Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παρηγγειλες και εσυ απο τους τελευταιους να φανταστω οπως και εγω?

1/12 με πληρωμή. Επειδή έγινε απόγευμα η παραγγελία, πρώτη εργάσιμη υπολογίζεται η 2/12.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα με πήρανε τηλέφωνο για παράδοση αύριο, παρήγγειλα την Κυριακή 4/12..από τους τελευταίους με παράδοση 7-10 εργάσιμες. 

Επεξ/σία από Georgea5
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, t-shock είπε

Παρήγγειλα 30/11 με αντικαταβολη και με εχουν στην αναμονή. Δεν έχω λάβει καμια ενημέρωση από πλευράς τους

2 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

1/12 με πληρωμή. Επειδή έγινε απόγευμα η παραγγελία, πρώτη εργάσιμη υπολογίζεται η 2/12.

23 λεπτά πριν, Georgea5 είπε

Σημερα με πήρανε τηλέφωνο για παράδοση αύριο, παρήγγειλα την Κυριακή 4/12..από τους τελευταίους με παράδοση 7-10 εργάσιμες. 

2 ατομα που εχω κανει quote πανω απο σενα εχουν παραγγειλει πριν απο σενα και -μεχρι απογευμα τουλαχιστον- δεν τους πηραν τηλεφωνο για παραδοση. Επισης και εγω εχω ημερομηνια παραγγελιας πριν τις 4/12 και ακομη δεν εχει χτυπησει το τηλεφωνο μου. Καμια σειρα προτεραιοτητας δεν τηρουνε α-μπε-μπα-μλομ παιζουν και παιρνουν τηλεφωνα?

Επεξ/σία από Pwpwpw

4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μόλις με κάλεσαν από το Πλαίσιο, είναι διαθέσιμη η 6700 και μου τη στέλνουν σήμερα!

Με ξαναπήραν πριν λίγο, θα την στείλουν Παρασκευή 9/12 ώστε να παραλάβω στις 14. Η παραγγελία έχει δρομολογηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξυ στο site τους η καρτα  (στα 499 βεβαια καθως εληξε η προσφορα) εμφανιζεται πλεον αμεσα διαθεσιμη και δεν εμφανιζει πλεον διαθεσιμοτητα 7-10 ημερων πραγμα που σημαινει οτι εχουν στοκορει καρτες πλεον.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Πλέον εμφανίζεται ως διαθέσιμη στο site οπότε τους πήρα τηλέφωνο. Η συζήτηση πήγε ως εξής:

εγώ: Για την παραγγελία της rx6700 τηλεφωνώ, θα ηθέλα να μάθω αν υπάρχει νεότερο γιατί δεν με έχει τηλεφωνίσει κανείς από τις 30/11 που έκανα την παραγγελία

πλαίσιο: Ναι, έχει φτάσει η κάρτα σας.

εγώ: Που έφτασε? Δεν ενημερώθηκα κάπως για να ξέρω αν θα είναι κάποιος στο σπίτι

πλαίσιο: (σιωπή για 5-10 δευτερόλεπτα). Ναι την Παρασκευή θα την παραλάβετε με αντικαταβολή.

Τους είπα βέβαια ότι Παρασκευή δεν θα είμαι σπίτι, οπότε το είπα για Δευτέρα. Αιντε να δουμε! Too good to be true?

• Like 1

23 λεπτά πριν, t-shock είπε

Πλέον εμφανίζεται ως διαθέσιμη στο site οπότε τους πήρα τηλέφωνο. Η συζήτηση πήγε ως εξής:

εγώ: Για την παραγγελία της rx6700 τηλεφωνώ, θα ηθέλα να μάθω αν υπάρχει νεότερο γιατί δεν με έχει τηλεφωνίσει κανείς από τις 30/11 που έκανα την παραγγελία

πλαίσιο: Ναι, έχει φτάσει η κάρτα σας.

εγώ: Που έφτασε? Δεν ενημερώθηκα κάπως για να ξέρω αν θα είναι κάποιος στο σπίτι

πλαίσιο: (σιωπή για 5-10 δευτερόλεπτα). Ναι την Παρασκευή θα την παραλάβετε με αντικαταβολή.

Τους είπα βέβαια ότι Παρασκευή δεν θα είμαι σπίτι, οπότε το είπα για Δευτέρα. Αιντε να δουμε! Too good to be true?

Τι φαση ξεχνανε να παρουνε τηλεφωνα? Τωρα θα με βαλεις να παρω και εγω τηλφωνο γιατι δεν με εχουν καλεσει ακομη.

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τι φαση ξεχνανε να παρουνε τηλεφωνα? Τωρα θα με βαλεις να παρω και εγω τηλφωνο γιατι δεν με εχουν καλεσει ακομη.

Καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο. Πολύ ευγενικός αυτός που μίλησα, οπότε δεν εχεις να χάσεις κατι

Πρέπει να ήρθανε για όλους μάγκες, καθυστέρησαν την δεύτερη παραγγελία για να τις φέρουν όλες μαζί μέχρι και 4/12 που ήταν η τελευταία μέρα. Προφανώς δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας, μάλλον προσπαθούν να πάρουν όλα τα άτομα που έστειλαν με αντικαταβολή πρώτα. Μικρή σημασία έχει. 

Προσωπικά εγώ παρηγγειλα 3/12 με PayPal, ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα και ηλεκτρονικά. Εμένα δεν με πειράζει αρκεί να σταλεί αύριο, άντε βαριά μεθαύριο.

8 ώρες πριν, g8777 είπε

Παραγγελία 27/11, παραλαβή κάρτας 02/12, κουπονι 10 € στο mail 2,3 μέρες μετά. Χτες υπέβαλα αίτημα για τους κωδικούς των παιχνιδιών μέσω του σαητ, σήμερα ήρθαν με email. Μια χαρά.

Παράγγειλα 25/11 και δεν έχω παράπονο με την παράδοση. Επίσης στάλθηκε το κουπόνι 10€. Αλλά για τα 2 games δεν έχω πάρει καμμία ειδοποίηση.

3 λεπτά πριν, nik5163 είπε

Παράγγειλα 25/11 και δεν έχω παράπονο με την παράδοση. Επίσης στάλθηκε το κουπόνι 10€. Αλλά για τα 2 games δεν έχω πάρει καμμία ειδοποίηση.

Για να καταλάβω δίνουν και τα 2 παιχνίδια δώρο και 10€ κουπόνι;

16 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Για να καταλάβω δίνουν και τα 2 παιχνίδια δώρο και 10€ κουπόνι;

το 10ευρω κουπονι το περνεις μονο αν ειχες παραγγειλει την black friday. Τα παιχνιδια ναι τα δινουν για ολες τις παραγγελιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...