TR-909 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Σε τι ανάλυση φίλε μου; 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Είχα την 5600xt και είδα αυτό που είπατε με τo memory clock και όντως ήταν τέρμα όταν τα Hz ήταν 165, δεν θυμάμαι τι drivers έιχα επάνω. Όταν κατέβαζα σε 144Hz όλα κάτω. Έβαλα λοιπόν την 6700 με καινούριους drivers 22.11.2 και πλεον το πρόβλημα δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Χρησιμοποιείτε το TriXX; Αξίζει σα software ή καλύτερο το MSI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Χρησιμοποιείτε το TriXX; Αξίζει σα software ή καλύτερο το MSI? Οχι δεν χρειαζεται. Ουτε MSI. Amd control panel δεν θες κατι αλλο απο εκει γινονται τα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να μπορεί κάποιος από εσάς που πήρατε την κάρτα να τρέξετε το benchmark του Warzone 2 σε High & Low και να ποστάρετε τα results? Ενδιαφέρομαι για 1080p και 1440p αποτελέσματα. Θα το έκανα μόνος αλλα δεν έχω εύκαιρη την κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά ειλικρινά, κάντε τον κόπο και κοιτάξτε μερικές σελίδες πίσω. Το κάνατε off topic το θέμα. Μιλάμε μόνο για την προσφορά, μη βαριέστε να πάτε να γράψετε στο σωστό θέμα. Και όποτε βλέπω ειδοποίηση στο θέμα νομίζω ότι ακυρώθηκαν παραγγελίες. Ότι τεχνικό θέμα θέλετε, να πάτε στο θέμα με τις κάρτες της γενιάς αυτής και ρωτήστε ότι θέλετε. Παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε μας. btw η προσφορά τελείωσε. Κοστίζει 500€ και πάλι. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από xtrmsnpr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε btw η προσφορά τελείωσε. Κοστίζει 500€ και πάλι. Φτουυυ, στο τσακ δεν την προλαβα! 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανοιξτε ενας απο οσους εχουν παραλαβει την καρτα,ενα θεμα στο αντιστοιχο υποφορουμ με τις καρτες γραφικων αποκλειστικα για την 6700 μιας και ειμαστε πολλοι που αγορασαμε μεσω της προσφορας. Να συζηταμε εκει τα οποια bug-λυσεις εχουμε βρει,ρυθμισεις ov/uv κλπ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από stathis97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ έγραψα στο αλλο νημα που γράψατε με τις rx 6000series και βρήκα βοήθεια. Μια χαρά, δεν νομίζω οτι χρειάζεται καινούργιο νήμα. Είδη εκεί υπάρχουν κάτοχοι πανω κάτω ίδιων καρτών με εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Κωδικούς πήρατε ρε σεις; εγώ ακόμα τίποτα Καλά θα μου πεις την πέμπτη παρέλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πήρα σήμερα τον κωδικό με αγορά στις 17/11 και με 3 τηλέφωνα στο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Εγώ πήρα σήμερα τον κωδικό με αγορά στις 17/11 και με 3 τηλέφωνα στο πλαίσιο. Και πότε παρέλαβες; έχω και φίλο με την 6600 hellhound που είχε βάλει μια κυριακή βράδυ 289 (νομιζω εχει κλείσει 2η εβδομάδα) και ακόμα δεν του έχουν στείλει (καλά βέβαια δεν τους έχει πάρει και τηλέφωνο, καμία ενόχληση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Και πότε παρέλαβες; έχω και φίλο με την 6600 hellhound που είχε βάλει μια κυριακή βράδυ 289 (νομιζω εχει κλείσει 2η εβδομάδα) και ακόμα δεν του έχουν στείλει (καλά βέβαια δεν τους έχει πάρει και τηλέφωνο, καμία ενόχληση) Αγορά 17/11, παραλαβή 18/11. Ήμουν απ'τους πρώτους που παρήγγειλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Εγω εστειλα email το σαββατο μεσα απο την φορμα επικοινωνιας και με αριθμο παραγγελιας και σημερα μου εστειλαν κωδικους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Πήρα πάλι τηλέφωνο να δω, μου είπε το παιδί ότι τους κωδικούς τους λαμβάνουν απο τον προμηθευτή και αναμένουν συνεχώς για να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες τους. Οπότε υπομονή και θα το λάβουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις