hasiotis_john Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την μάτιασα την κάρτα ... Από χθες μου κάνει κρασαρίσματα και με πετάει στο desktop! Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα. Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04) , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch ! Με την RX 580 που είχα πριν δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ ούτε ένα κόλλημα.. Έχω τους drivers 22.11.2 Windows 11 pro AMD Ryzen 5 5600G RAM PATRIOT PVS416G320C6K VIPER STEEL 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ ASROCK A320M-HDV R4.0 850W PSU Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από hasiotis_john Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μου το κανει και μενα που και που κρασαρει και σταματανε οι drivers Εχει κανεις αλλος coil wine σε υψηλα fps 100+? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Την μάτιασα την κάρτα ... Από χθες μου κάνει κρασαρίσματα και με πετάει στο desktop! Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα. Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04) , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch ! Με την RX 580 που είχα πριν δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ ούτε ένα κόλλημα.. Έχω τους drivers 22.11.2 Windows 11 pro AMD Ryzen 5 5600G RAM PATRIOT PVS416G320C6K VIPER STEEL 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ ASROCK A320M-HDV R4.0 850W PSU Ειναι stock η καρτα η OC? Περασες καθαρους drivers με ddu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, stathis97 είπε Δεν ημουν σιγουρος,ειδα και αυτη τη photo και λεω τι παιζει.. https://prnt.sc/gSlo4e-iGUXW Η δικιά μου πάντως από τις 18/11 που παρέλαβα από Plaisio είχε και έχει ακόμα ακριβώς αυτό το χρώμα του άχυρου η του ξύλου όπως στη photo που παραθέτεις. Δεν ξέρω αν είναι παρτίδες παραγωγής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Dnikolidakis είπε Η δικιά μου πάντως από τις 18/11 που παρέλαβα από Plaisio είχε και έχει ακόμα ακριβώς αυτό το χρώμα του άχυρου η του ξύλου όπως στη photo που παραθέτεις. Δεν ξέρω αν είναι παρτίδες παραγωγής. Ας πουν και αλλοι που εχουν την καρτα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaos74 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Και εγω "άχυρο" 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως σε photos στο internet και στο site του plaisio αλλά και σε βίντεο με unboxing της κάρτας βλέπω παντού αυτό το χρώμα του άχυρου και όχι το κοκκινωπό. Μπορεί να ναι έτσι οι νέες υλοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, gaos74 είπε Και εγω "άχυρο" 🤣 Βαλε την για κανενα μισαωρο στο φουρνο (Furmark) μπας και κοκκινίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειχα καποια θεματακια γενικα με lags στα windows οταν σκρολαρα, μετακινουσα παραθυρα και γενικα το mouse οταν το κουναγα ειχε την αισθηση οτι χανει frames που και που. Με το που απενεργοποιησα το AMD Smart access memory ολα κυλανε ομαλα. Το αναφερω μηπως και καποιος αλλος αντιμετωπιζει το ιδιο. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Ξεφεύγετε πάλι. Ότι θέλετε για την κάρτα στο θέμα της. Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για την προσφορά και τις παραγγελίες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, DjAde είπε Μου το κανει και μενα που και που κρασαρει και σταματανε οι drivers Εχει κανεις αλλος coil wine σε υψηλα fps 100+? 14 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Την μάτιασα την κάρτα ... Από χθες μου κάνει κρασαρίσματα και με πετάει στο desktop! Άλλες φορές κολλάει εντελώς και πρέπει να μπω από task manager να κλείσω το game χειροκίνητα. Μου το κάνει συνεχώς στο παιχνίδι Visage (3.04) , μια φορά στο Lonely Mountains Downhill και αρκετές στο Blair Witch ! Με την RX 580 που είχα πριν δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ ούτε ένα κόλλημα.. Έχω τους drivers 22.11.2 Windows 11 pro AMD Ryzen 5 5600G RAM PATRIOT PVS416G320C6K VIPER STEEL 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ ASROCK A320M-HDV R4.0 850W PSU Διαβασα και σε γειτονικο forum περιπτωση με την συγκεκριμενη καρτουλα που την κουμπωσε πανω και οταν πηγε να εγκαταστησει drivers δεν αναγνωριζε την καρτα και εφυγε rma, ηταν doa ουσιαστικα. Βλεπω εδω αλλες 2 περιπτωσεις και ψιλο ανησυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Διαβασα και σε γειτονικο forum περιπτωση με την συγκεκριμενη καρτουλα που την κουμπωσε πανω και οταν πηγε να εγκαταστησει drivers δεν αναγνωριζε την καρτα και εφυγε rma, ηταν doa ουσιαστικα. Βλεπω εδω αλλες 2 περιπτωσεις και ψιλο ανησυχω. Ολη η ελλαδα πηρε την ιδια καρτα , ειναι στατιστικα σιγουρο οτι καποιες θα βγουν προβληματικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Ολη η ελλαδα πηρε την ιδια καρτα , ειναι στατιστικα σιγουρο οτι καποιες θα βγουν προβληματικες Καλά όλη η Ελλάδα δεν γράφει στο παρόν νήμα. Στατιστικά 3 κάρτες σε σύνολο δεν ξέρω πόσοι αγορασαν που γράφουν στο νήμα προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ποσοστό, φαντάσου ότι κάποιοι (πχ εγώ) δεν έχουν παραλάβει καν ακόμα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παρελαβα σημερα. Order 01/12/22 καρτουλα 6700 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες! Είμαι άλλος ένας που παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοεμβρίου και από ότι μου είπαν θα την έχω 12 με 13 Δεκεμβρίου! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι με επεξεργαστή i5 6600k χρονισμένο στα 4.6 Mhrz ωστόσο και 16 ram, αν θα έχω σοβαρό πρόβλημα bottleneck! Βασικά με ενδιαφέρει μέχρι 60 frames κλειδωμένο να παίζω το πάντα και σε 1080. (Off topic η ερώτηση μου αν ενοχλεί ας κατέβει) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Stathis_Stalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις