ReBeLoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, stavaister είπε Καλορίζικη και εγώ την περιμένω και βλέπω να γράφουν αρκετά προβλήματα και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα ! τι προβληματα εννοεις. Εγω αντιθετως εχω διαβασει οτι ειναι τρομερη σε ολα της συν την μικρη καταναλωση για αυτα που προσφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε τι προβληματα εννοεις. Εγω αντιθετως εχω διαβασει οτι ειναι τρομερη σε ολα της συν την μικρη καταναλωση για αυτα που προσφερει. Αυτά διάβασα και εγώ γι αυτό και την παράγγειλα, μετά όμως είδα να γράφουν μερικοί από αυτούς που παρέλαβαν για προβλήματα για πάνω από 60Hz στα monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα η όταν έχουν επάνω 2 monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα ! ! ! Μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν μεταξύ rx-6700 και 3600ti αλλά λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή κατέληξα στην rx-6700 ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stavaister είπε Αυτά διάβασα και εγώ γι αυτό και την παράγγειλα, μετά όμως είδα να γράφουν μερικοί από αυτούς που παρέλαβαν για προβλήματα για πάνω από 60Hz στα monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα η όταν έχουν επάνω 2 monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα ! ! ! Μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν μεταξύ rx-6700 και 3600ti αλλά λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή κατέληξα στην rx-6700 ! Αρκετά χρόνια παλαιότερα μια 980ti που είχα μόλις έπαιζε σε μόνιτορ 144hz για κάποιο λόγο μαξαρε το memory clock ενώ ήταν idle η καρτα, απλά στην επιφάνεια εργασίας, στα 60hz έπεφτε κανονικά το ρολόι. Δεν το είχα ψάξει παραπάνω όπως και να έχει πάντως στα 349 ευρώ η καρτούλα δίνει πολυ αξιοπρεπείς επιδόσεις, για κάποιον που δεν έχει τις τρελές απαιτήσεις θεωρώ ότι είναι το sweet spot επιδόσεων/τιμής για gaming σε 1080p και 1440p. Δεν νομίζω να το μετανιώσεις, με 350 ευρώ σήμερα δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο η έστω ισαξιο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αρκετά χρόνια παλαιότερα μια 980ti που είχα μόλις έπαιζε σε μόνιτορ 144hz για κάποιο λόγο μαξαρε το memory clock ενώ ήταν idle η καρτα, απλά στην επιφάνεια εργασίας, στα 60hz έπεφτε κανονικά το ρολόι. Δεν το είχα ψάξει παραπάνω όπως και να έχει πάντως στα 349 ευρώ η καρτούλα δίνει πολυ αξιοπρεπείς επιδόσεις, για κάποιον που δεν έχει τις τρελές απαιτήσεις θεωρώ ότι είναι το sweet spot επιδόσεων/τιμής για gaming σε 1080p και 1440p. Δεν νομίζω να το μετανιώσεις, με 350 ευρώ σήμερα δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο η έστω ισαξιο. θα συμφωνήσω μαζί σου πραγματικά μέχρι και τώρα που γράφω , με 350 ευρώ δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο η έστω ισάξιο γι αυτό και την αγόρασα . Περιμένω να έρθει και βλέπουμε ! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mameloukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, stavaister είπε Αυτά διάβασα και εγώ γι αυτό και την παράγγειλα, μετά όμως είδα να γράφουν μερικοί από αυτούς που παρέλαβαν για προβλήματα για πάνω από 60Hz στα monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα η όταν έχουν επάνω 2 monitor τα ρολόγια να βαράνε στα κόκκινα ! ! ! Μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν μεταξύ rx-6700 και 3600ti αλλά λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή κατέληξα στην rx-6700 ! Αυτο το προβλημα υπαρχει απο την σειρα rx 5000. Οταν βαζω την οθονη 144hz το memory clock παει 1748mhz ακατεβατο. Οταν την εχω 120hz και κατω ειναι κομπλε. Αν θυμαμαι καλα και οταν ειχα 2η οθονη παλι το ιδιο εκανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mameloukos είπε Αυτο το προβλημα υπαρχει απο την σειρα rx 5000. Οταν βαζω την οθονη 144hz το memory clock παει 1748mhz ακατεβατο. Οταν την εχω 120hz και κατω ειναι κομπλε. Αν θυμαμαι καλα και οταν ειχα 2η οθονη παλι το ιδιο εκανε. Με λίγα λογία έχουμε πάρει ένα αξιόλογο monitor 144hz και θα το δουλεύουμε σαν να είναι 100hz για να μη βαράει κόκκινα στα ρολόγια η κάρτα . Αν αυτό δεν είναι προβληματάρα τότε τι είναι ? Και αν κάποιος χρειάζεται και δεύτερο monitor ? 4 εξόδους έχουν οι περισσότερες κάρτες πλέον ! ! ! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από stavaister 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εχει Rtx και αναλογο dlss να φανταστω σαν nvdia μερια? Ειμαι σε φαση που το σκεφτομαι και εγω να παραγγειλω απλα δεν με τρελενει σαν υλοποιηση ουτε καν ενα φωτισμο να πεις ετσι για φλεξαρισμα (πλακα κανω). Εχω οθονη για 1080 αναλυση 60 hz και νομιζω οτιδηποτε του βαλω θα μου το παιζει πολυ καλα και με rtx αν εχει. Απο την αλλη δεν ξερω αν βρω τπτ προς Χριστουγεννα και βαλουν καμια προσφορα η στην τελικη παρω κανα Ps5 (αν βρω σε οκ τιμη) για God of war που γουσταρω φουλ. Ποτε θα τελιωσει η προσφορα και αν την παραγγειλω αυριο ας πουμε ποτε θα ερθει πανω κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Giannis_kan είπε Εχει Rtx και αναλογο dlss να φανταστω σαν nvdia μερια? Ειμαι σε φαση που το σκεφτομαι και εγω να παραγγειλω απλα δεν με τρελενει σαν υλοποιηση ουτε καν ενα φωτισμο να πεις ετσι για φλεξαρισμα (πλακα κανω). Εχω οθονη για 1080 αναλυση 60 hz και νομιζω οτιδηποτε του βαλω θα μου το παιζει πολυ καλα και με rtx αν εχει. Απο την αλλη δεν ξερω αν βρω τπτ προς Χριστουγεννα και βαλουν καμια προσφορα η στην τελικη παρω κανα Ps5 (αν βρω σε οκ τιμη) για God of war που γουσταρω φουλ. Ποτε θα τελιωσει η προσφορα και αν την παραγγειλω αυριο ας πουμε ποτε θα ερθει πανω κατω? Εχει RT οχι οσο καλο οσο πχ μια 3060ti η οποια παιζει 100 ευρω παραπανω και εχει FSR αντι για DLSS για upscaling οποια παιχνιδια εχουν μονο dlss μπορεις να βαλεις FSR σε ολα και να παιξεις κανονικα. Στα 350 αξιζει πολυ περισσοτερο απο PS5. God of war μπορεις να παιξεις στον υπολογιστη υπαρχει και spiderman και uncharted 4 αλλα οχι το νεο Ragnarok θα βγει αργοτερα για υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, stavaister είπε Με λίγα λογία έχουμε πάρει ένα αξιόλογο monitor 144hz και θα το δουλεύουμε σαν να είναι 100hz για να μη βαράει κόκκινα στα ρολόγια η κάρτα . Αν αυτό δεν είναι προβληματάρα τότε τι είναι ? Και αν κάποιος χρειάζεται και δεύτερο monitor ? 4 εξόδους έχουν οι περισσότερες κάρτες πλέον ! ! ! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ και είπα καλά που δεν την πήρα τελικά. Αν είναι να ρίξω τα Hz τότε ποιο το νόημα της αναβάθμισης ; (έχω rtx 2060, 144 full hd monitor) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Τι ειναι αυτα που λετε για πανω απο 120hz και 2η οθονη?! Ισχυουν οντως? Γενικα σε ολες η ετυχε σε καποιον που μπορει να φταιει καποια αλλη ρυθμιση στο συστημα του? 2 οθονες εχω και ειναι και οι 2 πανω απο 120Hz. Πωπω, με το ζορι εχω συγκρατηθει εως τωρα και να που διαβαζουμε και τετοια! Την αγοραζω η την ξεχναω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mameloukos είπε Αυτο το προβλημα υπαρχει απο την σειρα rx 5000. Οταν βαζω την οθονη 144hz το memory clock παει 1748mhz ακατεβατο. Οταν την εχω 120hz και κατω ειναι κομπλε. Αν θυμαμαι καλα και οταν ειχα 2η οθονη παλι το ιδιο εκανε. Είναι πολύ παλιότερο πρόβλημα. Σκεψου το εχω με r9 290 σε triple monitor setup 1x1440p@144hz + 2x1080p@60hz. Ο μόνος τρόπος για να το λύσω ειναι οτι κάνω disconnect από display settings των windows, απλά δε με ενοχλεί τόσο πολύ αφού την οθόνη με τα 144 τη χρησιμοποιώ πιο σπάνια. Όμως το support της κάρτας έχει περάσει εδώ και καιρό και για αυτό το πρόβλημα παρέμεινε. Η 6700 εχει drivers που τουλάχιστον στα 120hz δεν το παρουσιάζει. 2 ώρες πριν, stavaister είπε Με λίγα λογία έχουμε πάρει ένα αξιόλογο monitor 144hz και θα το δουλεύουμε σαν να είναι 100hz για να μη βαράει κόκκινα στα ρολόγια η κάρτα . Αν αυτό δεν είναι προβληματάρα τότε τι είναι ? Και αν κάποιος χρειάζεται και δεύτερο monitor ? 4 εξόδους έχουν οι περισσότερες κάρτες πλέον ! ! ! Ε καλά τώρα , δεν είναι και κανα τρομερό πρόβλημα. Το θέμα είναι στο idle που ειτε 144 ειτε 120 ειτε 100 ειτε 60 δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά. Μιλάμε για 4 5 βαθμους πάνω και λιγο μεγαλύτερη κατανάλωση. Μπορείς να το χεις στα 60,100,120 που δεν έχει θέμα όσο σερφαρεις κτλ κι όταν είναι να παίξεις βάζεις 144. 2 κλικ είναι και από την άλλη η κάρτα είναι τούμπανο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δλδ υπαρχει περιπτωση να παιζετε στα 144Hz με τετοεις καρτες στα 2k; Εκτος αν μιλαμε για 1080p.. Εξαλλου για αυτο υπαρχει το free/gsync.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Για το πως να κάνετε redeem τα κουπόνια της amd κοιτάξτε εδώ μου έλυσε τα χέρια! Άψογη κάρτα! 25 έκανα παραγγελία, σήμερα ήρθε! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Witcher1st είπε Δλδ υπαρχει περιπτωση να παιζετε στα 144Hz με τετοεις καρτες στα 2k; Εκτος αν μιλαμε για 1080p.. Εξαλλου για αυτο υπαρχει το free/gsync.. Μια χαρά παίζεις με τέτοια Καρτα σε μόνιτορ 2κ/144hz , ειδικά αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις και κανεις κάποιες μικρές υποχωρήσεις στα settings όπου και όταν χρειάζεται, η κάρτα είναι επίπεδου επιδόσεων 2080. Προφανώς δεν εννοώ ότι θα παίζεις με καρφωμένα 144fps στα 2κ. Και στα 70-80-90-100fps να είσαι η εμπειρία είναι σκαλοπάτια πάνω από το να παίζεις σε 60αρι μόνιτορ με αυτά τα fps που το tearing πάει σύννεφο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 6:23 ΜΜ, TR-909 είπε Παρέλαβα σήμερα (παραγγελία 25/11, αντικαταβολή). Σαν πρώτη εντύπωση πάρα πολύ θετική, δοκιμή μερικούς γύρους DMZ στο Warzone 2.0 (75% πάνω από την 1060 6GB που είχα πριν). Ποιοτική κατασκευή, καλές θερμοκρασίες και αθόρυβη (και ας είναι η δεύτερη σειρά της Sapphire). Σε τι ανάλυση φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις