stavaister Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Επειδή φτιάχνω και εγώ νέο PC μετά από 9 χρονιά με INTEL CORE I7-12700F . Τσίμπησα και εγώ μια 6700 από πλαίσιο μόλις τώρα τελευταία στιγμή γιατί ήμουν σε δίλημμα AMD η Nvidia . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, apostolis159 είπε Άρα βάζεις τους κωδικούς που σου στέλνουν στο AMD Rewards, κάνει verify ότι έχεις το εκάστοτε CPU/GPU απ το οποίο είναι το δώρο, και σου δίνει κλειδιά για Steam/Epic/κλπ. Τα οποία μπορείς μετά είτε να ενεργοποιήσεις ο ίδιος, είτε να τα δώσεις/πουλήσεις σε κάποιον άλλο. Σωστά? Δεν θέλει να συνδέσεις τα account από Steam/Epic για redeem δηλαδή. Δεν δινει κλειδια. Απευθειας redeem απο το site τα εγραψα 2 φορες πιο πισω αναλυτικα και πως μπορουμε να τα πουλησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Απο την 1070 θα δω καλη διαφορα πιστευετε ? Αυριο θα τους παρω να δω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν δινει κλειδια. Απευθειας redeem απο το site τα εγραψα 2 φορες πιο πισω αναλυτικα και πως μπορουμε να τα πουλησουμε. Τα βρήκα που τα έγραψες, κι εγώ έτσι νόμιζα είναι. Αλλά απ τη φωτό του @7nisiotis φαίνεται να δίνει κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Απο την 1070 θα δω καλη διαφορα πιστευετε ? Αυριο θα τους παρω να δω τι παιζει 70% πανω θα εισαι 3 λεπτά πριν, apostolis159 είπε Τα βρήκα που τα έγραψες, κι εγώ έτσι νόμιζα είναι. Αλλά απ τη φωτό του @7nisiotis φαίνεται να δίνει κλειδί. Αν οντως δινει σημαινει οτι το αλλαξαν απο τα προηγουμενα κουπονια τοσα χρονια. Μακαρι να δινει αλλα δεν το πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Η φόρμα όντως έτσι ειναι αλλά 2 του μήνα θα ανοίξει για το συγκεκριμένο παιχνιδι να δούμε αν στέλνει κλειδί ή αν θέλει account link. Πάντα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού αυτά ανοίγουν, αρά αν στην πρώτη φωτό είναι κλειδί, πιθανώς ειναι fake. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Ναι ΔΕΝ προσφέρει pre release/ preload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σε ομιλια με το πλαισιο χτες για τους κωδικους για τα παιχνιδια, μου αναφερουν οτι τους εχουν στειλει. Απανταω το κουπονι των 10 ευρω εχετε στειλει, τιποτα αλλο. Λεει στο συστημα φαινεται οτι σας εχουν αποσταλλει οι κωδικοι. απανταω παλι οτι δεν εχω λαβει κατι τετοιο (ημουν και μπροστα στο pc), ειπα οτι ελεγχω παραλληλα τα μαιλ. Μου λενε να δω στα ανεπιθυμητα, τους απανταω ουτε εκει βλεποω κατι. Λενε θα τα ξαναστειλουν. Παλι τιποτα. Μυριζομαι οτι θα παιχτει μλκι@ ή μου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για 2k για casual gaming, αξίζει η 6700; Δεν περιμένω να παίζω στα ultra αλλά όχι και στα low. Με την προϋπόθεση ότι κρατάω τις κάρτες χρόνια. Είμαι με μία 970 από το 2015 και παίζω παιχνίδια όπως Rocket League, FIFA, και καμιά φορά κανένα single player όπως Assasin's Creed και Red Dead Redemption (τα single στα low στα 1440p). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από xrist0s92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Ναι 6 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Για 2k για casual gaming, αξίζει η 6700; Δεν περιμένω να παίζω στα ultra αλλά όχι και στα low. Με την προϋπόθεση ότι κρατάω τις κάρτες χρόνια. Είμαι με μία 970 από το 2015 και παίζω παιχνίδια όπως Rocket League, FIFA, και καμιά φορά κανένα single player όπως Assasin's Creed και Red Dead Redemption (τα single στα low στα 1440p). Ναι απο οσα λενε κιολας ανετα θα παιζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους . Πρι από λίγο έλαβα από πλαίσιο αυτό το mail . Ενημέρωση παραγγελίας! Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Να τους πάρω τηλέφωνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, stavaister είπε Καλημέρα σε όλους . Πρι από λίγο έλαβα από πλαίσιο αυτό το mail . Ενημέρωση παραγγελίας! Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Να τους πάρω τηλέφωνο ? Να εισαι ετοιμος για αντιπροταση του τυπου "δεν εχω 6700 pulse , εχω πχ 6700 nitro με 20€ πιο πανω " . Αν δε σου προτεινουν κατι τετοιο ή σου πουν κατι που δε σου αρεσει ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ την παραγγελια γκρινιαξε κ πες δε πειραζει θα περιμενω την επομενη παραλλαβη γιατι ετσι ελεγε το site και σας εμπιστευεσαι οτι θα παραλαβουν γιατι ειναι καλο κατστημα κτλ, τρελιτσα . Αν δεν φερουν αλλες μπορει να ερθει καλυτερη αντιπροταση σε 2η φαση σε επομενο τηλεφωνο . Ή μπορει να εχουν λιγα κομματια κ να στειλουν μονο σε οσους γκρινιαξουν . Και στις δυο περιπτωσεις βολευει να γκρινιαξεις εκτος αν το μετανοιωσες κ δε τη θες Edit : εγω θα τους αφηνα να παρουν εκεινοι τηλεφωνο Στο παρελθον ειχα φαει ακυρο σε 5700xt founders και μου ειχαν προτεινει 5700xt με 40€ παραπανω κ δεν με ειχε χαλασει καθολου Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από nickk0kkav 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmsvmylo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 1:28 ΜΜ, ilos είπε Μια χαρά τιμή και προσφορά είναι σε σχέση με το ΤΡΕΧΟΝ περιβάλλον. Αλλά πίστεψε με Γενάρη/Φλεβάρη όταν τους μείνει όλο το stock θα τρέχουν και δε θα φτάνουν για να τις σπρώξουν. Έκανα υπομονή για κάρτα 5 χρόνια. Δε θα πάρω στο τέλος αυτής της γενιάς μεσαίο πυρήνα στην ίδια τιμή που πήρα την gtx1080 σχεδόν. Συμφωνώ με αυτό. Μπορεί οι τιμές να είναι νορμάλ αλλά είμαστε στο τέλος αυτής της γενιάς και πρόκειται για gpus 2 ετών. Πχ μια 6800ΧΤ θα άξιζε να την αγοράσει κάποιος αν ήταν κοντά στα 500 ευρώ. Επίσης μια 6700ΧΤ έχει νόημα κοντά στα 350. Και από εδώ και πέρα οι τιμές τους μόνο θα πέφτουν. 10 ώρες πριν, blasterdark86 είπε Απο την 1070 θα δω καλη διαφορα πιστευετε ? Αυριο θα τους παρω να δω τι παιζει Εξαρτάται τι cpu έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Η 6700 στην MSI B450 Tomahawk ταιριάζει κανονικά σωστά; Δε θέλει κάτι έξτρα λογικά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Η 6700 στην MSI B450 Tomahawk ταιριάζει κανονικά σωστά; Δε θέλει κάτι έξτρα λογικά έτσι; Ναι, μια χαρά είσαι. Μόνο έλεγξε να έχει ένα 8pin το τροφοδοτικό σου για ρεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις