaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ξέρω τι έχει απλά έγραψα εγώ τι έχω για να μην με περάσουν για nvidia fanboy. 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Εχει ερθει στο μειλ κανενος , τα παιχνιδια και δωροεπιταγη 10ε ? https://www.plaisio.gr/black-friday/xmasdwroepitagi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει ακόμα τα κουπόνια για τα παιχνίδια (με αγορά την προηγούμενη Πέμπτη;). Να αρχίσω τα τηλέφωνα; Η δωροεπιταγη ήρθε σχεδόν άμεσα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από guido 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δωροεπιταγη ελαβα σχεδον αμεσα, τα παιχνιδια ουτε λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Το ίδιο και εγώ. Δωροεπιταγή κανονικά. Τα παιχνίδια όχι ακόμη. Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα. Υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς, μου είπαν σε 1 εβδομάδα περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chotirio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Έχω πάρει κανονικά τους κωδικούς για τα παιχνίδια και της δώροεπιταγης... 3 4 μέρες έκαναν να τα στείλουν... Για τους κωδικούς των παιχνιδιών αφού τους πάρετε ίσως να μην δουλέψουν και θα χρειαστεί να στείλετε στο support της amd για να κάνετε δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις