Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Andrtsal είπε

Παιδιά μια ερώτηση αυτη σε μητρική b450 λειτουργεί στην θύρα pcie 3?

Γιατι βλεπω ειναι pcie4 η καρτα

Και αν ναι τι απωλειες υπάρχουν? 

Ναι θα παιζει κανονικα και οι απωλειες θα ειναι 1-2% και αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα. 

Δημοσ.

Επειδη φτιαχνω νεο πισι μετα απο 10 χρονια εχω παρει την καρτα και θελω να παραγγείλω μητρική..και επειδη δεν θελω να ξεφυγω αλλο σε μπατζετ σκεφτόμουν μια β450 μιας και αλλαζει η γενιά..μαζι με εναν 5600χ..ποια ειναι η μητρικη απ ολες αυτες που δεν θα με δυσκολέψει στο να σεταρω το πισι?γιατι διαβαζω οτι αν δεν ειναι bios flash back η μητρική χρειάζεσαι προηγούμενης γενιας ραιζεν τον οποιο δεν εχω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andrtsal είπε

Επειδη φτιαχνω νεο πισι μετα απο 10 χρονια εχω παρει την καρτα και θελω να παραγγείλω μητρική..και επειδη δεν θελω να ξεφυγω αλλο σε μπατζετ σκεφτόμουν μια β450 μιας και αλλαζει η γενιά..μαζι με εναν 5600χ..ποια ειναι η μητρικη απ ολες αυτες που δεν θα με δυσκολέψει στο να σεταρω το πισι?γιατι διαβαζω οτι αν δεν ειναι bios flash back η μητρική χρειάζεσαι προηγούμενης γενιας ραιζεν τον οποιο δεν εχω

Στο κατάστημα που θα ψωνησεις πες τους αν μπορούν να σου κάνουν bios update με έναν δικό τους cpu. Εγώ έτσι είχα κάνει παλιά από skylake σε kabylake. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λογικα εννοει το 6750xt η το 6850xt.

Αυτο που σου ειπε ειναι φουλ βλακεια να ξερεις δεν υπαρχει κανενα throttle. 

Ακομα και σε 6700 να πας ειναι 70% πανω απο 1660ti. Μην το σκεφτεσαι καν για μενα παρε να χαρεις gaming. 

Ναι αυτές εννοούσε. Ότι βγήκαν ως "αντικατασταση" ας πούμε.

Δε μου το ανέλυσε πάντως, δε συνέχισα κι εγώ τη κουβέντα.

Σε άλλα νέα, το Corsair RMx650W θα είναι αρκετό για την 6800 κι το 5800X3D  που περιμένω; 

(Δεν ασχολούμαι με o/C. Άσε που ο επεξ δε κάνει και o/c απ' όσα διαβάζω)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kanesaxo είπε

Ναι αυτές εννοούσε. Ότι βγήκαν ως "αντικατασταση" ας πούμε.

Δε μου το ανέλυσε πάντως, δε συνέχισα κι εγώ τη κουβέντα.

Σε άλλα νέα, το Corsair RMx650W θα είναι αρκετό για την 6800 κι το 5800X3D  που περιμένω; 

(Δεν ασχολούμαι με o/C. Άσε που ο επεξ δε κάνει και o/c απ' όσα διαβάζω)

Θα εισαι αψογος με 650αρι corsair ναι. Καλοριζικα και καλο gaming. Η 6800 ειναι εξαιρετικη καρτα και τρομερα efficiency. Ο φιλος σου οτι ηθελε ελεγε να ξερεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Θα εισαι αψογος με 650αρι corsair ναι. Καλοριζικα και καλο gaming. Η 6800 ειναι εξαιρετικη καρτα και τρομερα efficiency. Ο φιλος σου οτι ηθελε ελεγε να ξερεις.

Σε ευχαριστώ. Αύριο θα πάρω την απόφαση μου...

Αλλιώς θα βάλω τον επεξεργαστή που έρχεται αύριο και θα κάνω υπομονή ως τις γιορτές για κάποιο καλό Ντιλ.

Αν και η 6800 στα 600ε είναι ίσως ότι πιο value for money κυκλοφορει (για λίγο φαντάζομαι)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε

Σε ευχαριστώ. Αύριο θα πάρω την απόφαση μου...

Αλλιώς θα βάλω τον επεξεργαστή που έρχεται αύριο και θα κάνω υπομονή ως τις γιορτές για κάποιο καλό Ντιλ.

Αν και η 6800 στα 600ε είναι ίσως ότι πιο value for money κυκλοφορει (για λίγο φαντάζομαι)

Ναι τιμιοτατο deal η 6800 στα 600 απο plaisio με τα παιχνιδια δωρο και 3 χρονια εγγυηση plaisio. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι τιμιοτατο deal η 6800 στα 600 απο plaisio με τα παιχνιδια δωρο και 3 χρονια εγγυηση plaisio. 

Νομίζω πως τα παιχνίδια είναι μόνο για ονλαιν αγορά. (Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω)

Κι αυτή δε διατίθεται ονλαιν :(

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kanesaxo είπε

Νομίζω πως τα παιχνίδια είναι μόνο για ονλαιν αγορά. (Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω)

Κι αυτή δε διατίθεται ονλαιν :(

Κουπονι ειναι μπορεις να το πουλησεις αν θελεις η να τα κανεις redeem στο λογαριασμο σου.

Δημοσ.

Εννοώ ότι παίρνεις κουπόνι για τα παιχνίδια, μόνο με ονλαιν αγορά της κάρτας.

Έτσι το καταλαβαίνω απ' την εικόνα στη φωτό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Εννοώ ότι παίρνεις κουπόνι για τα παιχνίδια, μόνο με ονλαιν αγορά της κάρτας.

Έτσι το καταλαβαίνω απ' την εικόνα στη φωτό.

Α οχι απο plaisio και απο καταστημα να την παρεις κατα 99% θα σε δωσουν. Ετσι ειναι το λογικο τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά λειτουργεί κανένα θέμα 2-3 fps χάνεις στα 120 και αν σε pci3 (nevermind κόλλησε το refresh και έχει απαντηθεί ήδη)

Επεξ/σία από ougxar
Δημοσ.

Εμένα γιατί με βάλατε σε σκέψεις; Με 5700x και 6700 δε φτάνει δηλαδή ένα 550w corsair;αν και τα γλυκοιτάω τα be quiet από τα reviews αγόρασα πρόσφατα και ram και οθόνη και m/b, ε μετά μόνο case λείπει και θα έχω pc δίπλα στο pc μου.Πολλά έξοδα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εμένα γιατί με βάλατε σε σκέψεις; Με 5700x και 6700 δε φτάνει δηλαδή ένα 550w corsair;αν και τα γλυκοιτάω τα be quiet από τα reviews αγόρασα πρόσφατα και ram και οθόνη και m/b, ε μετά μόνο case λείπει και θα έχω pc δίπλα στο pc μου.Πολλά έξοδα!

Με 6700 φτάνει άνετα το 550. 450 έχουν recommended. Δεν θα έχεις κανένα θέμα με 550. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με 6700 φτάνει άνετα το 550. 450 έχουν recommended. Δεν θα έχεις κανένα θέμα με 550. 

Ευχαριστώ, είναι και φρέσκο όχι τίποτα άλλο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...