g8777 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 9 hours ago, nik5163 said: Παράγγειλα 25/11 και δεν έχω παράπονο με την παράδοση. Επίσης στάλθηκε το κουπόνι 10€. Αλλά για τα 2 games δεν έχω πάρει καμμία ειδοποίηση. Κάνε έναν κόπο και υπενθύμισε τους το μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο σαητ τους. Ίδια περίπτωση και σε μένα,μου το έστειλαν την επόμενη μέρα από την υποβολή του αιτήματος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Εφτασε και η δικια μου σειρα με καλεσανε πριν λιγο, σημερα την στελνουνε μου ειπε και λογικα αυριο παραλαμβανω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 μολις παρελαβα. Καλοδουλευτη σε ολους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaos74 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ. Καλορίζικη σε όλους παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, g8777 είπε Κάνε έναν κόπο και υπενθύμισε τους το μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο σαητ τους. Ίδια περίπτωση και σε μένα,μου το έστειλαν την επόμενη μέρα από την υποβολή του αιτήματος μου. Έστειλα email και σήμερα παρέλαβα τον κωδικό. Όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά σας πήρανε όλους σήμερα ότι θα αποσταλεί, ή κάποιοι περιμένετε ακόμα για την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tzavardin είπε Παιδιά σας πήρανε όλους σήμερα ότι θα αποσταλεί, ή κάποιοι περιμένετε ακόμα για την κάρτα; εχθες με καλεσαν εμενα και μου ειπαν οτι σημερα θα σταλει. σημερα μου ηρθε sms οτι την εστειλαν με ενα λινκ που εδειχνε σε πραγματικο χρονο που ειναι ο μεταφορεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φυσιολογικο ειναι στην 6700 το ροζοκοκκινο χρωμα περιμετρικα της καρτας στο pcb; Πριν την συνδεσω ηταν στο χρωμα του αχυρου (αν θυμάμαι καλά ) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από stathis97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, stathis97 είπε Φυσιολογικο ειναι στην 6700 το ροζοκοκκινο χρωμα περιμετρικα της καρτας στο pcb; Πριν την συνδεσω ηταν στο χρωμα του αχυρου (αν θυμάμαι καλά ) δεν βαζεις και μια φωτο να δουμε ακριβως τι εννοεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε δεν βαζεις και μια φωτο να δουμε ακριβως τι εννοεις ? https://imgur.com/a/MbL2Evq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, stathis97 είπε https://imgur.com/a/MbL2Evq Ποτέ δεν είχε το χρώμα του άχυρου που λες και η δικιά μου έτσι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε Ποτέ δεν είχε το χρώμα του άχυρου που λες και η δικιά μου έτσι ειναι Δεν ημουν σιγουρος,ειδα και αυτη τη photo και λεω τι παιζει.. https://prnt.sc/gSlo4e-iGUXW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω και εγώ σήμερα παρέλαβα την κάρτα και την εγκατέστησα σε καινούριο σύστημα χωρίς να αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα . Μάλιστα με τους νέους amd drivers Adrenalin 22.11.2 σε δυο διαφορετικά monitor 75hz και 144hz δεν υπάρχει πλέον το γνωστό πρόβλημα με τα ρολόγια τουλάχιστον σε εμένα ! ! ! Να μας γράψουν και οι υπόλοιποι εντυπώσεις ! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από stavaister 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, stavaister είπε Να ενημερώσω και εγώ σήμερα παρέλαβα την κάρτα και την εγκατέστησα σε καινούριο σύστημα χωρίς να αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα . Μάλιστα με τους νέους amd drivers Adrenalin 22.11.2 σε δυο διαφορετικά monitor 75hz και 144hz δεν υπάρχει πλέον το γνωστό πρόβλημα με τα ρολόγια τουλάχιστον σε εμένα ! ! ! Να μας γράψουν και οι υπόλοιποι εντυπώσεις ! Το πρόβλημα ήταν σε μόνιτορ 165 νομίζω και άνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει αλλος θεματα με error σε Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition μεσω Epic Epic Launcher; (σορρυ για το οφφτοπικ,αλλα σιγουρα εδω θα το δουν περισσοτεροι που εχουν την καρτα και μπορουν να δοκιμασουν αν εχουν το ιδιο προβλημα) Eχω δοκιμασει να κανω verify το παιχνιδι,εδωσα δικαιωματα,απεγκατασταση launcher,game αλλα δεν λυθηκε το θεμα https://prnt.sc/RF9_6FcfT8P0 Τωρα εκανε force close χωρις να βγαλει καν ερρορ.. Σε 4 αλλα παιχνιδια που δοκιμασα απο περιεργεια δεν φαινεται να εχω προβλημα. Cod4,Far Cry 3 (Ubisoft Connect),RollerCoaster Tycoon® 3 Complete Edition (Epic),DEMON'S TILT (Epic) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από stathis97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις