Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ενας κωδικός στέλνεται σε Email. Πάτε μετά στο Amd Rewards(κατεβάζετε και το Verification tool που σας ζητάει που επιβεβαιώνει την κάρτα),φτιάχνετε λογαριασμό και κάνετε Claim τα 2 αυτά παιχνίδια.

Για το Callisto protocol πχ σας ζητάει να συνδεθείτε με τον λογαριασμο του steam, κάνετε log in και είσαστε έτοιμοι.

Μόλις μου έτειλαν mail για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι στο steam, οπότε φαντάζομαι και για το dead island θα στείλουν όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχουν στειλει ακομα κουπονια , στο τηλ που τους ειχα παρει προχθες μου ειχαν πει να περιμενω να κλεισει μια βδομαδα η αγορα μου . Κανονικα σημερα επρεπε να ειχε ερθει μειλ 

Ποτε θα σταματησει να την πουλαει το Πλαισιο σε αυτην την τιμη επιτελους?

Καθε μερα πειρασμος, περιμενω να σταματησει για να λεω μετα χωρις τυψεις στον ευατο μου οτι δεν προλαβα :P

• Like 6

14 λεπτά πριν, Jumbi είπε

Καθε μερα πειρασμος, περιμενω να σταματησει για να λεω μετα χωρις τυψεις στον ευατο μου οτι δεν προλαβα :P

αστα φιλε ειναι σαν την γκομενα που δεν θες να απατησεις τη γυναικα σου!!!αλλαααα στο τελος 

• Like 1

5 ώρες πριν, wiseguy7 είπε

Μόλις μου έτειλαν mail για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι στο steam, οπότε φαντάζομαι και για το dead island θα στείλουν όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Ναι για το dead Island μέσω του Amd rewards θα γίνει η ενεργοποίηση. Μονο τον αρχικο κωδικο promotion απο το Πλαισιο χρειάζεται στην αρχή για να κάνετε claim τα 2 παιχνιδια.

3 ώρες πριν, Jumbi είπε

Screenshot_1.png

• Like 2

Μπορεί κάποιος να αλλάξει τα παιχνίδια που δίνουν;

To callisto φώλα και το dead island γιοφύρι της Άρτας.

Βλέπω το Πλαίσιο έχει και μια 6700XT σε προσφορά (αλλά μόνο προσφορά δεν είναι), εάν την έριχνε καμιά 100άρα την αγόραζα εν ριπή οφθαλμού.

Μόλις τώρα, this.is.elia είπε

Μπορεί κάποιος να αλλάξει τα παιχνίδια που δίνουν;

To callisto φώλα και το dead island γιοφύρι της Άρτας.

Βλέπω το Πλαίσιο έχει και μια 6700XT σε προσφορά (αλλά μόνο προσφορά δεν είναι), εάν την έριχνε καμιά 100άρα την αγόραζα εν ριπή οφθαλμού.

Οχι δεν αλλαζουν. Το callisto ειναι εξαιρετικο σαν παιχνιδι απο τις κριτικες μεχρι στιγμης απλα εχει θεματα με performance. Θα στρωσει 100% ειναι κατι που λυνετε μετα απο 2-3 patch του πρωτου μηνα θα παιζετε μια χαρα. Ως horror ειναι τοπ εμπειρια. Η 6700 αξιζει πολυ περισσοτερο στα 350 απο 6700xt στα 500 εννοειται. Η 6750xt στα 499 απο plaisio ηταν αρκετα καλυτερο deal απο 6700xt που παιζει τωρα. 

17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 6750xt στα 499 απο plaisio ηταν αρκετα καλυτερο deal απο 6700xt που παιζει τωρα. 

Ρε φίλε, μιας και το ανέφερες, μόλις κοίταξα στο skroutz και έχουν πολύ καλή υλοποίηση της 6750xt στα 490. Τις τελευταίες 2-3 ημέρες σε 2-3 καταστήματα, μάλλον διώχνουν στοκ; Πολύ καλή τιμή.

• Like 1

Παρέλαβα σήμερα (παραγγελία 25/11, αντικαταβολή).

Σαν πρώτη εντύπωση πάρα πολύ θετική, δοκιμή μερικούς γύρους DMZ στο Warzone 2.0 (75% πάνω από την 1060 6GB που είχα πριν). Ποιοτική κατασκευή, καλές θερμοκρασίες και αθόρυβη (και ας είναι η δεύτερη σειρά της Sapphire).

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι, όσοι πουλάνε τα games (που να σας πω την αλήθεια και μένα δεν μ' ενδιαφέρουν και θα τα πουλήσω), αυτοί που θα τ' αγοράσουν θα πρέπει να έχουν την ίδια κάρτα γραφικών? Ή μπορεί ο οποιοσδήποτε με όποια κάρτα έχει!!
Με λίγα λόγια για να μην σαν κουράζω, τι πρέπει να κάνω για να τα πουλήσω? 😛

Μόλις μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους.

Μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα παραλάβω όντως την κάρτα σε ερώτημα που έκανα αν θα ακυρωθεί. Είπε προχωράει κανονικά η παραγγελία και ότι βλέπουν ότι τέλος της άλλης βδομάδας αρχές της παραεπομενης βλέπει ότι θα έχουν νέα παραλαβή και ότι θα με καλέσουν όπως ζήτησα για επιβεβαίωση όταν είναι.

Τους είπα ότι άλλοι έχουν κάνει την παραγγελία μετά από εμένα και παρέλαβαν και ζητούσαν στοιχεία και τους είπα ότι δεν τους δίνω τπτ και να με βοηθήσουν με τη δική μου.

Οπότε παραμένω στην αναμονή για να φέρουν στοκ.

(Τους έστειλα και email )

Επίσης για τα κουπόνια του amd promo,  επειδή πήρα και έναν 5600x και τον παρέλαβα, μου είπε θα μου στείλουν σε 5-7 εργάσιμες από την μέρα παραλαβής.

Άρα κοιτάτε τα emails σας.

6 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Να ρωτήσω κάτι, όσοι πουλάνε τα games (που να σας πω την αλήθεια και μένα δεν μ' ενδιαφέρουν και θα τα πουλήσω), αυτοί που θα τ' αγοράσουν θα πρέπει να έχουν την ίδια κάρτα γραφικών? Ή μπορεί ο οποιοσδήποτε με όποια κάρτα έχει!!

Εχω γραψει αναλυτικα πιο πισω. Θα τα κανεις εσυ activate στο amd rewards ωστε να ειναι ετοιμα και μετα πουλας το κουπονι οπως ειναι η ξεχωριστα το καθε παιχνιδι κανοντας redeem στο λογαριασμο που θα σε πει αυτος που θα τα αγορασει. Αν ο αλλος εχει καρτα γινεται να τα κανει και αυτος activate αλλα πανε λιγο πιο φθηνα τετοια κουπονια που δεν ειναι activated. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Μέσα απ' το λογαριασμό της amd πατάς link και σε πάει κατευθείαν steam να βάλεις τους κωδικούς σου. Δεν χρειάζεται ο αγοραστής να έχει καν κάρτα amd. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει τους κωδικούς σου από τον amd λογαριασμό σου η εσύ να έχεις τους δικούς του από Steam. Λίγο ρισκυ διαδικασία εκτός αν δε σε νοιάζει ο λογαριασμός σου της amd. Εξάλλου θα είναι και σε αναμονή και το άλλο παιχνίδι για τις 28/04/2023.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...