FeelsBadMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Για τα 2 games σου δινει το πλαισιο coupon code και τα κανεις redeem απο το site της AMD? H AMD σου δινει κωδικους steam ή απευθειας add στο library? Ξερει κανεις πως ακριβως ειναι η διαδικασια?
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Για τα 2 games σου δινει το πλαισιο coupon code και τα κανεις redeem απο το site της AMD? H AMD σου δινει κωδικους steam ή απευθειας add στο library? Ξερει κανεις πως ακριβως ειναι η διαδικασια? Σου δινει κουπονι το plaisio και το εξαργυρωνεις εδω https://www.amdrewards.com/my-rewards εφοσον εχεις κανει install την καρτα/cpu στο συστημα σου ωστε να κανει verification. Redeem ειναι απευθειας στο λογαριασμο που θα κανεις login μεσα απο το amd rewards οταν πατησεις redeem στο παιχνιδι. Για πουλημα τα παιχνιδια πρεπει η να δωσετε το amd rewards λογαριασμο στο παιδι που θελει να κανει την εξαργυρωση η να σας δωσει epic λογαριασμο/steam λογαριασμο ωστε να κανετε εσεις το redeem. Ετσι πουλησα ενα 50αρικο sniper elite 5+saints row που δεν τα ηθελα στο ενα παιδι μου εδωσε λογαριασμο epic και του το εκανα redeem εγω και στο αλλο εδωσα το amd rewards account και το εκανε αυτος στο steam λογαριασμο του. 5 λεπτα η ολη διαδικασια. 1
scorpion8283 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 ....και απο αυριο.... " RX 6700 απο πλαισιο σφραγιμενη 450€ , οχι παζαρια..., δειτε τις αξιολογησεις μου" 🤢🤮 2
panos7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Η 6800 φαινεται διαθεσιμη ξανα Μονο σε κατάστημα ομως!
ilos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 600 έχει παντού skroutz η nitro, απλώς αποτελεί προσφορά λόγω των παιχνιδιών που δίνει το Πλαίσιο σαν επίσημος retailer της amd.
Mpiftekis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Arkin είπε Σου δινει κουπονι το plaisio και το εξαργυρωνεις εδω https://www.amdrewards.com/my-rewards εφοσον εχεις κανει install την καρτα/cpu στο συστημα σου ωστε να κανει verification. Redeem ειναι απευθειας στο λογαριασμο που θα κανεις login μεσα απο το amd rewards οταν πατησεις redeem στο παιχνιδι. Για πουλημα τα παιχνιδια πρεπει η να δωσετε το amd rewards λογαριασμο στο παιδι που θελει να κανει την εξαργυρωση η να σας δωσει epic λογαριασμο/steam λογαριασμο ωστε να κανετε εσεις το redeem. Ετσι πουλησα ενα 50αρικο sniper elite 5+saints row που δεν τα ηθελα στο ενα παιδι μου εδωσε λογαριασμο epic και του το εκανα redeem εγω και στο αλλο εδωσα το amd rewards account και το εκανε αυτος στο steam λογαριασμο του. 5 λεπτα η ολη διαδικασια. Δηλαδή παίρνεις το plaisio τηλέφωνο; Γιατί η δικά μου ήρθε αλλά δε δώσανε κάτι σε κωδικό.
mr.mister Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 minutes ago, Mpiftekis said: Δηλαδή παίρνεις το plaisio τηλέφωνο; Γιατί η δικά μου ήρθε αλλά δε δώσανε κάτι σε κωδικό. Θα σου ερθει στο mail σου σε 2-3 ημερες 1 1
axilleaslarisa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 4:52 ΜΜ, FeelsBadMan είπε Σιγουρα απο αποψη vfm h 6700 ειναι πολυ καλυτερη σε αυτη την τιμή, (π.χ. 6750XT στα 500 ειναι στο +43% τιμή για +15% αποδοση), αν αξιζει δικια σου αποφαση, οποτε και μεταπωλητικα λιγοτερα θα "χασεις" στην 6700 σε σχεση με την 6750ΧΤ. Τώρα έγινε... καλορίζικη και καλοδουλεμένη να είναι...δεν το μετανιώνω είναι τούμπανο την πέρασα και σαν κατασκευή και ποιότητα είναι εξαιρετική 4 ώρες πριν, mr.mister είπε Θα σου ερθει στο mail σου σε 2-3 ημερες Ούτε εμένα μου δώσανε κάτι αναμένω;
guido Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Σίγουρα περιμένουμε email από πλαίσιο και δεν πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό; Στιε αγγελίες βλέπω ήδη τα έχουν βάλει κάποιοι για πούλημα.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Ναι. Οι κωδικοί για την διαδικασια των παιχνιδιών στέλνονται μέσω email μόνο απο τον κάθε πωλητή. 1
VaJohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχουν 2 τεμάχια 6700 στα 349 στ κατάστημα Βενιζέλου Θεσσαλονίκη για όποιον ενδιαφέρεται μόλις έφυγα από εκεί.
jason21gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 @VaJohnμη μου λες τέτοια και έχω το μωρό και δεν μπορώ να πάω. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί τελείως. Οπότε ή τελείωσε ή δεν έχουν ανανεώσει τα στοιχεία τους.
VaJohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 13 minutes ago, jason21gr said: @VaJohnμη μου λες τέτοια και έχω το μωρό και δεν μπορώ να πάω. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί τελείως. Οπότε ή τελείωσε ή δεν έχουν ανανεώσει τα στοιχεία τους. Μπορει οντως να τελειωσε απλα εγω ειδα 2 τελευταια τεμαχια με το ταμπελακι της τιμης 349 οταν εφυγα στις 16.30
Προτεινόμενες αναρτήσεις