Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κάνω λάθος, κάπου πιο πίσω, είχαμε πει οτι μπορούμε να εξαργυρώσουμε το κουπόνι από τώρα κι ας μην εχουν κυκλοφορήσει ακόμα τα παιχνίδια,σωστά; Το redeem μόνο όταν κυκλοφορήσουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τσίμπησα και εγώ μια για να μπει στην θέση της rx 590 nitro+ που είχα.  Και εμένα μου λέει ότι "παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε" αλλά φαντάζομαι θα έρθει σύντομα.

Σήμερα που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι περίμεναν με επιφύλαξη μια παρτίδα..

Είχε κανείς νέα ενημέρωση για παραλαβή;

• Like 1

Με πήραν και μένα , σήμερα ξεκινάει η αποστολή ....
Με το καλό παιδιά, καλό μας gaming!!!
Ρώτησα και για την δωροεπιταγή, θα μας έρθει και αυτή στο mail.

Και εμενα με κάλεσαν αύριο παραλαμβάνω.Πάντως παιδιά το Πλάισιο ότι και να λέμε είναι ολόσωστο σε τέτοιες περιπτώσεις και με το series x παρέλαβα προπαραγγελία και τόσα games,πραγματικά ποτέ δε μου έχουν ακυρώσει κάτι, και δεν τους εμπιστευόμουν αρχικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια απο τα ιδια
με πηραν τηλ οτι αυριο θα μου ερθει μια απο τις δυο καρτες που εχω παραγγειλει
Ενω τις εκανα order με διαφορα μερικων λεπτων

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT:  Αναφορικά με τους κωδικούς για τα παιχνίδια μου τους εστειλαν σημερα αμεσα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία.

Διευκρινίζω πως αφορά αγορά 17/11.

Οπότε οι πιο πρόσφατοι αγοραστές κάντε λίγο υπομονή και αν περάσουν 1-2 εβδομάδες καλεστε τους.

Επεξ/σία από guido
  • Thanks 1

Στις 29/11/2022 στις 9:54 ΠΜ, ougxar είπε

Μια χαρά λειτουργεί κανένα θέμα 2-3 fps χάνεις στα 120 και αν σε pci3 (nevermind κόλλησε το refresh και έχει απαντηθεί ήδη)

Το pcie3 vs pcie4 δεν είναι τόσο πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι ότι οι μητρικές με pcie3 δεν έχουν Rebar/SAM και εκεί σε κάποιες  περιπτώσεις (πχ FH5) είναι μεγάλη η διαφορά ακόμα και 10%+. Βέβαια σε κάποιες άλλες μπορεί ακόμα και να χάνεις λίγο επιδόσεις αν το ενεργοποιήσεις αλλά ένα toggle είναι από το bios κάθε φορά.

9 λεπτά πριν, ilos είπε

Το pcie3 vs pcie4 δεν είναι τόσο πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι ότι οι μητρικές με pcie3 δεν έχουν Rebar/SAM και εκεί σε κάποιες  περιπτώσεις (πχ FH5) είναι μεγάλη η διαφορά ακόμα και 10%+. Βέβαια σε κάποιες άλλες μπορεί ακόμα και να χάνεις λίγο επιδόσεις αν το ενεργοποιήσεις αλλά ένα toggle είναι από το bios κάθε φορά.

Σε καποια βιντεο βλεπω οτι ενεργοποιουν το SAM .Τι κανει ακριβως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...