Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την μάτιασα την κάρτα ... :-(
Από χθες μου κάνει κρασαρίσματα και με πετάει στο desktop!
Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα.
Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04)  , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch !

Με την RX 580 που είχα πριν δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ ούτε ένα κόλλημα..

Έχω τους drivers 22.11.2
Windows 11 pro

AMD Ryzen 5 5600G

RAM PATRIOT PVS416G320C6K VIPER STEEL 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ
ASROCK A320M-HDV R4.0

850W PSU

Επεξ/σία από hasiotis_john
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα.
Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04)  , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch !

Έχω τους drivers 22.11.2
Windows 11 pro

AMD Ryzen 5 5600G

ASROCK A320M-HDV R4.0

850W PSU

Ειναι stock η καρτα η OC? Περασες καθαρους drivers με ddu?

4 ώρες πριν, stathis97 είπε

Δεν ημουν σιγουρος,ειδα και αυτη τη photo και λεω τι παιζει..

https://prnt.sc/gSlo4e-iGUXW

Η δικιά μου πάντως από τις 18/11 που παρέλαβα από Plaisio είχε και έχει ακόμα ακριβώς αυτό το χρώμα του άχυρου η του ξύλου όπως στη photo που παραθέτεις. Δεν ξέρω αν είναι παρτίδες παραγωγής.

• Confused 1

19 λεπτά πριν, Dnikolidakis είπε

Η δικιά μου πάντως από τις 18/11 που παρέλαβα από Plaisio είχε και έχει ακόμα ακριβώς αυτό το χρώμα του άχυρου η του ξύλου όπως στη photo που παραθέτεις. Δεν ξέρω αν είναι παρτίδες παραγωγής.

Ας πουν και αλλοι που εχουν την καρτα,

Πάντως σε photos στο internet και στο site του plaisio αλλά και σε βίντεο με unboxing της κάρτας βλέπω παντού αυτό το χρώμα του άχυρου και όχι το κοκκινωπό. Μπορεί να ναι έτσι οι νέες υλοποιήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα καποια θεματακια γενικα με lags στα windows οταν σκρολαρα, μετακινουσα παραθυρα και γενικα το mouse οταν το κουναγα ειχε την αισθηση οτι χανει frames που και που. Με το που απενεργοποιησα το AMD Smart access memory ολα κυλανε ομαλα.  Το αναφερω μηπως και καποιος αλλος αντιμετωπιζει το ιδιο.

image.png.d49b682f5c78c04045d72737636809b8.png

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 1

13 ώρες πριν, DjAde είπε

Μου το κανει και μενα που και που κρασαρει και σταματανε οι drivers

Εχει κανεις αλλος coil wine  σε υψηλα fps 100+?

14 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Έχω τους drivers 22.11.2
Windows 11 pro

AMD Ryzen 5 5600G

ASROCK A320M-HDV R4.0

850W PSU

Διαβασα και σε γειτονικο forum περιπτωση με την συγκεκριμενη καρτουλα που την κουμπωσε πανω και οταν πηγε να εγκαταστησει drivers δεν αναγνωριζε την καρτα και εφυγε rma, ηταν doa ουσιαστικα. Βλεπω εδω αλλες 2 περιπτωσεις και ψιλο ανησυχω.

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Διαβασα και σε γειτονικο forum περιπτωση με την συγκεκριμενη καρτουλα που την κουμπωσε πανω και οταν πηγε να εγκαταστησει drivers δεν αναγνωριζε την καρτα και εφυγε rma, ηταν doa ουσιαστικα. Βλεπω εδω αλλες 2 περιπτωσεις και ψιλο ανησυχω.

Ολη η ελλαδα πηρε την ιδια καρτα , ειναι στατιστικα σιγουρο οτι καποιες θα βγουν προβληματικες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Ολη η ελλαδα πηρε την ιδια καρτα , ειναι στατιστικα σιγουρο οτι καποιες θα βγουν προβληματικες

Καλά όλη η Ελλάδα δεν γράφει στο παρόν νήμα. Στατιστικά 3 κάρτες σε σύνολο δεν ξέρω πόσοι αγορασαν που γράφουν  στο νήμα προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ποσοστό, φαντάσου ότι κάποιοι (πχ εγώ) δεν έχουν παραλάβει  καν ακόμα.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου!

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k  χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080.  (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει)

Επεξ/σία από Stathis_Stalker

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...