Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε τα memory clock πανε τερμα οταν ειναι undervolt η γενικοτερα; δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με OC/UV στις κάρτες αυτές. Όπως είναι παίζω out of the box.
DjAde Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω τα εκανα ολα uninstal και μετα καθαρη εγκατασταση. παρολαυτα παρατηρηστε επισης οτι αν τρεξετε ακομα και ενα video sto youtube παλι τα ρολογια αυξάνονται υπερβολικά. βρηκα αυτο το βιντεακι και λυθηκε ευκολα το προβλημα χωρις cru. https://www.youtube.com/watch?v=TzHBc10F_fU&ab_channel=MindKiller-SoundsandMore Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από DjAde
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε τα memory clock πανε τερμα οταν ειναι undervolt η γενικοτερα; Όχι είναι άσχετο έχει να κάνει με κάποιους συνδυασμούς monitor / display port έκδοσης. Πχ εμένα είναι 1440p75 και display port 1.2. Αν είχα πιο καινούριο με 1.4 μάλλον δε θα το έκανε.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, stavaister είπε Καλημέρα σε όλους . Πρι από λίγο έλαβα από πλαίσιο αυτό το mail . Ενημέρωση παραγγελίας! Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Να τους πάρω τηλέφωνο ? 7 ώρες πριν, stavaister είπε Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι το mail που έλαβα είναι αυτοματοποιημένο και το στέλλουν όταν η παραγγελιά δεν είναι ετοιμοπαράδοτη και κάνει πάνω από 4 εργάσιμες ήμερες . Με διαβεβαίωσαν ότι η παραγγελιά σας προχωράει κανονικά και έχει προτεραιότητα σε σχέση με άλλες ακόμα και προγενέστερες επειδή είναι προπληρωμένη ! Περιμένουμε και θα δείξει τι από όλα ισχύει ! ! ! Πότε είχες κάνει την παραγγελία; Εγώ 27/11 και γράφει ακόμα προπαραγγελία στην εξέλιξη της παραγγελίας. 1
KaRouLi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Όσοι έχουμε απλές οθόνες στα 75Hz, δηλαδή, θα δουμε τα ρολόγια ψηλά? Επηρεάζει τη ζωή της κάρτας αν τρέχει έτσι συνεχεια?
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, DjAde είπε εγω τα εκανα ολα uninstal και μετα καθαρη εγκατασταση. παρολαυτα παρατηρηστε επισης οτι αν τρεξετε ακομα και ενα video sto youtube παλι τα ρολογια αυξάνονται υπερβολικά. βρηκα αυτο το βιντεακι και λυθηκε ευκολα το προβλημα χωρις cru. https://www.youtube.com/watch?v=TzHBc10F_fU&ab_channel=MindKiller-SoundsandMore Δυστυχώς δε δουλεύει αυτό σε μένα (ουσιαστικά τα ίδια με το CRU κάνει μειώνει το blanking timing) και δοκίμασα διάφορες τιμές 68-70-72. Το CRU επειδή έχει περισσότερες επιλογές μπορεί να δουλέψει, αλλά όπως είπα μετά μπορεί να έχεις χειρότερα προβλήματα. Η safest λύση imo είναι να την έχεις στα 60 Hz και όταν είναι να πας να παίξεις να τη γυρίζεις πίσω στα 75... Λίζα fix your shit🤣. Κατά τα άλλα η αίσθηση που μου αφήνει η καρτούλα είναι θαυμάσια, μου φαίνεται πιο responsive και με λιγότερα cpu spikes το μηχάνημα σε gaming. Κάτι άλλο επίσης έχουν default το RIS στο 80% το οποίο είναι too much για κάποια games πχ Monster Hunter Rise. Στο 20% είναι μια χαρά.
stathis97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Όχι είναι άσχετο έχει να κάνει με κάποιους συνδυασμούς monitor / display port έκδοσης. Πχ εμένα είναι 1440p75 και display port 1.2. Αν είχα πιο καινούριο με 1.4 μάλλον δε θα το έκανε. Αν συνδεσεις με hdmi;
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Όσοι έχουμε απλές οθόνες στα 75Hz, δηλαδή, θα δουμε τα ρολόγια ψηλά? Επηρεάζει τη ζωή της κάρτας αν τρέχει έτσι συνεχεια? Δεν είναι και το ιδανικότερο σίγουρα. Θα είναι σαν να κάνεις mining χωρίς να κάνεις mining Παϊσιος speaking. Το τι θα πάθει η κάρτα να ρωτήσουμε τον Κάλχα. Μπορεί να βγάλει 3μηνό, μπορεί και να σε θάψει που λέει ο λόγος.🤣 1 λεπτό πριν, stathis97 είπε Αν συνδεσεις με hdmi; Δε δοκίμασα, λογικά θα είναι ακόμα χειρότερα γιατί το καλώδιο έχει μικρότερο bandwidth σε hdmi 1.4a από DP1.2. Το DP1.2 κανονικά αντέχει ως 144Hz σε 1440p. 1
KaRouLi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ilos είπε Δεν είναι και το ιδανικότερο σίγουρα. Θα είναι σαν να κάνεις mining χωρίς να κάνεις mining Παϊσιος speaking. Το τι θα πάθει η κάρτα να ρωτήσουμε τον Κάλχα. Μπορεί να βγάλει 3μηνό, μπορεί και να σε θάψει που λέει ο λόγος.🤣 Αλλά δεν συμβαίνει σε όλες, είναι όπως είπες θέμα Monitor / dp version ? Δηλαδή μπορεί εγώ π.χ να μην έχω θέμα?
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Αλλά δεν συμβαίνει σε όλες, είναι όπως είπες θέμα Monitor / dp version ? Δηλαδή μπορεί εγώ π.χ να μην έχω θέμα? Αν έχεις DP 1.4 δε νομίζω να έχεις θέμα. Εμένα το καλώδιο είναι 1.4 αλλά το monitor είναι 1.2.😂 1
nickk0kkav Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Παιδιά είμαι να αγοράσω την 6700, έχω όμως παλιό κουτί που παίρνει κάρτες έως 27εκ και βλέπω η 6700 είναι 26,7εκ. Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε να είναι οριακά; Η τροφοδοσία ευτυχώς βλέπω πως μπαίνει στο πλάι. Οχι δε θα υπαρχει προβλημα αν ειναι οριακα (με δεδομενο οτι 26,7 ειναι συγκεκριμενα η υλοποιηση που θα παρεις ) / φανταζομαι ομως οτι μπορει να εχεις μια δυσκολια στη τοποθετηση . Εχω δει κ κουτι που εχου λυγισει λιγο το πισω μερος του case για να χωρεσουν τη gpu . Δεν ειναι καλη ιδεα γενικα Επισης 1) οταν λεει 27εκ μπορει να εννοει οταν βγαλεις τους μπροστινους ανεμιστηρες ΑΝ εχεις . Αν ειναι παλιο κουτι δεν θα εχει απλα λεω . Επισης μπορει να υπολογιζει dvd drives οποτε αν δεν εχεις θα εχεις πολυ περισσοτερο χωρο. Πριν παραγγειλεις ανοιγεις κουτι κ περνεις μεζουρα . Το μονο ασφαλες 2) και ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ . Τετοια κουτια δεν κανουν για gaming PC . Οι θερμοκρασιες θα ειναι πολυ υψηλες καλυτερα ψαξε και για κουτι . Ειχα παρει ενα τετοιο pc μεταχειρισμενο απο γνωστο γινοταν χαμος απο τα καλωδια κ οι θερμοκρασιες ξεφευγαν κ ειχα κ restarts κτλ (δεν ηξερα τοτε ) 3 ) ακουω παλιο κουτι, απο τροφοδοτικο πως τα παμε ??
ReBeLoS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 εχει να προτεινει καποιος δοκιμασμενο ανταπτορα απο DP σε HDMI γιατι οταν παραλαβω την καρτα θελω να την συνδεσω με 2 οθονες οι οποιες εχουν μονο HDMI ?
giannis22k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, ilos είπε Δυστυχώς δε δουλεύει αυτό σε μένα (ουσιαστικά τα ίδια με το CRU κάνει μειώνει το blanking timing) και δοκίμασα διάφορες τιμές 68-70-72. Το CRU επειδή έχει περισσότερες επιλογές μπορεί να δουλέψει, αλλά όπως είπα μετά μπορεί να έχεις χειρότερα προβλήματα. Η safest λύση imo είναι να την έχεις στα 60 Hz και όταν είναι να πας να παίξεις να τη γυρίζεις πίσω στα 75... Εδω https://community.amd.com/t5/graphics/rx-5700-xt-memory-clock-stuck-causing-high-temps-when-idle/m-p/363828 λενε 2 ατομα οτι λυθηκε το προβλημα αλλαζοντας ο ενας monitor με freesync 2 (i solved problems with buying a new monitor from freesync 2 and now works ok) και αλλος εκανε ρυθμιση στο bios για το pci slot ( I had the same issue for the longest time with my 5700(non XT), causing a lot of BSODs. But I think I managed to fix it today!What I did was I changed the PCI 1 slot setting in my bios from Auto to GEN 3. And this is the result!)και εχει εινα γραφημα απο κατω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από giannis22k
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, το θεμα μενει ανοικτο οπως παντα, ΜΟΝΟ για αναφορες εξελιξης παραγγελιων. Βλεπω οτι ακομα η 6700 ειναι διαθεσιμη, οποτε ειναι ανοικτο και για κουβεντα επι αυτης, αλλα μην ξεφευγει. Ευχαριστουμε. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις