Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks Arkin (και Dnikolidakis), θα κοιτάξω και πίσω να τα βρω αναλυτικά αυτά που λες...
Πάντως παιδιά τρομερή η κάρτα, (σε σχέση τουλάχιστον με την τίμια RX 580 που είχα πριν) ότι game και αν έβαλα με αυτήν τα παίζει νεράκι με όλες τις ρυθμίσεις στα γραφικά στο τέρμα! Δεν μετάνιωσα καθόλου τα λεφτά που έδωσα!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, hasiotis_john είπε

Thanks Arkin, θα κοιτάξω και πίσω να τα βρω αναλυτικά αυτά που λες...
Πάντως παιδιά τρομερή η κάρτα, (σε σχέση τουλάχιστον με την τίμια RX 580 που είχα πριν) ότι game και αν έβαλα με αυτήν τα παίζει νεράκι με όλες τις ρυθμίσεις στα γραφικά στο τέρμα! Δεν μετάνιωσα καθόλου τα λεφτά που έδωσα!

Spoiler

Σου δινει κουπονι το plaisio και το εξαργυρωνεις εδω

https://www.amdrewards.com/my-rewards

εφοσον εχεις κανει install την καρτα/cpu στο συστημα σου ωστε να κανει verification. Redeem ειναι απευθειας στο λογαριασμο που θα κανεις login μεσα απο το amd rewards οταν πατησεις redeem στο παιχνιδι. Για πουλημα τα παιχνιδια πρεπει η να δωσετε το amd rewards λογαριασμο στο παιδι που θελει να κανει την εξαργυρωση η να σας δωσει epic λογαριασμο/steam λογαριασμο ωστε να κανετε εσεις το redeem. Ετσι πουλησα ενα 50αρικο sniper elite 5+saints row που δεν τα ηθελα στο ενα παιδι μου εδωσε λογαριασμο epic και του το εκανα redeem εγω και στο αλλο εδωσα το amd rewards account και το εκανε αυτος στο steam λογαριασμο του. 5 λεπτα η ολη διαδικασια. 

Το βρηκα το ποστ μου εδω ελπιζω να βοηθησει

• Like 1

42 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Thanks Arkin (και Dnikolidakis), θα κοιτάξω και πίσω να τα βρω αναλυτικά αυτά που λες...

Ακριβώς ίδια γνώμη έχω και εγώ. Είχα Rx 580 και η διαφορά είναι χαοτική. Για πλάκα τα σηκώνει όλα όσα έχω. Άψογη καρτούλα, προσωπικά με καλύπτει, καθώς απλά ήθελα να είμαι άνετος και να ξεφύγω από την RX 580.

Επίσης, δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Κιχ. Και καίει και λιγότερα, είδα στο software του ups ότι ο φόρτος στο battery backup είναι μόλις 90-100, περίπου 30-40 Watt λιγότερα. 

Σε καμια βδομάδα θα μου έρθει και ο 5800X, και θα γίνει παιχνίδι :P 

• Like 5

1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

29 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Ακριβώς ίδια γνώμη έχω και εγώ. Είχα Rx 580 και η διαφορά είναι χαοτική. Για πλάκα τα σηκώνει όλα όσα έχω. Άψογη καρτούλα, προσωπικά με καλύπτει, καθώς απλά ήθελα να είμαι άνετος και να ξεφύγω από την RX 580.

Επίσης, δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Κιχ. Και καίει και λιγότερα, είδα στο software του ups ότι ο φόρτος στο battery backup είναι μόλις 90-100, περίπου 30-40 Watt λιγότερα. 

Σε καμια βδομάδα θα μου έρθει και ο 5800X, και θα γίνει παιχνίδι :P 

2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Παρέλαβα και τη δεύτερη κάρτα σήμερα Όλα κομπλέ.

Καλοριζικη παιδια. Για τα χρηματα της τα ειπαμε και στις πρωτες σελιδες ειναι καρταρα οικονομικη αρκετα στο ρευμα και αθορυβη. Καλο gaming.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς οσους δεν εχουν παραλαβει τους κωδικους για τα παιχνιδια ακομη:

Πηγαινετε στην αρχικη σελιδα του πλαισιου, scroll τερμα κατω και πατηστε το μενου ΄΄επικοινωνια΄΄.

Αυτος ο συνδεσμος θα σας οδηγησει σε μια φορμα, συμπληρωστε τη (μην ξεχασετε να γραψετε την ημερομηνια και την ωρα παραλαβης της καρτας στο μηνυμα) και ζητηστε να σας στειλουν τους κωδικους επειδη εχετε παραλαβει ηδη την καρτα και δεν σας ηρθαν ακομη.

Τους καλεσα στο τηλεφωνο την ιδια μερα που παρελαβα και μου ελεγαν τα γνωστα 1 εβδομαδα κλπ... Μετα εστειλα μηνυμα και την ιδια μερα μου απεστειλαν τους κωδικους.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Like 9
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Προς οσους δεν εχουν παραλαβει τους κωδικους για τα παιχνιδια ακομη:

Πηγαινετε στην αρχικη σελιδα του πλαισιου, scroll τερμα κατω και πατηστε το μενου ΄΄επικοινωνια΄΄.

Αυτος ο συνδεσμος θα σας οδηγησει σε μια φορμα, συμπληρωστε τη (μην ξεχασετε να γραψετε την ημερομηνια και την ωρα παραλαβης της καρτας στο μηνυμα) και ζητηστε να σας στειλουν τους κωδικους επειδη εχετε παραλαβει ηδη την καρτα και δεν σας ηρθαν ακομη.

Τους καλεσα στο τηλεφωνο την ιδια μερα που παρελαβα και μου ελεγαν τα γνωστα 1 εβδομαδα κλπ... Μετα εστειλα μηνυμα και την ιδια μερα μου απεστειλαν τους κωδικους.

Στο drop down τι εβαλες ως λογο επικοινωνιας ? 

Σημερα μιση ωρα μιλαγα μαζι τους , με εκαναν μπαλακι σε 3 διαφορετικα ατομα μονο και μονο για να μου πουνε οτι οταν ερθουν τα voucher  θα μας τα στειλουν 

12 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Να επικοινωνησεις μαζι μας.

Για να δουμε ..... 

Οταν κανεις την διαδικασια αυτη , ερχεται καποιο μειλ τυπου "λαβαμε το αιτημα σου" κλπ ? 

12 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Για να δουμε ..... 

Οταν κανεις την διαδικασια αυτη , ερχεται καποιο μειλ τυπου "λαβαμε το αιτημα σου" κλπ ? 

Οχι, τιποτα. Αλλα παντα σου απαντα καποιος την ιδια ημερα ή την επομενη.

Τωρα επειδη ειναι Σ-Κ δεν γνωριζω εαν θα σου απαντησει κανεις, αλλα απο δευτερα σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά το Πλαίσιο θα έπρεπε να περιμένει 14 μέρες μέχρι να στείλει τους κωδικούς. Μην πάει κανένας πονηρός και κάνει υπαναχώρηση ενώ τσέπωσε τους κωδικους :P 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2022 στις 2:15 ΜΜ, Jumbi είπε

Ποτε θα σταματησει να την πουλαει το Πλαισιο σε αυτην την τιμη επιτελους?

Καθε μερα πειρασμος, περιμενω να σταματησει για να λεω μετα χωρις τυψεις στον ευατο μου οτι δεν προλαβα :P

Το ίδιο περίμενα και εγώ, τελικά πριν καμία ώρα την παρήγγειλα δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο 😛

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Κι εγώ την παράγγειλα σήμερα. Εφόσον δεν υπήρξε ποτέ σοβαρή προσφορά σε 6700xt/ 6750xt/6800 από μεγάλο μαγαζί ανάλογη με αυτές που παίζουν παγκοσμίως +ΦΠΑ, ήταν πιθανότατα μονόδρομος αυτή η προσφορά για value. Αν πάρουμε και τα παιχνίδια βέβαια, και δε μας πιάσει κότσους το πλαίσιο, πράγμα που έχει ξανακάνει σε μένα προσωπικά και σε φίλους μου.

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Το ίδιο περίμενα και εγώ, τελικά πριν καμία ώρα την παρήγγειλα δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο 😛

Καλορίζικη  και εγώ την περιμένω και βλέπω να γράφουν αρκετά προβλήματα και κάθομαι  σε αναμμένα   κάρβουνα !      

Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να την εγκαταστήσω κι αυτό το σκ, θα έχω κανα θέμα με το κουπόνι για τα παιχνίδια; να λήξει κτλ;

Επίσης ακόμα δεν έχω πάρει τη δωροεπιταγή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...