Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Εγω εστειλα email το σαββατο μεσα απο την φορμα επικοινωνιας και με αριθμο παραγγελιας και σημερα μου εστειλαν κωδικους

Ακριβως το ιδιο, σαββατο πρωι. Μη πηραν και τηλ το Σαββατο οτι θα τους στειλουν. Δουλεψε η φορμα μπορω να πω, αλλιως ακομα στα παρακαλια θα ημουν. Μολις το περασα στο steam το κλειδακι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

Ακριβως το ιδιο, σαββατο πρωι. Μη πηραν και τηλ το Σαββατο οτι θα τους στειλουν. Δουλεψε η φορμα μπορω να πω, αλλιως ακομα στα παρακαλια θα ημουν. Μολις το περασα στο steam το κλειδακι.

Τι λόγο βάλατε στην πρώτη επιλογή;

1 ώρα πριν, giannis22k είπε

Εγω εστειλα email το σαββατο μεσα απο την φορμα επικοινωνιας και με αριθμο παραγγελιας και σημερα μου εστειλαν κωδικους

Θα στείλω κ εγω αν είναι και βλέπουμε, έχω πει και στον φίλο να στείλει με την 6600.

Πάντως αν εσείς με τις πρώτες παραγγελίες λάβατε κωδικό τώρα, υπολογίζω να μου δώσουν κωδικό προς τα χριστούγεννα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Τι λόγο βάλατε στην πρώτη επιλογή;

Εγω ειχα βαλει να επικοινωνησουν μαζι μου.

Edit: ειχα γραψει ομως οτι ειχα επικοινωνησει για το voucher Και ακρη δεν εβγαλα.

Επεξ/σία από jimakos234
correction
  • Thanks 1

Παρέλαβα Τρίτη την κάρτα και σήμερα μου στείλαν τον κωδικό.Εστειλα όμως και μήνυμα στο support του πλαίσιου την Παρασκευή....

Οριστε, αυτα κανετε, τους κουρασατε με τοσα μηνυματα και τηλεφωνα για τους κωδικους των παιχνιδιων, γι'αυτο αποφασισαν να σταματησουν την προσφορα. 🤪

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία BF, σήμερα ήρθε το κουπόνι σε μένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ DOWNLOAD MANAGERS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ PRODUCT VERIFICATION TOOL.

Για κάποιο λόγο με τον IDM δεν έπαιρνε τα refferal/credentials (φαίνεται και από το filename) και βγάζει λάθος μετά όταν το τρέχεις. Για το game δεν έχω άποψη, λογικά αύριο θα τρέξω την σαπίλα να δούμε αν τη παλεύει καθόλου η 6700.

Επεξ/σία από ilos

10 ώρες πριν, ilos είπε

Παραγγελία BF, σήμερα ήρθε το κουπόνι σε μένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ DOWNLOAD MANAGERS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ PRODUCT VERIFICATION TOOL.

Για κάποιο λόγο με τον IDM δεν έπαιρνε τα refferal/credentials (φαίνεται και από το filename) και βγάζει λάθος μετά όταν το τρέχεις. Για το game δεν έχω άποψη, λογικά αύριο θα τρέξω την σαπίλα να δούμε αν τη παλεύει καθόλου η 6700.

Την επαθα κι εγω, ευτυχως υπαρχει αυτος ο οδηγος για οποιον αλλο αντιμετωπιζει προβληματα με το verification tool:

https://www.amdrewards.com/faq/PVT/15

• Like 1

3ο τηλέφωνο σήμερα ή μπορεί και 4ο για την παραγγελία 26/11 αργα το βράδυ. 

Περιμένουμε τέλος της εβδομάδας η αρχές τις επόμενης παραλαβή. 

Μόνο εγώ έμεινα η είναι και άλλοι που περιμένουν;

• Like 2

8 minutes ago, hountalass said:

Καλά, πως και στέλνουν αμέσως σε όσους κάνουν επικοινωνία μέσω της φόρμας του site; Placebo effect είναι; 😅

• Like 1

37 λεπτά πριν, hountalass είπε

Κι εγώ στα ίδια. Παραγγελία 26 προς 27/11. Χθες πήρα να ρωτήσω γιατί έγινε revert η πληρωμή μέσω Revolut (και νόμισα ότι ακύρωσαν την παραγγελία), μου είπαν το ίδιο για τη διαθεσιμότητα. Αναμονή μέχρι τέλος εβδομαδας, η αρχές επόμενης. 7-10 εργάσιμες έλεγε έτσι κι αλλιώς.

Την παραγγελία δεν την ακύρωσαν, όλα οκ. Δεν θα ακύρωνανε χωρίς ενημέρωση μου είπε. Το revert έγινε απο Revolut γιατί είχε περάσει μία βδομάδα και δεν είχε γίνει claim η πληρωμή, όταν προχωρήσει η παραγγελία θα τραβηχτούν κανονικά τα χρήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Καλά, πως και στέλνουν αμέσως σε όσους κάνουν επικοινωνία μέσω της φόρμας του site; Placebo effect είναι; 😅

Παραγγελία 26/11/2022 12:05 πμ περιμένω να παραλαβω σημερα.Την εστειλαν με Γεν.Ταχ  1/12.Πριν την στειλουν επικοινωνησαν μαζι μου 2 φορες (την πρωτη δεν απαντησα), για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία

Επεξ/σία από stathis97

Ίδια κατάσταση και σε μένα.μετα από επικοινωνία μέσω μέιλ μόλις τώρα που ήρθε ένας κωδικός για τα παιχνίδια. Με έναν κωδικό παίρνουμε και τα 2 παιχνίδια??

1 ώρα πριν, hountalass είπε

Και σε μένα τα ίδια και εγώ δεν έχω παραλάβει και πάλι για διαθεσιμότητα μου έχουν πει και την έχω πληρώσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...