sils Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stafftw είπε Και εμενα με κάλεσαν αύριο παραλαμβάνω.Πάντως παιδιά το Πλάισιο ότι και να λέμε είναι ολόσωστο σε τέτοιες περιπτώσεις και με το series x παρέλαβα προπαραγγελία και τόσα games,πραγματικά ποτέ δε μου έχουν ακυρώσει κάτι, και δεν τους εμπιστευόμουν αρχικά. Και με το ps5 οι μονοι σωστοι σε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaos74 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, apostolispk είπε Με πήραν τηλ από το Πλαίσιο πριν μια ώρα. Αύριο θα παραλάβω την κάρτα Να είσαι καλά φίλε. Εμένα δεν είχε έρθει ενημέρωση. Τους πήρα τηλέφωνο και κανόνισαν να την στείλουν αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, giannis22k είπε Σε καποια βιντεο βλεπω οτι ενεργοποιουν το SAM .Τι κανει ακριβως? https://www.amd.com/en/technologies/smart-access-memory 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ilos είπε https://www.amd.com/en/technologies/smart-access-memory Εχει να κανει με εκδοση μητρικής ή αρκεί να εχει το latest BIOS για τους R5 5XXX? Μια Χ370 το υποστηρίζει; Ακυρο τωρα ειδα οτι θελει B550 και πανω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Αν το game τo υποστηρίζει και έχει γίνει optimised αντί το CPU να τραβάει μικρότερα chunks από την VRAM κάθε φορά (πχ 256 MB) μπορεί να τραβά ακόμα και όλο το buffer. Οπότε κόβει λιγότερες βόλτες και χρειάζεται λιγότερα cycles κάθε φορά. 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εχει να κανει με εκδοση μητρικής ή αρκεί να εχει το latest BIOS για τους R5 5XXX? Μια Χ370 το υποστηρίζει; Ακυρο τωρα ειδα οτι θελει B550 και πανω. b550/x570 officialy. Unofficialy είχαν κυκλοφορήσει είχα δει και για κάποιες b450/x470 bios. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Επιβεβαιωνω κι εγώ, με πήρανε τηλέφωνο και θα λάβω αυριο την κάρτα, 1 εβδομάδα νωρίτερα από το αναγραφόμενο. Μπράβο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panos7 είπε Με πήρανε και μένα τηλ και θα παραλάβω την Παρασκευή. Υπάρχει απόθεμα μου είπανε γενικά. 15 λεπτά πριν, gaos74 είπε Εμένα δεν είχε έρθει ενημέρωση. Τους πήρα τηλέφωνο και κανόνισαν να την στείλουν αύριο. Ούτε εμένα, και αφού βλέπω πήραν αρκετούς, πήρα κι εγώ να ρωτήσω τι γίνεται. Αναμένουν παραλαβή μου είπε, κι αυτό. Εντός της εβδομάδας λογικά. Είμαι απ τους τελευταίους μάλλον, μιας και παρήγγειλα Σάββατο βράδυ. Oh well. Δεν βιάζομαι, αλλά η αναμονή με σκοτώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλά άμα το πλαίσιο ακύρωνε παραγγελίες θα είχατε ξεκινήσει καταγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μπράβο στο plaisio να λέμε και τα καλά του. Ίσως η καλύτερη προσφορά σε κάρτα για το φετινό black Friday θα χαρείτε gaming. Και παρόλο που δεν είχε στοκ είδαν τις πολλές παραγγελίες και τις κάλυψαν με νέες παρτίδες. Καλορίζικες να παραλάβετε όλοι αύριο να ακούσουμε και εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, ilos είπε b550/x570 officialy. Unofficialy είχαν κυκλοφορήσει είχα δει και για κάποιες b450/x470 bios. Χ370 Asus C6H με r7 2700 εχει SAM toggle και φαινεται να δουλευει (το εχει αναγνωρισει η καρτα οτι ειναι enabled). Αν και το σκεφτομαι και για αλλαγη cpu... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από jimakos234 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninikas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τα παιχνίδια που δίνει το πλαίσιο μαζί με την κάρτα; στο amdrewards.com/claim-reward τι κωδικούς βάζω και που τους βρίσκω; Στην συσκευασία δεν έχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μόλις πήρα το κωδικό από πλαίσιο αλλά στην εφαρμογή της amd μου λέει coupon code limit has been reached. Είναι παλιός λογαριασμός όπου είχα πάρει παιχνίδια με την Rx 570 nitro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Ninikas είπε Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τα παιχνίδια που δίνει το πλαίσιο μαζί με την κάρτα; στο amdrewards.com/claim-reward τι κωδικούς βάζω και που τους βρίσκω; Στην συσκευασία δεν έχει τίποτα. Θα τα στείλει στο mail σου το Πλαίσιο κάποιες μέρες μετά αφού σου έρθει η κάρτα. 1 λεπτό πριν, Dnikolidakis είπε Μόλις πήρα το κωδικό από πλαίσιο αλλά στην εφαρμογή της amd μου λέει coupon code limit has been reached. Είναι παλιός λογαριασμός όπου είχα πάρει παιχνίδια με την Rx 570 nitro. Αυτό είναι πιο σοβαρό, σημαίνει ότι μάλλον ο κωδικός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί... Δεν έχει να κάνει που είχες βάλει παλιότερα άλλους κωδικούς. Καλό ξεμπέρδεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Dnikolidakis είπε Μόλις πήρα το κωδικό από πλαίσιο αλλά στην εφαρμογή της amd μου λέει coupon code limit has been reached. Είναι παλιός λογαριασμός όπου είχα πάρει παιχνίδια με την Rx 570 nitro. Στειλε μειλ στην υποστηριξη της amd κ ζητα να σου ανοιξουν το οριο . Μαλλον οχι μειλ μια φορμα σου εχει νομιζω κ ανεβαζεις την αποδειξη σε pdf . Δεν εχεις θεμα θα στο ξεκλειδωσουν μετα απο λιγες μερες . Μου εχει τυχει κ εμενα στο παρελθον που ειχα παει cpu κ gpu μαζεμενα αν θυμαμαι καλα (με δωρακια παιχνιδια) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από nickk0kkav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, ilos είπε Θα τα στείλει στο mail σου το Πλαίσιο κάποιες μέρες μετά αφού σου έρθει η κάρτα. Αυτό είναι πιο σοβαρό, σημαίνει ότι μάλλον ο κωδικός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί... Δεν έχει να κάνει που είχες βάλει παλιότερα άλλους κωδικούς. Καλό ξεμπέρδεμα. Οχι δεν ειναι σοβαρο. Ειναι θεμα απο την amd ετσι ελεγε και σε μενα. Τους εκανα ενα ticket 2 λεπτα και σε μια ωρα ειχε ηδη βγει το limit και τον χρησιμοποιησα. Δεν ειναι δηλαδη χρησιμοποιημενος απλα η amd εχει ενα οριο στο ποσες φορες μπορει να χρησιμοποιηθει ενα κουπονι με ενα ticket αφαιρουν το limit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις