apostolis159 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. Νομίζω ότι θα είσαι κάτι παραπάνω από κομπλέ σε 1080p. Edit: Παραλαμβάνω κι εγώ σήμερα, βλέπω τον κουριερ είναι στο δρόμο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από apostolis159 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει) Θεωρω οτι θα εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει) Αν ο στόχος είναι max 60fps και όχι παραπάνω, θεωρώ δεν θα εχείς θέμα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Θεωρω οτι θα εχεις προβλημα Kοίτα δεν είμαι κανένας hardcore gamer (όχι πλέον).Απλά τα περισσότερα παιχνίδια(καινούργια) η gtx 1060 6g που έχω σε medium γραφικά βγάζει ένα 40ρι frames.Με την 6700 δεν περιμένω να πάρω το maximum απο αυτήν ...απλά ένα 60ρι frames κλειδωμένο,,,αν οχι σε ultra settings τουλάχιστον στα high. Κάνα 2-3 βιντεάκια που βρήκα youtube με τα ιδια specs ηταν πάνω απο 60ρι....τώρα θα το δώ και απο κοντά βέβαια.... 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αν ο στόχος είναι 60fps κλειδωμένα και όχι παραπάνω θεωρώ δεν θα εχείς θέμα. Ναι μέχρι 60 μου είναι υπέρ αρκετό! και απο ότι βλέπω και εδώ έχεις δικιο !(εδώ βέβαια είναι με την ΧΤ και οχι overclokαρισμένος απο οτι καταλαβαίνω δηλαδη) https://www.gpucheck.com/gpu/amd-radeon-rx-6700-xt/intel-core-i5-6600k-3-50ghz/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Kοίτα δεν είμαι κανένας hardcore gamer (όχι πλέον).Απλά τα περισσότερα παιχνίδια(καινούργια) η gtx 1060 6g που έχω σε medium γραφικά βγάζει ένα 40ρι frames.Με την 6700 δεν περιμένω να πάρω το maximum απο αυτήν ...απλά ένα 60ρι frames κλειδωμένο,,,αν οχι σε ultra settings τουλάχιστον στα high. Κάνα 2-3 βιντεάκια που βρήκα youtube με τα ιδια specs ηταν πάνω απο 60ρι....τώρα θα το δώ και απο κοντά βέβαια.... Θα έχεις μπουκάλι θεωρώ με τον 6600 για αυτο το λεω. Η 1060 δε συγκρίνεται με την 6700, θα το καταλάβεις και μόνος σου. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε είτε μεταχειρισμένο 5600Χ + Χ370/Β450 που έχουν γεμίσει τις αγγελίες είτε καινούργια. Θα ειναι σημαντική η διαφορά. Η 6700 είναι κάρτα που στο WZ2 σε 1440p (το οποίο για κάποιο λόγο αγαπάει τις κάρτες AMD και δεν ειναι και optimized ακομη) μου βγάζει 130 FPS out of the box average οπότε καταλαβαίνεις ότι θα παίζεις αερα τα παντα σε 60 fps minimum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει) θα εχεις bottleneck λογο cpu αλλα μονο σε cpu intensive games 20-30+% δεν νμζ να εχεις θεμα ομως στα 60fps 1080p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει) Με αυτόν τον επεξεργαστή και αυτήν την κάρτα θα έχεις bottleneck σχεδόν παντού - αλλά δεν θα είναι αισθητό. Μια χαρά θα παίζεις 1080@60 πανταχόθεν, δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε τέτοια ανάλυση. Όταν ζητήσεις περισσότερα fps και ανάλυση, εκεί ο 6600Κ θα αρχίζει να ζορίζεται πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Όταν ζητήσεις περισσότερα fps και ανάλυση, εκεί ο 6600Κ θα αρχίζει να ζορίζεται πολύ. Αυτό με την ανάλυση δεν ισχύει τα έχετε μπερδέψει λίγο. Όσο ανεβαίνεις σε ανάλυση τόσο λιγότερο cpu intense γίνετε το game και το βάρος πέφτει πολυ περισσότερο στην gpu. Aν για παράδειγμα αντί για 1080p έπαιζε 4k θα είχε κλατάρει η 6700 πριν τον 6600κ που έχει, θα ήταν αυτή το “botleneck” σε αυτή την ανάλυση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Με αυτόν τον επεξεργαστή και αυτήν την κάρτα θα έχεις bottleneck σχεδόν παντού - αλλά δεν θα είναι αισθητό. Μια χαρά θα παίζεις 1080@60 πανταχόθεν, δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε τέτοια ανάλυση. Όταν ζητήσεις περισσότερα fps και ανάλυση, εκεί ο 6600Κ θα αρχίζει να ζορίζεται πολύ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Για κάτι παραπάνω (απο θέμα ανάλυσης) και να ήθελα δηλαδή δεν έχω και το κατάλληλο monitor για να το υποστηρίξει!Με ένα 27 ιντσες curve monitor της Samsung εχω ξεμείνει το οποίο βγάζει 1080 στα 75Hrz (MAX) με freeSync .Εκτός βέβαια αν πάμε στην TV μετά που ειναι μέχρι 4Κ 60hz που δεν το εχω σκοπό δηλαδη Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Stathis_Stalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχως με 4 threads δεν πας πουθενα πλεον,το θεμα δεν ειναι το 60αρι αλλα το stuttering και τα lows με τον 6600 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ougxar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά τo ίδιο θα ισχύει και για τον ryzen 5 3600; Σε 2k monitor όμως και στόχος τα 100-120fps στα ελαφριά Multiplayer παιχνίδια όπως Apex Rocket League. Στα λίγα single που παίζω μία στο τόσο, είμαι happy με 60+ fps στα 1440p. (Παρέλαβα σήμερα την 6700, παραγγελία 1/12) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από xrist0s92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Παιδιά τo ίδιο θα ισχύει και για τον ryzen 5 3600; Σε 2k monitor όμως και στόχος τα 100-120fps στα ελαφριά Multiplayer παιχνίδια όπως Apex Rocket League. Στα λίγα single που παίζω μία στο τόσο, είμαι happy με 60+ fps στα 1440p. (Παρέλαβα σήμερα την 6700, παραγγελία 1/12) οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ο Ryzen 5 3600 ειναι πολυ καλο pair με την RX 6700 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καμια σχεση ο ryzen 3600 με 6600k,μια χαρα θα εισαι με αυτη τη καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Την μάτιασα την κάρτα ... Από χθες μου κάνει κρασαρίσματα και με πετάει στο desktop! Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα. Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04) , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch ! Με την RX 580 που είχα πριν δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ ούτε ένα κόλλημα.. Έχω τους drivers 22.11.2 Windows 11 pro AMD Ryzen 5 5600G RAM PATRIOT PVS416G320C6K VIPER STEEL 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ ASROCK A320M-HDV R4.0 850W PSU Update ..., συγνώμη που το γράφω εδώ και όχι στο νήμα της κάρτας, απλά επειδή το ξεκίνησα εγώ να πω τι γίνεται μιας και σίγουρα ενδιαφέρει νέους αγοραστές που να μην την πατήσουν σαν και μένα! Λοιπόν, επειδή είχα και πριν κάρτα της AMD (RX580), είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω την αλλαγή κατευθείαν μιας και οι drivers είναι ίδιοι, οπότε (μάλλον) αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτό που έκανα (και το συνιστώ προς όλους στην τοποθέτηση της νέας κάρτας) ήταν να επανεκκινήσω τον υπολογιστή σε Safe Mode, μετά να τρέξω το utility της AMD που αφαιρεί τους drivers όπως πρέπει σε βάθος (από φακέλους και registry), σου ζητάει άλλη μια επανεκκίνηση και μετά πέρασα ξανά τους τελευταίους drivers και όλα τώρα τρέχουν νεράκι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν παρουσιάσει τίποτα διαφορετικό στην πορεία θα το αναφέρω στο νήμα της κάρτας! Καλό gaming παιδιά και με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από hasiotis_john 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις