xrist0s92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μπορει απλα να σου πουνε οτι υπαρχει ελλειψη διαθεσιμοτητας του προιοντος και οτι η ημερομηνια παραδοσης συμφωνα με ενημερωση του προμηθευτη τους ειναι αγνωστη. Δεν μπορουν να ακυρωσουν χωρις την συγκαταθεση σου προφανως, αλλα μπορουν για παραδειγμα να σε εχουν στην αναμονη επ αοριστου λογο ελειψης διαθεσιμοτητας. Δεν λεω οτι θα γινει κατι τετοιο, πιστευω θα ολοκληρωθουν ολες οι παραγγελιες, αλλα αν ισχυριστουν ελλειψη διαθεσιμοτητας δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα(αναφερομαι στα περι νομικης καλυψης). Αν ισχυριστούν έλλειψη διαθεσιμότητας όταν ανέγραφε 7-10 μέρες, διεκδικείς εξυπηρέτηση με άλλη GPU στα χρήματα που πλήρωσες. Αυτό θέλω να πω με το νομικά. Σϊγουρα καλύπτει την τιμή, με μικρό αστερίσκο ισχύει το ίδιο και στην διαθεσιμότητα. Προφανώς και όλα αυτά είναι για να γίνεται κουβέντα κι εγώ τα λέω για να είμαστε απλά χαλαροί. Παρήγγειλα και πλήρωσα 1/12 και απλώς αναμένω ήρεμα κι ωραία παρέα με την 970 μου. Μόλις τώρα, this.is.elia είπε Τελικά όσοι ήδη παρέλαβαν την κάρτα είχαν αγοράσει από το Πλαίσιο με χρωστική/κατάθεση (την είχαν ήδη πληρώσει δλδ); Και όσοι περιμένουν ακόμα, έχουν παραγγείλει με αντικαταβολή (το Πλαίσιο δεν πήρε ζεστό χρήμα); Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει... Περιμένουν και με αντικαταβολή και με προπληρωμή όπως εγώ. Άμεσο στοκ δεν υπάρχει, δεν έχει να κάνει με τις πληρωμές. Αλλά αν έρθουν 300τμχ αύριο, προτεραιότητα θα πάρουν αυτοί που έχουν πληρώσει όπως έχω καταλάβει (και λογικό).
ReBeLoS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο μεγαλα τα νουμερα απο παραγγελιες. Αν υποθεσουμε παραλαβουν 300 κομματια αντε να ειναι πουλημενα τα 200 και ισως λεω και πολλα. Δικη μου εντυπωση παντα
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Τελικά όσοι ήδη παρέλαβαν την κάρτα είχαν αγοράσει από το Πλαίσιο με χρωστική/κατάθεση (την είχαν ήδη πληρώσει δλδ); Και όσοι περιμένουν ακόμα, έχουν παραγγείλει με αντικαταβολή (το Πλαίσιο δεν πήρε ζεστό χρήμα); Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει... εγω αντικαταβολη και τις 2 καρτες και παρελαβα 1-2/12 με παραγγελια 25/11
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις με κάλεσαν από το Πλαίσιο, είναι διαθέσιμη η 6700 και μου τη στέλνουν σήμερα! 5
Lamogio01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Τελικά όσοι ήδη παρέλαβαν την κάρτα είχαν αγοράσει από το Πλαίσιο με χρωστική/κατάθεση (την είχαν ήδη πληρώσει δλδ); Και όσοι περιμένουν ακόμα, έχουν παραγγείλει με αντικαταβολή (το Πλαίσιο δεν πήρε ζεστό χρήμα); Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει... Και εγώ με αντικαταβολή, η παραγγελία ήρθε 1/12 αλλά έφυγε πίσω μιας και δεν την αναγνώριζαν 3 διαφορετικά pc...να δω αν και πότε θα παραλάβω καινούργια... 1
blasterdark86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα με πήραν μόνοι τους σήμερα και είπαν αύριο ή Παρασκευή
ReBeLoS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μολις με καλεσαν και εμενα αυριο πρωι παραλαμβανω. Αντικαταβολη Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS
stavaister Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις με πήραν μόνοι τους και έμενα αύριο παραλαμβάνω
apostolis159 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Το ίδιο και εμένα, με πήραν μόλις και λογικά θα παραλάβω αυριο. Παραγγελία Κυριακή 27/11.
xrist0s92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Μολις με καλεσαν και εμενα αυριο πρωι παραλαμβανω. Αντικαταβολη Πότε παρήγγειλες;
this.is.elia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Θα την στήσω έξω από τις αποθήκες του Πλαισίου σήμερα κατά τις 23:00, ψάχνω τσιλιαδόρο για κάνα 2ωρο μάξιμουμ. Αβάδιστα πληρωμή μετά το πέρας της εργασίας, παρέχω μεταφορικό μέσο από/προς την τοποθεσία του έργου εφάπαξ (μια φορά δηλαδή 😛) - pm στο inbox οι ενδιαφερόμενοι
ReBeLoS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, xrist0s92 είπε Πότε παρήγγειλες; 1/12 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια χαρα αρχισανε τα τηλεφωνα για παραλαβες! Εμεινε κανεις ακομη στο παραπονο που περιμενει να χτυπησει το τηλεφωνο η ειμαι μονο εγω?😋 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
xrist0s92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μια χαρα αρχισανε τα τηλεφωνα για παραλαβες! Εμεινε κανεις ακομη στο παραπονο που περιμενει να χτυπησει το τηλεφωνο η ειμαι μονο εγω?😋 Εγώ 😛 Θα πάρουν easy 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Εγώ 😛 Θα πάρουν easy Παρηγγειλες και εσυ απο τους τελευταιους να φανταστω οπως και εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις