Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα τιποτα ακομα. Παραγγελια την παρασκευη το βραδυ. Να τους στειλω να με κανουν αντ γιατι ειμαι μπλοκ ή περιμενω; :P 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Εμενα τιποτα ακομα. Παραγγελια την παρασκευη το βραδυ. Να τους στειλω να με κανουν αντ γιατι ειμαι μπλοκ ή περιμενω; :P 

Εγώ που πήρα νωρίτερα (παραγγελία Σάββατο βράδυ), μου είπαν αναμονή για παραλαβή, πιθανό εντός της εβδομάδας.

Υποθέτω είμαστε στην επόμενη παραλαβή εμείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ώστε αύριο έρχεται το εμπόρευμα;

Άρα σήμερα το βραδάκι θα κινείται φορτηγό γεμάτο καρτούλες, η μισή Ελλάδα έχει παραγγείλει την 6700... Λογικό συμπέρασμα.

truck omg GIF

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι δεν ειναι σοβαρο. Ειναι θεμα απο την amd ετσι ελεγε και σε μενα. Τους εκανα ενα ticket 2 λεπτα και σε μια ωρα ειχε ηδη βγει το limit και τον χρησιμοποιησα. Δεν ειναι δηλαδη χρησιμοποιημενος απλα η amd εχει ενα οριο στο ποσες φορες μπορει να χρησιμοποιηθει ενα κουπονι με ενα ticket αφαιρουν το limit. 

Tragic αν φταίει η ίδια η amd.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilos είπε

Tragic αν φταίει η ίδια η amd.

Ναι μαλλον για καθε κουπονι εχουν ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να γινει ενεργοποιηση πχ 10 χιλιαδες χρηστες και οταν φτασει το οριο ερχεται το limit. Βεβαια ειναι εξαιρετικα γρηγοροι στο support μολις τους στελνεις να ανεβασουν το limit το πολυ στο μισαωρο εισαι ετοιμος. Λογικα το κανουν για να μην γινει καταχρηση του κουπονιου. 

Εφοσον ειναι το ιδιο κουπονι σκεψου αν δεν ειχε limit αυτοι οι 10000 κατοχοι των καρτων να το δωσουν σε αλλους 10000. Νομιζω απλα θελει verification οτι εχεις την καρτα που περνει μερος στο promotion δεν πρεπει να γινεται συνδεση με serial number της καρτας. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι μαλλον για καθε κουπονι εχουν ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να γινει ενεργοποιηση πχ 10 χιλιαδες χρηστες και οταν φτασει το οριο ερχεται το limit. Βεβαια ειναι εξαιρετικα γρηγοροι στο support μολις τους στελνεις να ανεβασουν το limit το πολυ στο μισαωρο εισαι ετοιμος. Λογικα το κανουν για να μην γινει καταχρηση του κουπονιου. 

Εφοσον ειναι το ιδιο κουπονι σκεψου αν δεν ειχε limit αυτοι οι 10000 κατοχοι των καρτων να το δωσουν σε αλλους 10000. Νομιζω απλα θελει verification οτι εχεις την καρτα που περνει μερος στο promotion δεν πρεπει να γινεται συνδεση με serial number της καρτας. 

Εντελώς βλαμμένο σύστημα αν δε χρειάζεται serial και ίσως γίνεται και εύκολα κατάχρηση (με multiple accounts σε διαφορετικά pc). Θα έπρεπε να είχαν ήδη τυπωμένα vouchers με ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ κωδικούς που να δίνονται μαζί με την κάρτα από τον retailer κατά την αγορά.

Όταν είχα πάρει την HD 7950 (και από μικρό κατάστημα κιόλας) θυμάμαι απλά μου είχαν έρθει με mail απευθείας τα steam codes. Βέβαια έτσι είσαι επιρρεπής να στα φάει ο υπάλληλος.🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Εντελώς βλαμμένο σύστημα αν δε χρειάζεται serial και ίσως γίνεται και εύκολα κατάχρηση (με multiple accounts σε διαφορετικά pc). Θα έπρεπε να είχαν ήδη τυπωμένα vouchers με ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ κωδικούς που να δίνονται μαζί με την κάρτα από τον retailer κατά την αγορά.

Ναι κατα 99% ετσι ειναι για αυτο και βαζουν limit σε καθε κουπονι. Για αυτο και γινεται χαμος και πουλανε κουπονια φθηνα και απλα σου λενε να εχεις ενα amd cpu η μια amd gpu ωστε να το κανεις redeem και να παρεις τα παιχνιδια. Ετσι ειναι και στις nvidia νομιζω με τα κουπονια με μια απλη καρτα δηλαδη μπορεις να κανεις redeem το κουπονι σε οτι συστημα θελεις. Δεν ειναι ουτε εκει συνδεδεμενο το κουπονι με το serial της καρτας. 

Δημοσ.

Για καποιο λογο εχουν την διαδικασια που εχουν στην amd και προφανως οι πελατες δεν γνωριζουν το γιατι.

Και δεν χρειαζεται αλλωστε.

Δημοσ.

@Arkin @ilos οι κωδικοι για το redeem των παιχνιδιων ειναι μοναδικοι . Το οριο ειναι στο account . Σου λεει 2 redeem ανα account πχ . Φυσικα εγω μπορω να αγορασω 3 καρτες 6700 και δικαιουμαι 3 παιχνιδια πχ πες ενα για καθε καρτα. Για αυτο και ανοιγουν το redeem οταν τους στειλεις μηνυμα αλλα θελουν ενα καποιο ελεγχο . Σου λεει κατσε ρε φιλε ποσα amd προιοντα αγορασες 

Εγω ειχα αγορασει cpu / gpu με διαφορα 1-1,5 μηνα κ απο λαθος μου ειχαν στειλει ενα κωδικο παραπανω ας πουμε διπλο. 2 που δικαιουμουν + 1 παραπανω .  Θυμαμαι διαλεγες borderlands 3 ή κατι αλλο . Το εψαξα ζητησα να μου ανοιξουν το redeem ανεβαζοντας την ιδια αποδειξη (λογικα την ανεβαζεις κ στην αρχη , εχουν περασει 3 χρονια γεματα ) κ το εκαναν οποτε πηρα κ το borlerlands 3 κ το αλλο . Στη gpu αυτο . Η cpu εδινε κατι ασχετο outer worlds πιστευω . Καμια σχεση αλλα μετραει συνολικα τα redeem . Ή μαλλον πρωτα πηρα τα 2 παιχνιδια της gpu αλλα μετα με τη cpu εφαγα προσωρινα πορτα αλλα μετα το μηνυμα στο support το πηρα κ αυτο 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

@Arkin @ilos οι κωδικοι για το redeem των παιχνιδιων ειναι μοναδικοι . Το οριο ειναι στο account . Σου λεει 2 redeem ανα account πχ . Φυσικα εγω μπορω να αγορασω 3 καρτες 6700 και δικαιουμαι 3 παιχνιδια πχ πες ενα για καθε καρτα. Για αυτο και ανοιγουν το redeem οταν τους στειλεις μηνυμα αλλα θελουν ενα καποιο ελεγχο . Σου λεει κατσε ρε φιλε ποσα amd προιοντα αγορασες 

Εγω ειχα αγορασει cpu / gpu με διαφορα 1-1,5 μηνα κ απο λαθος μου ειχαν στειλει ενα κωδικο παραπανω ας πουμε διπλο. 2 που δικαιουμουν + 1 παραπανω .  Θυμαμαι διαλεγες borderlands 3 ή κατι αλλο . Το εψαξα ζητησα να μου ανοιξουν το redeem ανεβαζοντας την ιδια αποδειξη (λογικα την ανεβαζεις κ στην αρχη , εχουν περασει 3 χρονια γεματα ) κ το εκαναν οποτε πηρα κ το borlerlands 3 κ το αλλο . Στη gpu αυτο . Η cpu εδινε κατι ασχετο outer worlds πιστευω . Καμια σχεση αλλα μετραει συνολικα τα redeem . Ή μαλλον πρωτα πηρα τα 2 παιχνιδια της gpu αλλα μετα με τη cpu εφαγα προσωρινα πορτα αλλα μετα το μηνυμα στο support το πηρα κ αυτο 

100% ισχυει αυτο? Εγω ειχα να κανω redeem κουπονι απο το 2019 και μου ειχε limit οταν εκανα αυτο απο την 6800xt δεν εβαλα αλλο κουπονι εδω και 3 χρονια. Για πιο λογο να εχουν limit σε amd rewards λογαριασμο που εχει να κανει redeem 3 χρονια και εχει μεχρι τωρα κανει μονο ενα redeem?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

100% ισχυει αυτο? Εγω ειχα να κανω redeem κουπονι απο το 2019 και μου ειχε limit οταν εκανα αυτο απο την 6800xt δεν εβαλα αλλο κουπονι εδω και 3 χρονια. Για πιο λογο να εχουν limit σε amd rewards λογαριασμο που εχει να κανει redeem 3 χρονια και εχει μεχρι τωρα κανει μονο ενα redeem?

100% δε μπορω να πω , δεν δουλευω στην amd. 

Ωστοσο τσεκαρα  τα μειλ μου μολις. Ειχα στειλει μηνυμα μετα την αγορα της cpu οτι πηρα κανονικα το outers world αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι πρεπει να ζητησω να αυξηθει το οριο "coupon code limit "  για να παρω το 3μηνο xbox live που κολλαγε .Μου ζητησαν την αποδειξη κ screenshot απο τον κωδικο του κουπονιου κ μετα απο 2 μερες μου απαντησαν οτι 

Thank you for contacting AMD Rewards Support.

We have increased your redemption limit. Please try again.

Regards,
AMD Rewards

Αρα ξεκαθαρα μιλαμε για οριο του λογαριασμου . Τωρα ναι στη περιπτωση σου ειναι παραλογο μετα απο 3 χρονια να σε κοβουν 

Επεξ/σία από nickk0kkav
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε

100% δε μπορω να πω , δεν δουλευω στην amd. 

Ωστοσο τσεκαρα  τα μειλ μου μολις. Ειχα στειλει μηνυμα μετα την αγορα της cpu οτι πηρα κανονικα το outers world αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι πρεπει να ζητησω να αυξηθει το οριο "coupon code limit "  για να παρω το 3μηνο xbox live που κολλαγε .Μου ζητησαν την αποδειξη κ screenshot απο τον κωδικο του κουπονιου κ μετα απο 2 μερες μου απαντησαν οτι 

Thank you for contacting AMD Rewards Support.

We have increased your redemption limit. Please try again.

Regards,
AMD Rewards

Αρα ξεκαθαρα μιλαμε για οριο του λογαριασμου . Τωρα ναι στη περιπτωση σου ειναι παραλογο μετα απο 3 χρονια να σε κοβουν 

Ισως ειναι αλλο limit? Λογικα ισως σε σενα ειναι limit στο account και σε μενα οπως και σε αλλα παιδια ειναι limit στο κουπονι. Λογικα και τα 2 ισχυουν και ειναι διαφορετικο limit. Πιο πανω πχ στο φιλο παλι τον εβγαλε limit και λογικα εκανε νεο account σημερα για να εξαργυρωσει το κουπονι. Οποτε μαλλον εχουμε και οι 2 δικιο. Δεν μας αφορα βεβαιως τι ισχυει εφοσον βγαζουν αμεσα το limit μεσω ticket και προχωραει το verification ειμαστε κομπλε. 

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι. 

IMG-20221130-224241.jpg

IMG-20221130-224216.jpg

Βαριέμαι τώρα να τραβάω screenshot από το tv box οπότε 📸

Για το 2ο η ένδειξη έχει μείνει πίσω. Απρίλιο 23 "θα"κυκλοφορήσει 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έτσι είναι. 

....

....

Βαριέμαι τώρα να τραβάω screenshot από το tv box οπότε 📸

Για το 2ο η ένδειξη έχει μείνει πίσω. Απρίλιο 23 "θα"κυκλοφορήσει 

Άρα βάζεις τους κωδικούς που σου στέλνουν στο AMD Rewards, κάνει verify ότι έχεις το εκάστοτε CPU/GPU απ το οποίο είναι το δώρο, και σου δίνει κλειδιά για Steam/Epic/κλπ. Τα οποία μπορείς μετά είτε να ενεργοποιήσεις ο ίδιος, είτε να τα δώσεις/πουλήσεις σε κάποιον άλλο. Σωστά? Δεν θέλει να συνδέσεις τα account από Steam/Epic για redeem δηλαδή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...